106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • sweech
    hogy képzeled, hogy csak 7,5-et adsz rá?
  • LasDen #39980
    mi a probléma????
  • Bulykin
    L change the World
    10/6
    Hát az első 2 Death Note film az nagyon de nagyon tetszett, de ez...
    a történet se valami nagy szám, csak az apróbb poénok tették kicsit élvezhetőbbé, csakegyszernézősmúvi:)
  • Harry Seldon
  • Tikal #39977
    a jó a rossz és a csúf alapmű :)
  • fifi
    A jó, a rossz, és a csúf...

na ezek miatt a filmek miatt nem lesz a Dark knight /nálam legalábbis/ a világ legüberebb filmje...
    Hihetetlen...Fenomenális... túlszárnyalhatatlan...

10/10
  • LasDen #39975
    Batman The Dark Knight

Megnéztem....én nem voltam úgy elszállva tőle mikor jöttek a poszterek meg előzetesek, de aztán azért vhogy fokozatosan meghozta a kedvem hogy megnézzem.....Gotham....hát ez sztem nem fogható Burton Gothamjéhez....olyan volt mint a többi nagy város semmi xtra....Burtonében sokkal jobban kiváncsi voltam, hogy nézhet ki Gotham.... :D
    Batman semmi xtra....Bale jól játszotta :D
    Joker.....nos igen.....összehasonlíthatnám a 2 Jokert, de sztem nincs értelme, hisz a 2 film is teljesen más.....de sztem (bár ezt lehet én érzem rosszul) sokan elakarják venni Nicholson érdemét pedig az is zseniális volt akárki akármit mond..... :D
    2 Arc.....nekem z arcának a kidolgozása annyira nem tetszett....olyan mű volt az egész......de amúgy Aaron jól játszotta...... :D
    A film története jó volt.....még jópárszor fogom megnézni a későbbiekben.....igazából nem vártam semmit a filmtől, hisz a Begins nekem nem tetszett, így a film egy nagyon jó szórakozás volt a számomra, de nem váltotta meg a világot.... :D
    10/7.5
  • sandor8206
    Múmia 3-A sárkánycsászár sírja

kicsit SPOILERES,ha egyáltalán beszélhetünk ilyenről amikor a sztoriból már mindent lelőttek az előzetesben(Sztori?Hol:-))
    Szóval az előzetesek alapján erre számítottam,0 sztori 100% látvány.
    Múmia film,de hol a múmia?(Agyagcsászár végig, király lett volna ha nem építi föl magát a lövések után,jól nézett ki ahogy leesett róla a cserép és alatta a rothadó hús)Az egész sztorit áttették Kínába, ezt mindenki tudja,aki valamit is hallott vagy látott a filmről, személy szerint semmi bajom,elfogadtam de jobban őrültem volna Egyiptomnak,de végül is jó ötlet egy kis változatosság még be is válhatott volna,ha jobb forgatókönyvírót vesznek fel.
    Szóval agy kikapcs,jött a film.
    A bevezetés szerintem nagyon jó lett,hozza az előző filmek mércéjét,Császár elátkozva, Rick és Evelyn otthon unatkoznak,fiúk pedig keresi a sárkánycsászárt-a (pecázós jelenet elég jó,az előző filmek humorát hozza),kötelező bevezetés letudva ,a sír megvan,Rickék is utaznak Shanghaiba, itt összefutnak Jonatannal és a fiúkkal,és egy kínai szépséggel, közben felébred a "múmia" is szóval kezdődhet az akció egy kis Shanghai "autósüldözéssel" és utána indulás a Himalájába .
    Eddig a részig szerintem simán hozza az előző filmek színvonalát.
    A Himalájá részt szerintem teljesen kihagyhatták volna, hegyestül,havastul (nem illet a filmbe) jetistül,sárkányostul,számomra a film közepe a leggyengébb láncszem.
    A finálé hozza az ilyen filmeknél szokásosat, nagy csatajelenet,CG. A zombi vs agyagkatonák kifejezetten jó ötlet volt szerintem, többet mutathattak volna belőle. Nagy hibának tartom ,hogy a végén a benti jelenetben hamar elintézik a Császárt(több időt kellet volna erre szánni ua. mint az első részben)
    Egyértelműen a trilógia leggyengébb darabja,a karakterek kidolgozatlanok, van egy pár jó poén mint az előző részekben, de párbeszédek 0,nem érezhető hogy egy család lennének,a szerelmi szál összecsapott. Az egyetlen + pozitívum számomra Michelle Yeoh karaktere és "játéka" őt nagyon eltalálták a szerepre. Jet Li mint a főgonosz(bárki eljátszhatta volna ,inkább húzó névnek szánták) nem elég erős,inkább csak egy járkáló robot.
    De nagy nagy + a látvány és néhány akció jelenet, ezek végig pörgősek és látványosak.
    A 2.rész grandiózusát vitték tovább, nem jól tették.
    Szóval azt kell mondjam mint film........phu10/3
    DE azt kaptam amire számítottam, remek közel két óra kikapcsolódást, észre se vettem és elrepült, szórakoztatott,végig pörgött. Szóval agyat ki és nézzétek meg,igazi popcorn mozi minden hibájával és erényével. Tehát simán a szórakoztatás végett 10/6 nem mindig van katarzisra szükségem, csak azért nem több mert Múmia 1. 10/9; Múmia 2. 10/7

