106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • saw123
    Jumper alias hipervándor.

háááááááááááát... najó nemrossz de eléggé hatásvadász. imdb-s értékeléssel értek egyet 5.9/10. (nem 6). jó a réce benne szóval 1szer érdemes megnézni!
  • Riddick21
    The Incredible Hulk
    Mivel néhány hete néztem meg Ang Lee Hulkját, így a viszonyítás elkerülhetetlen lenne, de sajnos nem megy: az a film tökéletes, ez meg egy vicc. Pedig de jól is kezdődik: nem húzzák az időt a főhős bemutatásával, egyből a lecsóba csapunk, már a felvezető képsorok alatt lezavarják azt, amit az 5 évvel ezelőtti mozi két és fél órán keresztül adagolt be nekünk. Bruce Banner (Edward Norton) menekül, Ross tábornok üldözi, Ross tábornok lánya pedig már éli a saját életét. Bannerre ráküldenek egy orosz származású überkommandóst (Tim Roth), akiből aztán Hulkot koppintós szörnyűséges szörny lesz... Az eredmény nem kétséges: egy nagy fossárga valami püföl egy nagy zöld valamit és... ja nem, ennyi.
    Egyszerűen nem értem, miért kell hülyének nézni a kedves mozilátogatót... a következő napokban úgyis sokan megnézitek majd, úgyhogy játékot hirdetek: aki talál bármi eredetit a The Incredible Hulk c. filmben, azt meghívom egy sörre a nyáron. Komolyan.
    El sem kezdem sorolni, hogy mi a baj, csak kiragadok néhány dolgot: tök értelmetlen cselekményvezetés, sablonkliséökörségekkel, szar színészi játék (Liv Tyler és William Hurt borzalmas!), baszottgagyi animáció, ultraökör befejezés.
    Adok rá 3/10-et, mert van egy harcjelenet egy parkban, ami egészen bejövős volt, meg az eleje tetszett, kb. a 20., talán a 30. percig.

Az Ang Lee féle verzió egy pillanatig nem volt veszélyben, tudom, hogy itt szinte senki nem szerette, de talán nézzétek meg még egyszer, mert abban minden működik, ami itt nem, plusz annyi eredeti elemmel operál, hogy tíz évadnyi incredible hulkot fel lehetne vele tölteni!
  • Sceleton
    Narnia Krónikái - Caspian herceg
    Nem rosz film. Az effektek nagyon jól meg vannak csinálva, a story olyan, amilyet vár az ember. Nincs túl bonyolítva, egyszerűen könnyed.
    7/10
  • Orionk
    Hy!

Hát elég durva ez az amerikais videó. Akkor lettem extrán ideges, amikor a kis zászlócskát beleszúrta a térképen ausztráliába, mert azt hitte, hogy az Irán.
    Nem birom az ilyen embereket. Egsyzerűen idegesítőek. Középiskolában nálunk voltam amerikai diákok, mert valami program keretében voltak itt Szegeden, és az angol tanárnő behívta őket az angol órára, hogy beszélgessünk velük, ezáltal is gyakorolva a nyelvet. Csak jobban tanulsz, ha egy olyannal beszélgetsz, akinek az anyanyelve, na mind1...

Szal kérdezgettük őket, és nem tudták megmomndani, hogy most melyik országban vannak. Azt mondák, hogy most németországban vannak, nem? Majdem lefordultunk a székről. Ekkor előjük raktunk egy térképet, és azt mondták, hogy WOW nem is láttak eddig ennyi országot. Na jó igaz, hogy felismertek 3-4 országot, de csak észak amerikában, persze az USA-t felismerték. Azt sem tudták, hogy ki az a Michael Schumacher. Amikor monduk, hogy amerikában is van Forma1 futam, akkor azt hitték, hogy a NASCAR ról beszélünk.....
    Semmilyen sportot nem ismertek, szó szerint semilyet, CSAK a NASCAR-t, és az NBA-t. AZ NBA-re azt hitték, hogy az a világbajnokság, aki megnyeri, az a világ legjobb csapata.
    Én az óra után totál szét voltam csúszva. Ja, és 20-21 évesek voltak. Ez amerika mondtam magamban. Öntelt állatok, akik csak magukkal fogalkoznak, még azt sem tudják, hogy az elnök melyik országba küldi a fiaikat katonának. Persze tisztelet a kivételnek. Amerikában is vannak átlag tudású emberek, de azok nagy része is európából ment oda. Amerika azért lett ennyire fejlett, és minden majdnem tőle függ, mert Nagy ország, mármint terjedelemben, és sosem volt ott háború, csak polgárháború. Na de majd Barack Obama rendet tesz...

