1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Orionk
    Hy!

Hát elég durva ez az amerikais videó. Akkor lettem extrán ideges, amikor a kis zászlócskát beleszúrta a térképen ausztráliába, mert azt hitte, hogy az Irán.
    Nem birom az ilyen embereket. Egsyzerűen idegesítőek. Középiskolában nálunk voltam amerikai diákok, mert valami program keretében voltak itt Szegeden, és az angol tanárnő behívta őket az angol órára, hogy beszélgessünk velük, ezáltal is gyakorolva a nyelvet. Csak jobban tanulsz, ha egy olyannal beszélgetsz, akinek az anyanyelve, na mind1...

Szal kérdezgettük őket, és nem tudták megmomndani, hogy most melyik országban vannak. Azt mondák, hogy most németországban vannak, nem? Majdem lefordultunk a székről. Ekkor előjük raktunk egy térképet, és azt mondták, hogy WOW nem is láttak eddig ennyi országot. Na jó igaz, hogy felismertek 3-4 országot, de csak észak amerikában, persze az USA-t felismerték. Azt sem tudták, hogy ki az a Michael Schumacher. Amikor monduk, hogy amerikában is van Forma1 futam, akkor azt hitték, hogy a NASCAR ról beszélünk.....
    Semmilyen sportot nem ismertek, szó szerint semilyet, CSAK a NASCAR-t, és az NBA-t. AZ NBA-re azt hitték, hogy az a világbajnokság, aki megnyeri, az a világ legjobb csapata.
    Én az óra után totál szét voltam csúszva. Ja, és 20-21 évesek voltak. Ez amerika mondtam magamban. Öntelt állatok, akik csak magukkal fogalkoznak, még azt sem tudják, hogy az elnök melyik országba küldi a fiaikat katonának. Persze tisztelet a kivételnek. Amerikában is vannak átlag tudású emberek, de azok nagy része is európából ment oda. Amerika azért lett ennyire fejlett, és minden majdnem tőle függ, mert Nagy ország, mármint terjedelemben, és sosem volt ott háború, csak polgárháború. Na de majd Barack Obama rendet tesz...

Egyébként, ha megkérdezhetem CSOCSÓ te most mivel foglalkozol amerikában, csak azért kíváncsiskodom, mert nekem is az álmaim között van, hogy egyszer kijutok amerikába huzamosabb időre, mindazok ellenére, amit fent leírtam.

Üdv., nektek
    Nézzétek a foci eb-t... az nyugtatja az embert :D