• stargatelost
    Mutant Chronicles

hmmm, érdekes volt, bár az elejét sztem kicsit túlhúzták. a kép világ és a vizuális effektek mindenképp elismerést érdemelnek

7/10
  • tep
    egy jó színész-komikussal kevesebb.....szomorú vagyok
  • sandor8206
    Ez igen,tényleg nem számít ki vagy,a halál nem válogat.
  • ForzaInter
    The Eye

há ez elég felejtős múvi volt, egyszer meg lehetet nézni, csak Jessica Alba miatt 6/10.
  • miki36
    R.I.P. :(((
  • Bucser
    2005 óta tüdőbaja volt. Hirtelen rosszabodott az állapota. 4.-én kórházba került és ez róla a következő hír.
  • zaki
    Mi történt?

RIP... :(((
  • Bucser
    Bernie Mac elhúnyt

R.I.P.

(most mondák be CNN-en)
  • tep
    The Eye (2008) : 6,5/10
  • sadvagabond
    awake
    8/10
    elég érdekes az alapsztori is,nem tudom,hogy az igaz-e,de állítólag kb minden 6000. ember ébren van műtét közben,teljes bénultságban,és "végigasszisztálja" a műtétet.ez történt a főszereplőnkkel is,és a műtét közben kiderül ez-az.egy elég forgatós,régen volt már olyan,hogy egy film okozott meglepetést.ez igen,persze egy idő után azért itt is lehet tudni,mi lesz a következő lépés,de még akkor is érdekes.érdemes belekezdeni,sztem.
  • Tikal #39963
    ja, az eleje érdekes volt, plána mikor szinre lépett egy bombázo, a nevét se tudom, mindegy, de utána meredeken lefelé...
  • Qwerty4
    Hát nem egy nagy film az biztos, de én láttam ennél sokkal rosszabbat is.Egy laza péntek estére megfelelt.Leginkább a fejszével és a sarlóval közekedő "gyerekek" tetszettek.Mármint a hangulata.A vége is gagyi volt. :D
  • Tikal #39961
    a sikolyok földje
    érdekes? :D szánalmas inkább, nagyon béna történet... 2/10 a spanyol kis csaj miatt :)
  • Qwerty4
    Tegnap éjszaka kedvem volt tévézni és szerencse két mondjuk jó filmet is megnéztem.

1.A kukorica gyermekei 5.: A sikolyok földje (Children of the Corn V: Field of Terror) (1998)
    Érdekes volt a sablonossága ellenére is.Olyan parás nem volt sajnos.Néha gagyi jelenetek is helyet kaptak, pl. mikor a szektavezetőnek a feje lerobbant, hát nem tudom mi volt a lényege... (7/10 jóindulattal)

2.Ragadozó csajok (Decoys) (2004)
    Ez is csak egy tinihorror.Néha humoros, néha elképesztő, de egynek elmegy film. (Ez is 7/10 csakugyan jóindulattal)
  • Harry Seldon
    Az oké, hogy egyetértünk, de ez...

"csak kicsit sok volt a seduxen,uh alszik..."

...szerintem erősen izléstelen és visszataszító megjegyzés volt.
  • sadvagabond
    Te:
    "Azt azért illik figyelembe venni, hogy ha nem hal meg, akkor vélhetően kajak befut és jöttek volna a komoly szerepek."
    én:
    "meg volt ez,ahol le is tett valamit,meg lehetett volna több jó is,csak ugye elnézte a kisbetűset"
    lehet,nem voltam túl értehető,de épp arra gondoltam,amit te is mondtál.tehát ezzel a szereppel felmutatott valamit,meg jöhettek volna a többi jó,drámai,odabaszósak,csak kicsit sok volt a seduxen,uh alszik...
  • Harry Seldon
    Ezért röhögtem. Gondoltam, ha már azt a szerepet is lehúzza valaki a retyón, akkor kész, vége, miről beszélgessünk. :D De hálistennek nem így történt.
  • Count Adyn
    Végül is gyakorlatilag nyelvtanilag azt jelenti a mondat amire te gondoltál, csak nem lenne értelme a zsenialitásért mínusz pontot adni^^
  • Harry Seldon
    Jaaaa.... Elnézést akkor, így már nem tudok röhögni.

Totál félreolvastam a dolgot, valahogy Jokerhet kapcsolódott a minusz pont. Bocs még egyszer.
  • desigo
    arra az időre amíg első lesz megérdemli...
  • miki36
    olvasd el még 1x, nem miatta vonta le
  • Kaplan
    Elnézést kérek, fáradtan meg lázasan, elég konkrétan félrefogalmaztam.

