1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    The Incredible Hulk
    Mivel néhány hete néztem meg Ang Lee Hulkját, így a viszonyítás elkerülhetetlen lenne, de sajnos nem megy: az a film tökéletes, ez meg egy vicc. Pedig de jól is kezdődik: nem húzzák az időt a főhős bemutatásával, egyből a lecsóba csapunk, már a felvezető képsorok alatt lezavarják azt, amit az 5 évvel ezelőtti mozi két és fél órán keresztül adagolt be nekünk. Bruce Banner (Edward Norton) menekül, Ross tábornok üldözi, Ross tábornok lánya pedig már éli a saját életét. Bannerre ráküldenek egy orosz származású überkommandóst (Tim Roth), akiből aztán Hulkot koppintós szörnyűséges szörny lesz... Az eredmény nem kétséges: egy nagy fossárga valami püföl egy nagy zöld valamit és... ja nem, ennyi.
    Egyszerűen nem értem, miért kell hülyének nézni a kedves mozilátogatót... a következő napokban úgyis sokan megnézitek majd, úgyhogy játékot hirdetek: aki talál bármi eredetit a The Incredible Hulk c. filmben, azt meghívom egy sörre a nyáron. Komolyan.
    El sem kezdem sorolni, hogy mi a baj, csak kiragadok néhány dolgot: tök értelmetlen cselekményvezetés, sablonkliséökörségekkel, szar színészi játék (Liv Tyler és William Hurt borzalmas!), baszottgagyi animáció, ultraökör befejezés.
    Adok rá 3/10-et, mert van egy harcjelenet egy parkban, ami egészen bejövős volt, meg az eleje tetszett, kb. a 20., talán a 30. percig.

Az Ang Lee féle verzió egy pillanatig nem volt veszélyben, tudom, hogy itt szinte senki nem szerette, de talán nézzétek meg még egyszer, mert abban minden működik, ami itt nem, plusz annyi eredeti elemmel operál, hogy tíz évadnyi incredible hulkot fel lehetne vele tölteni!