106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stonesour
    Az alábbi komment a te uzenetedre válasz, csak elfelejtettem rányomni, bocs.
  • stonesour
    Magyar címe jelek. M. Night Shyamalan filmje ez is.

Ja, és Mel Gibson főszerepel.
  • PetruZ
    Chocolate (http://www.imdb.com/title/tt1183252/)
    Miután Prachya Pinkaew elhelyezte Thaiföldet is a nemzetközi sikert arató "csingcsung" akciófilmek palettáján, korábbi protezsáltjai, mint pl. Tony Jaa úgy gondolták, megállnak majd a saját lábukon is, és elváltak útjaik. Hogy mire mennek külön-külön, az várhatóan ősszel kiderül (jön az Ong-Bak 2, amit már Jaa rendezett), de az biztos, hogy Pinkaew nem sokat bánkódott sztárjai elvesztése miatt, és nekifogott, hogy megtalálja az új akcióhőseit. Jelentem, ez az ember olyan, mint Wenger az Arsenalnál: van szeme a fiatal tehetségekhez, megint elővarázsolt valakit a kalapból. Ráadásul lány az illető, aki alig múlt húsz (és a filmben még ennyinek sem néz ki). :)
    A sztorit kihagynám, nem bonyolult, bár mondjuk az Ong-Bak-ot körökkel veri, de az ilyen filmeket egyébként sem a történetért nézzük, hanem az akciókért. :) Abban pedig nincs hiány, pont annyi van, amennyi kell, a film egy pazarul megkoreografált, igazi hardcore muay thai adrenalinbomba. JeeJa Yanin nőként csaknem olyan harcművészi képességekkel bír, mint Tony Jaa (emellett színészetben sokkal-sokkal veri Jaa-t, a sztoriban nem csak pofozógép szerepe van), és a rendezés is nagyszerűen aládolgozik, a kaszkadőrök pedig ismétcsak hihetetlenek. Aki Ong-Bak, Tom Yum Goong-szintű filmre vágyik, nem fog csalódni: ez egy kib*szott jó film, a kategória új gyöngyszeme. A maga nemében 9/10 (az Ong-Bak azért picit keményebb, de ez a csaj se semmi :) ).
    U.i.: A Jaa utalásaim nem véletlenek: a filmben többször is feltűnik korábbi filmjeinek egy-egy bejátszása, bár cameo szerepe most nincs.
  • Tikal #38492
    te se láttad még bazze? ne nekem gratulálj :)
  • Bulykin
    nah ez a Signs felkeltette az érdeklődésemet:)
  • ForzaInter
  • stonesour
    Ide még nem írtam kritikákat, majd most megteszem.
    A filmek amiket nem rég láttam:

Cloverfield. Jó színészi játék, tökéletes vágás, kameramozgás engem nem zavart, a szörny is félelmetes. Izgalmas. -9/10-

I Am Legend. Lenyűgöző a kihalt New York. Azért a szabadságszobort kár, hogy nem mutatták. AZ alternatív befejezés jobban tetszett mint az eredeti. 8,5/10

Transformers HD. TÖKÉLETES a robotok átalakulásának animálása, teljesen élethűek, jó a mozgásuk. Elsősorban a látvány, és hangeffektek miatt -9/10- Kíváncsian várom a második részt.

28 Days Later -10/10-

28 Weeks Later -10/10- Hatalmas adrenalinpumpa az egész. Rohanás az életedért, a zene is teljesen passzol. Egyik legizgalmasabb film.

Unbreakable -9/10- M. Night Shyamalan egy zseni.

Signs -10/10- Imádom a témát. A földönkívüliek mindig is foglalkoztattak. A zenéje ennek is csodálatos. No, meg a történet.
  • I.C.ram
    War:

Nagyon középszerű volt. Aztán az utolsó 15 percbe belesürítették a szokásos csavarokat, és annyira belejöttek ebbe, hogy a végét simán lecsapták. Szinkronosan néztem, és boralom volt a szinkron.

Jet Li-ről meg az a véleményem, hogy egyáltalán nem rossz színész (igen, tudom, tudom, ez csak egy akciófilm, de akoris). Ezeket a szerepeket, amiket kap, nagyon jól hozza, szerintem. Statham se volt rossz, neki is megvan a maga szerepe, amiben jó.

Szóval a film egy nagyon közepes a- és b-ackiófilm közötti mozi volt.