Egyébként, ha megkérdezhetem CSOCSÓ te most mivel foglalkozol amerikában, csak azért kíváncsiskodom, mert nekem is az álmaim között van, hogy egyszer kijutok amerikába huzamosabb időre, mindazok ellenére, amit fent leírtam.

Üdv., nektek
    Nézzétek a foci eb-t... az nyugtatja az embert :D
  • CSOCSO
    arrol volt szo hogy ki mennyit tanul.

nativ amerikai valoban sokat mondhat el a torzse tortenelmerol ha egyaltalan vannak akarmilyen feljegyzesek.

egy akarmikor bevandorolt ember meg ugykezdi hogy o francia.. angol.. arab.. stb.. szal az mar mas kerdes de ha valaki itt el es itt jar suliba akkor amerika tortenelmerol fog tanulni ami 500 ev es nem merul ki a 200 eves usa tortenelmeben

de mostmar tenyleg fejezzuk be az offolast. ezzel kapcsolatban lehet privatozni vagy nyissatok neki topikot.

• Kojiro
    Jogos, viszont hozzátennék egy szerintem érdekes dolgot:
    Ha megkérdeznél egy ősi indián törzs mai leszármazottját, meg egy mai fiatal amcsit, hogy hány évre gondol magában, amikor hazája/népe történelméről kérdezik, nem valószínű, hogy a két szám nagyon közel lenne egymáshoz.
  • CSOCSO
    Mar megint off..... :(

kitoroltem a hsz emet es ujrafogalmaztam, nehogy anyazassal valaszoljatok.. szajbaragosan hogy megertse az okoskodo agyatok is:

azt irta a Blasta hogy az itteni embereknek 200 eves tortenelmuk van.. nektek meg tobb mint 3000 eves tortenelmes kell tanulnotok.. beirtam hogy amerikanak 500 eves tortenelme van.. nem 200.. mire mar megint jottok a kollektiv baromsagaitokkal..........

kerlekszepen.. amerikanak IGENIS 500 eves tortenelme van.. es ebbe beletartozik az a 200 eves USA tortenelem is.

ha magyarorszag 1100 eve van es kit erdekel az elotte levo tori akkor minek vagsz fel hogy neked 3 ezret kellett tanulni, hm?
    kepzeld... mivel itt vagyok en elso kezbol tudom az igazsagot es nem mendemondakbol mint ti...

az amerikai iskolakban ugyanugy tanuljak a dolgokat az okortol......... plusz ha nem is az okort nezzuk csak az amerikai tortenelmet akkor az igenis 500.. szal ne f ezzetek nekem meg nullazzatok.. nezzetek neha a turkorbe is mielott masokat probaltok kijavitani.
  • ForzaInter
    :DDD
    08-as van meg:d
  • Kmarha
    hát ha a 2008-as verzió van meg neked, akkor tényleg ne számíts sok jóra :) persze nem kimondottan szar, de ott uszkál valahol a tetején jó pár hasonló film társaságában :)
  • Sephi
    Hat van benne gazos dolog... de en alig varom a folytatast, Joker naon durva lesz.
  • ForzaInter
    én most töltöttem le, lehet emgnézem ma, imdb szerint szar nagyon:D
  • Tikal #38196
    batman begins
    az uj részre valo tekintettel megnéztem, tényleg nagyon jo kis film a maga nemében, bár a batmobil elég gáz szerintem, nem olyan batmanes...
    8/10
  • Tikal #38195
    amerika felfedezése és az egyesult államok létrejötte két külön dolog... 1776-tól létezik egyesül államok, F, ha jol tudom ez az egyes nálatok

az érdekes az hogy a videok után olvasgattam hsz-eket, és jo néhány amerikai elismerte hogy az okatatási rendszeruknek kösöznhetoen sajnos tényleg elég sok a hulye... azért azt nem mondhatod hogy a kinti rendszer erőseb mint az itthoni, talán még emlékszel milyen volt itthon.....
  • Loál János #38194
    Bezzeg az eredetije. :O)
  • Kmarha
    Nem fogadott hívás

Öl a mobiltelefon. Kiszámítható, horrornak titulált tucat film, mely semmivel nem tűnik ki tini horror filmtársai közül. Elpazaroltam másfél órát.
  • Blasta
    Hehe, inkább te ülj le, nullás :)
    Az USA-t 1700-as évek végén alapították, előtte gyarmat volt csupán, további kérdésed ha akad, tedd fel nyugodtan...
  • I.C.ram
    Jó de, mint ország, alig több, mint 200 éves.

