[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mar megint off..... :(
kitoroltem a hsz emet es ujrafogalmaztam, nehogy anyazassal valaszoljatok.. szajbaragosan hogy megertse az okoskodo agyatok is:
azt irta a Blasta hogy az itteni embereknek 200 eves tortenelmuk van.. nektek meg tobb mint 3000 eves tortenelmes kell tanulnotok.. beirtam hogy amerikanak 500 eves tortenelme van.. nem 200.. mire mar megint jottok a kollektiv baromsagaitokkal..........
kerlekszepen.. amerikanak IGENIS 500 eves tortenelme van.. es ebbe beletartozik az a 200 eves USA tortenelem is.
ha magyarorszag 1100 eve van es kit erdekel az elotte levo tori akkor minek vagsz fel hogy neked 3 ezret kellett tanulni, hm?
kepzeld... mivel itt vagyok en elso kezbol tudom az igazsagot es nem mendemondakbol mint ti...
az amerikai iskolakban ugyanugy tanuljak a dolgokat az okortol......... plusz ha nem is az okort nezzuk csak az amerikai tortenelmet akkor az igenis 500.. szal ne f ezzetek nekem meg nullazzatok.. nezzetek neha a turkorbe is mielott masokat probaltok kijavitani.