4.5/10
  • ForzaInter
    Real Madrid-A film 5,5/10

Outpost 7/10

Vissza a jövőbe 3.

kurta jó volt, így sokszori megnézés után is, rég láttam már így sok mindenre nem emlékeztem, zseniális 10/10
  • PetruZ
    The Forbidden Kingdom (2008)
    Jackie Chan és Jet Li egy filmben? Pár éve, amikor jött a hír, majd' minden akciószínész rajongónak felcsillant a szeme. Pedig azt hittük, a High Risk (mű?)balhé után ők már szóba sem fognak állni egymással, de ezek szerint volt annyi pénz, amennyiért igen. Aztán jöttek a plusz infók, hogy Yuen Woo Ping lesz a koordinátor, ami után azért némileg visszavettünk a lelkesedésből. Amikor kiderült, hogy amerikai rendező lesz (Minkoff? Ugyan már! A Lion King-en és a Stuart Little-okon nem hiszem hogy hiteles akciórendezővé lehet edződni...) és lesz valami amcsi szál is, ott már sokan előre leírták az egész projektet. Többé-kevésbé igazuk is lett...
    A sztoriról nem írok semmit, mert olyan egyszerű, mint a faék, amit tetéz, hogy erősen amerikai stílusban lett megcsinálva. Ugyanazok az ezerszer elpuffogtatott klisék talán kínai eredetiben még nem lettek volna ilyen fárasztóak, de így már borzasztóak voltak. Chan hozza a Drunken Master-es figurát, Li a hallgatag monkját (Monkey King-ként sokkal szórakoztatóbb), a tipikus kínai filmb*zi amcsi gyerek meg a csetlő-botló figurát, akiből pár hét alatt mestert faragnak. Broáf...
    A filmet igazából egy dolog menti meg: a Chan vs Li összecsapás a hegyi templomban. Nincs szétdrótozva, mint a többi harcjelenet, jó hosszú, látványos és profi.
    Na jó, a két eyecandy csaj is jó. Már pozitív, hogy nem azt az agyonhasznált Ziyi-t akarták beleerőltetni. Vagy csak nem volt pénzük már megfizetni, de én kifejezetten örülök, hogy így alakult.
    Összességében csalódtam, jobbat, vagy inkább mást vártam. Kap mondjuk egy 6-ost, de ez a maximum, amit megérdemel.
  • gabeszg
    Esemény 10/5 Jókat nevettem rajta egyáltalán nem az a paráztatós film és a szinkron valóban nem vmi jó.
  • Sir Quno Jedi
    Én ki is mentem a moziban az leizgibb résznél, igaz csak a mellékhelyiségig. De valahogy nem izgultam, hogy lemaradok valamiről... :DDD
  • SonicBoom
    Narnia: Caspian Herceg

A Gyűrűk ura és a H.Potter után ugye elindult a fantasy-light könyvek feldolgozása orrvérzésig, és a legtöbb úgy-ahogy nézhető volt, de ez a mélypont.

Kivitelezés, díszletek, CGI 10/10, de a sztori olyan UNALMAS, következetlen kuszaság hogy 30 perc után fizikai fájdalom jelentkezik. Én türelmes vagyok és sok vacakot végignézek, moziból meg nem szoktam kimenni, de itt komolyan megfordult a fejemben a dolog.

Ezután a film után az Eragon egy egész jó film...pedig az is egy nagy rakás gőzölgő...
  • Sir Quno Jedi
    Warlords (Tau ming chong) 2007

Ez igen. Végre megint jó kis kosztümös kínai "történelmi" film (a 73'-as verzió mintájára, kicsit feldúrvítva). Igazándiból némi Hero John Rambo-val ötvözve és term. nem maradhat el az árulás, szerelmi háromszög, meg ami kell. A karakterek nem feketék és fehérek (sőt). Ütős, hosszú, látványos, tanúlságos (pláne a vége). Valszeg. még túl sok is lesz a mai világgal a párhuzam (khmmm, már aki érti mire gondolok). A hatalom, a politika, a háború mit sem változott. Ahogy Rambo mondá "...". :D

Jóak ezek a kínai kosztümös/gyakós drámák. Kellemes darab ez is. Ha lesz időm, megnézem a Curse of the Golden Flower-t (Man cheng jin dai huang jin jia) is, nem hinném, hogy akár abban csalódnék (amennyit eddig láttam belőle, csak belekukkantgattam).

