1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LasDen #39975
    Batman The Dark Knight

Megnéztem....én nem voltam úgy elszállva tőle mikor jöttek a poszterek meg előzetesek, de aztán azért vhogy fokozatosan meghozta a kedvem hogy megnézzem.....Gotham....hát ez sztem nem fogható Burton Gothamjéhez....olyan volt mint a többi nagy város semmi xtra....Burtonében sokkal jobban kiváncsi voltam, hogy nézhet ki Gotham.... :D
    Batman semmi xtra....Bale jól játszotta :D
    Joker.....nos igen.....összehasonlíthatnám a 2 Jokert, de sztem nincs értelme, hisz a 2 film is teljesen más.....de sztem (bár ezt lehet én érzem rosszul) sokan elakarják venni Nicholson érdemét pedig az is zseniális volt akárki akármit mond..... :D
    2 Arc.....nekem z arcának a kidolgozása annyira nem tetszett....olyan mű volt az egész......de amúgy Aaron jól játszotta...... :D
    A film története jó volt.....még jópárszor fogom megnézni a későbbiekben.....igazából nem vártam semmit a filmtől, hisz a Begins nekem nem tetszett, így a film egy nagyon jó szórakozás volt a számomra, de nem váltotta meg a világot.... :D
    10/7.5