Magyarország meg már kb 1050 éve létezik. :) Itt is éltek elötte már az ókorban is, de az senkit nem érdekel, mert annak semmi köze Magyarországhoz, és nem is a történelme :)
  • CSOCSO
    200????? 1 es.. ulj le....... tudod mikor fedeztek fel amerikat?
  • CSOCSO
    ki van irva... SPOILER szo hasznalata kotelezo...
  • CSOCSO
    majd ha hazamegyek magyarorszagra az elso dolgom lesz hogy kiallok a duna plaza ele es kerdezgetek embereket.. fekak miatt majd megkerdem a ciganyokat.. oszt majd egyutt rohoghetunk hogy ugyanugy nemtudnak semmit se amerikarol se izraelrol. de ez nem az a topik :( szal ha ennyire erdekel ez titeket akkor csinaljunk neki egy kulon topikot
  • Blasta
    De mi a tökömet csináljak a képi világgal, ha a HANGVILÁG BORZASZTÓ?
    Feláll a szőr a hátamon ettől a kornyikától, nem lehet így élvezni egy operatőri/grafikusi munkát részemről.
    Ráadásul egyik szerelő sem az énekhangjáról híres... szal ez nekem gáz
  • Sephi
    Kepvilag... ennyi.
  • Blasta
    Nos én megpróbáltam, adtam egy esélyt Tim Burton-nek és az ő Sweeney Todd-jának, de egyszerűen képtelen voltam 20 percnél tovább nézni, valami borzasztóak nekem ezek a dalok, időhúzásnak érzem, béna érzelem közvetítésnek, nagyon ciki sztem. Lehet, hogy nagy isten Tim, de nem az én rendezőm, így nem is pontozom, élvezze akinek ez kell.
  • Tikal #38184
    c'est la vie :)
    az életben sem kapnak el mindenkit, balesetek bárkivel történhetnek, már kinottünk a mesékbol :) A film pont arrol szolt hogy egy ilyen kis baleset is megtörténhet... ha érted mire gondolok :)
  • ProGabe #38183
    jó-jó,csak videókat néztem,meg kicsit gugliztam a témában annó,mert nekem is tetszett az a fegyó.de ahelyett,hogy lehordanál,mondjuk felvilágosíthatnál,kedves mester -.-
  • karajjj
    erről kérdezz megy egy hentest, idehaza is használatos az ilyen kütyü...
  • karajjj
    teszkóba van
  • TomDantes
    Na hogy imádom én az ilyen szakértőket...úgy kell az ilyen mint hátamra egy púp.
  • ProGabe #38178
    az egy sci-fibe illő sörétes hangtompítóval.sci-fi,mert ugyan csinálnak hangtompítót sörétesekhez is,de még úgy is brutális hangjuk van
  • TomDantes
    Hangtompítós sörétes.
  • Orionk
    Igen, azt tudom. De én nem arra a fegyverre gondolok, amivel az ajtókilincseket lövi szét, hanem arra, amivel például a motelben kicsirta a mexikóiakat, meg aztán a fotelben a másik felfogadott bérgyilkost. Valami puskának néz ki extra nagy hangtompítóval. Az se teljesen világos, hogy mit lől ki.
    Tudja valaki?

Lehet, hogy az előbb rosszul irtam le, ezért bocsi.
  • TomDantes
    Mondta Bell seriff. A marhákat a vágóhídon ölik meg ilyennel
  • Dynamic
    (Hogyan készítsünk házilag Anton-féle gyilok szerszámot?)
  • Orionk
    miért vagyok gyanús? mire gondolsz?
  • Dynamic
    Hulk(2003)

Nem, nem az új.És igen, még csak most láttam. Köszönhetően anno a sok köpködésnek, nem voltam rá kíváncsi.Újabb viták elkerülése véget nem részletezem, csak ennyi:
    Nekem tetszett
    7.5/10
  • Dynamic
    gyanús vagy te nekem...
  • Orionk
    Sziasztok!

Én most láttam a No country for old men című filmet. (Nem vénnek való vidék). 4 oscart nyert a legutóbbi oscar díjátadón.

Aki látta, az nem tudja véletlenül, hogy a bérgyilkos, aki mindig vitte magával a palackot, az milyen fegyvert használt? Mi volt az a palack? Valami sűrített levegő lehet, de azzal hogyan lehet lőni mint a golyókkal?

Köszi, Üdv.,
  • Riddick21
    Nem lehetne az offolást befejezni?
    Ennél még az anyázás is jobb.
  • Blasta
    Hát marhára nem egál, van nekik kb. 200 éves történelmük, azt tanultuk belőle ami lényeges, nekünk meg ittvan cca 2-3000 évnyi töri, amit kérdezgettek anno az éreccségin, azért ez nem éppen egál szitu sztem :D
  • sweech
    mi mást lehet róluk tanulni? :P

mondjuk még a gazdasági világválság az, amiben ők szerepelnek a legtöbbet, hiszen.