[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"A szuperhős múvik első részeivel az a baj, hogy végig kell nézni egy órás felvezetést, hogy hogyan is válik a főhős a Vasemberré, Pókemberré, Denevéremberré stb. és így más csak a film másik felében kezd szuperhősként tevékenykedni.Ezért is jobbak a következő részek, ahol ezt már nem kell újra lepörgetni, és így egyből belecsaphatnak a lecsóba.:)"
Ezt írtad. Hát nem tudom, ki hogy' van vele, de én minden szuperhősmúviban ezeket a részeket szeretem a legjobban (persze, ha jól vannak kivitelezve), ezek a részek eszméletlen érdekesek. Ha láttad a Batman Beginst, szinte az egész film erről szól, sőt gyakorlatilag Liam Neeson haláláig bezárólag alakul kis Wayneünk személyisége, hogy aztán Batmanként mehessen nyugdíjba. De említhetném a Pókember első részét is. Nagyon jól megcsinálták, amin Pírö keresztülmegy, és hogy mit hogyan gondol, meg mi merre hány méter...
A Hero sorozat is (ha nézted/nézed) gyakorlatilag addig volt érdekes, amíg az szereplők be nem azonosították képességeiket. Addig a pillanatig folyamatosan érdekes volt (tudták tenni), aztán jött a "történet" és el is szabták, uncsi lett... stb