Utolsó mondat újra. A film pazar, Joker zseniális, de a filmet korszakalkotónak nem mondanám, és az igazán abszurd az, hogy IMDB-n az első. :)
  • desigo
    én miatta adtam +1 et xD
  • Harry Seldon
    Joker miatt kap egy minuszt a film? Tejóég... Ez már tényleg abszurd! :D Ezen tényleg már csak röhögni lehet!
  • Harry Seldon
    :D Találó!
  • Shep
    Hát igen, haveroknak is bejött, engem meg idegesített :)
  • desigo
    The Bank Job 9/10

jó történet,jó színészi alakítások,pöpec korabeli autók.
    eléggé bejövős volt...
  • [Jakuza]
    Na igen en fogyatekos vagyok, de akkor teged minek nevezzelek, aki meg azt sem tudja felfogni a mondanivalobol, hogy ket azonos kategoriaju es temaju filmben mi a hasonlosag vagy kulonseg a szineszi jatek kozott es nem tudja megkulonboztetni az iparosmunkat a zsenialitastol.
  • Tikal #39945
    a sipolás eszméletlen jo volt, elöször nem is tudtam mi az , kiment egy hangfal vagy mi a szösz? :D
    aztán hirtelen odabaszott az akcio, bumm.... :D
  • Shep
    Na megnéztük haverokkal a Bőregér új részét és

Olvastam a sok 10/10-es értékelést, na mondom ez nekem tuti nem fog tetszeni, mert általában amit mindenki agyon dícsér az nekem valamiért nem jön be, de ez a film nagyon jó volt. Joker szinte a hátán vitte az egész filmet, a zenével nagyon jól fokozták a hangulatot a történethez is tudtak mindig egy kicsit hozzáadni és végig megvolt a kellő feszültség. Mondanivaló is volt azért a filmben, nem kevés. Ami viszont nem tetszett, az az elmebeteg sipolós zene, Batman gumimaszkja totál igénytelen és gagyi volt, néhány jelenet összecsapott és elnagyolt, na és a felirat hát az valami borzalom (bár erről nem a film tehet) nem tudom kik készítették, de vetekszik némely hosszúpuskás régebbi villámfelirattal.

Tehát összességében jól szórakoztam, de azért nem 10/10 a film.

9/10
  • Kaplan
    dö dárk knájt.

Kezdjük úgy, hogy nem vagyok nagy képregény rajongó, se mr.pókerember, se x-men, se batman, semmi. A képregény adaptációktól egyenesen rettegek. Olvastam véleményket ofkórz spoiler nélkül és igencsak felcsigáztátok az érdeklődésem a film által. A mai nap be is ültem egy kis moviezásra haverral. Az első ami szíven ütött : húsz(!!) perces késéssel kezdődött a film a moziban.

De visszatérve a filmre, ugye hát nagy elvárásokkal ültem be. A film nagyon jól nyitott jó kis akció, és kellemes 'beugró' színész Mahone ügynök. :D Az egész annyira szarkasztikus és keszekusza frappáns volt már az elején, hogy tudtam ez nem egy film a sok közül. Joker jelleme, elvei, szerepe, és alakítása már az elején magával ragadt. (Isten nyugosztalja Heath Ledgert) A film mint mostmár mindenki tudja kicsit átbillent az egyszerű akciófilmből a krimi-akció kategóriába. Örültem, hogy összetudtak hozni úgy egy 2,5 órás filme amiben egyszer sem éreztem azt, hogy üresjárat lenne, végig élveztem, tudott újat és újat mutatni. Ettől függetlenül ahogy visszaolvastam mennek itt a problémázások. Na már most akárhogy is nézem Batman képregényhős, az ember alkotta, nincs semmiféle realitás az öt körülvevő univerzumban. Miért ne lehetne olyan idétlen motort, vagy autót kitalálni neki amilyet akar a rendező? Nem volt tele a film akcióval, de épp elég volt. Nem vette el a helyet a szarkasztikus részektől, a mélyebb mondani valót hagyó mondatoktól. Lehet, hogy H.L. miatt is érezzük Jokert előtérben, de az is biztos, hogy az ő színészi játéka nélkül a film leesett volna abból a kategóriából ahova most teszik az emberek. Ezer meg egy momentumot tudnék mondani ami odabaszott tőle, az ahogy elmondta mit gondol, amilyen játékokat űzött. Mindegyik a helyén volt. Nem akarok nagyon belemenni a különböző jelenetekbe mert volt még aki nem látta valószínűleg a filmet. Tetszett az is, hogy próbáltak rágyúrni az ember mivoltára, hogy egy ilyen helyzetben tud mindenki jól gondolkodni, még a legutolsó mocskos bűnözők is). Káoszt ilyen élethűen pedig még csak nagyon kevés filmben láttam.
    A film pazar volt, Joker zseniális, de korszakalkotónak nem mondanám. (Igen, mielőtt valaki nekem ugrik, ezért kap egy egész minusz pontot.)

9/10
  • Tatyla
    Harry Seldon vs Jakuza