És aki úgy gondolja, hogy Jet Li nem jó színész, annak ajánlom figyelmébe ezt a filmet (is)!
  • CSOCSO
    az hagyjan de el se olvastam az ovet csak addig hogy jol osszerakott film.. erre te beirod a harom betuset.. GRATULA!
  • DöflingR
    Jajj ne is mond, én kb 10 percet láttam belőle:D
  • precision
    Superhero Movie

Kliséhalmaz, unalmas poénokal. 3/10.
  • technopeter
    Bloody Mary

10/-1

felénél már nem bírtam tovább ezt a filmet. azok a szinészek, azok a szinkronok, az a képvilág. hát komolyan mondom, inkább rosalindát nézek:D:D
  • technopeter
    A Tűz Martaléka

10/9! nagyon jó a története,aki szereti a drámát az nézze meg!

The Ruins:

10/8

sokan 10/10-et adnának a filmnek, mert h milyen jó horror. hát mostanába biztos, hogy örülni kell akármilyen horrornak , ami van. de ha viszonyitok más horrorhoz,akkor 8at ér a film. d aki horrort szereti ezt a filmet se hagyja ki! jó volt, de nem ütött azért akkorát.:D
  • I.C.ram
    In Bruges

Meleg van, úgyhogy rövidre fogom. Történet, körítés nem volt nagy szám, de ez a 3 fickó nagyon odabaszott. Brendan Gleeson, Colin Farrell, Ralph Fienes. Szuperül játszottak minhárman. 3 tök más karakter, tökéletes alakítással. Poénokon néha hangosan felröhögtem, de elég ritkán fordult ez elő. Kicsit gyúrhattak volna a sztorira is.
  • Lipi1980
    AvP2 - 1/10
    Inkább nem írok róla semmit, mert ez kb. annyit nem ért, amennyi áramot elfogyasztott
  • Blasta
    Nem nagyon értem, mit nem értesz.

Ha még nem jelent meg dvd-n, akkor kicsi a valószínűsége, hogy torrentről letölthető. A nagyonbb hálivudi filmekről azonnal csinálnak CAM-es verziót, de az ilyen magyar alkotásokat nem nagyon hype-olják, így nem rohannak a coder-ek felvenni kamerával és lerippelni.
  • Orionk
    Köszi,

De egyébként hallottál, hallottatok erről a filmről?

Nem értem, hogy lehet, hogy ninc fent torrent oldalakon, amikor már a mozikban sem adják....
  • Dynamic
    Inkább azt tudod megnézni, milyen filmek fognak megjelenni az elkövetkező hónapokban.Szinte az összes dvd-s oldalon van ilyen rovat.
  • Orionk
    Sziasztok!!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol, melyik oldalon lehet annak utánnanézni, hogy mikor jelenik meg egy film DVD-n.

Konkrétan erre a filmre gondolok:
    http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=89143&i_city_id=3372&i_county_id=-1

Ismeritek a filmet, sok helyen keresem a neten, de nem találom.

Előre is köszi szépen.
    Üdv.,
  • sz4bolcs
    Mekkora poén:

"-Miért nekem kell megint fölmenni? Én már voltam egyszer..
    -Szerencséd van."

:D:D:D
  • sz4bolcs
    Feast!! :D:D:D kemény.
  • PetruZ
    Fighter (http://www.imdb.com/title/tt0995029/)
    Négy kifejezés: Dánia + törökök + muszlim családok + kungfu. :) Bárki azt hihetné ezek alapján, hogy egy hülye ejrópai akció-komédiát kap valami Mohamed-kifigurázással, pedig egyáltalán nem erről van szó, sőt.
    Aicha egy dániai második generációs török lányka, aki orvosnak tanul, de inkább több tehetsége van a kungfu-hoz, bár agresszív viselkedése miatt eltanácsolják az egyetemi lányklubból. Egy olyan helyre kerül, ahol fiúk és lányok vegyesen járnak edzésre, ezt viszont nem mondhatja el otthon, különben az apja, aki nagyon vigyáz a régi török hagyományokra és család becsületére, biztosan eltiltaná a sporttól. Így hát titokban jár edzésekre, ahol van egy Emil nevű dán srác is, akivel párba osztják, és Aichának komoly fejtörést okoz, mit kezdjen a helyzettel. Emellett a bátyja is esküvőre készül egy másik török család lányával, ráadásul egy túloldali családi kapcsolat feltűnik a klubban is, ami tovább bonyolítja a helyzetet. Az esküvő napján aztán robban a bomba...
    Szóval főként bevándorló török muszlimokról szól a film, de nem kell bigott vallási szószra számítani, inkább csak erős hagyományokra és szülői féltésre. Emellett a kungfu elemek csak másodlagosak, igazából csak kitörési, önmegvalósítási próbálkozások a lány számára. A sztori, mint az európai filmeknél megszokhattuk, elég erős, sok drámai elemmel (nem, nincsenek hosszú állóképek, vagy hüppögős-szenvedős jelenetek), picike álomszerű fantasy-beütéssel (amelyek egy szokásos távol-keleti tanításra próbálnak utalni, de a film lényegébe ágyazva), de nincs túlbonyolítva, teljesen érthető minden eleme és a karakterek is jól elhelyezhetők.
    Egyébként tavaly év végi film, fesztiválokon mostanában indul, jelöléseket már kapott (jogosan), szerintem fogunk még hallani róla. 8/10
  • Sir Quno Jedi
    Dzsón Rénbów (200x HD)

Nohát kérem, ez mestermű. Kár, hogy az eleje/közepe uncsiak és amúgymeg rövid, de az írtás az 370%-os és finoman szólva is naturalista (még enéztem vóna pár órát). Ríszpekta, ilyet még énsenem láttam! Így kell ezt csinálni!

Sok kis rózsaszínpólós buziak amcsinak eképzelései senem vannak arról, hogy mi megy manapság az ilyen zónákban, hát most a képükbe nyomta Sztállóne bácsi, de rendesen! ÉS még így is csak nyálas propagandának tűnhet egyesek szemében, pedig...

Megvan az erkőcsi/morális tanúlság is, ahogy kell. Tiszán, rázva, nem keverve, úgyhogy vanmit!

37/10
  • Blasta
    El is küldtem :)
  • fifi
    Dog soldiers
    Deathwatch

ez inkább mainstream, de amatőrfilmjeik között is vannak egészen jók...
  • Blasta
    Aztakura
    De elküldeném a kritika íróját a jók***a anyukájába
    Az ilyen minek ír kritikát, ha képtelen alapvető összefüggéseket felfogni, illetve zéró a humorérzéke????????????

Fujjdegáz
  • Riddick21
    The Football Factory: sokadszorra is 10/10, egyik kedvenc filmem, képtelen vagyok megunni, minden jelenete tökéletes, társadalomkritika terén nálam simán gyalázza az állítólag erre szakosodott Fight Clubot és még egy jókora adag szociológiai elemzést is sikerült benne elrejteni... egyébként zseniális filmet csináltak egy zseniális könyvből, de csak azért, mert kb. néhány kulcsmomentumot leszámítva semmi közük egymáshoz, na ehhez kell igazi tehetség!

Ultra'
    Olasz verziója a The Football Factory-nek '90-ből, kicsit ötvözve valami családi drámával és Green Street Hooligans jellegű történetvezetéssel, utóbbi két elem nem tesz jót neki, ellenben nagyon hangulatos.
    6/10
  • stargatelost
    In Bruges

Csatlakozom az előttem szólókhoz, hatalmas film!

9/10
  • NZiM
    Valahol olvastam hogy most a brit horrorok nagyon mennek, szóval gondoltam megtekintek egy párat. Ma néztem meg a Wildernesst, de nekem nem sok újat mutatott.
    5/10

Tudtok valami jófajta brit munkát ajánlani? Vagy valami más is jöhet amin el lehet agyalni :)
  • amdrula
    Az tényleg vicces, hogyha valaki 4-es skálán 10-et ad valaminek :P
  • barnie1990
    Ez botranyt. Aki ezeket a cikkeket komolyan veszi, az magara vessen.
  • Tikal #38456
    usual suspects
    nagyon jo kis film, high tech pc nélkul is :)
  • zaki
    :)

Mondjuk én a Dominot fél óra múlva kikapcsoltam, addig bírtam nézni :c
  • Tikal #38454
    denzel-t szeretem, jo filmjei vannak, de ezt most nem találta el szerintem.tony scott-ol csak pár filmet láttam, azok jok voltak, de ez nem :)