106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • ForzaInter
    hatalmas film, meg is nézem mindjárt:D
  • Sir Quno Jedi
    Guantanamo egy szép 7csillagos üdülőhely aráberen túristáknak-e?!
  • Sir Quno Jedi
    A nagymufti odaát anno HANGOSAN kijelentette, hogy ő márpediglen egész biztosan TUDJA, hogy Iraknak tömegpusztító fegyói vannak...Khmmm... Hát nemvót. ÉS?! :D
  • Prof William
    Ha már az amcsi modell...

Most láttam a Szükségállapőot című filmet... Ott van egy jelenet maikor a emberi mivoltából kifordult tábornok meg akarta kínozni az arab foglyot hogy kiszedja a titkát...

Na amit ott a főhős levágott...

Pár gyöngyszem... - már nem emlékszem pontosan de lényeg...

"Ez a szabadság földje és mi nem tehetünk ilyet..."
    "Ha most megkínozzuk ezt az embert akkor kijelenthetjük hogy a szabad amerika halott és semmiben sem különbözünk az egyszerű gyilkosoktól"

Na és persze egyedül csak a gonosz tábornok devianciájának tudható be ( akit később le is fokoznak ezért ) hogy fogolytáborba gyűjtik az arabokat... A főhős az igazságosság nevében ezért is kikel...

Ohh milyen szép mindjárt elsírom magam... Amerika sosem csinálna ilyet. khm khm... irak...
  • Sir Quno Jedi
    ...All right, I'm coming out. Any man I see out there, I'm gonna shoot him. Any sumbitch takes a shot at me, I'm not only gonna kill him, but I'm gonna kill his wife, all his friends, and burn his damn house down...
  • Tikal #40056
    :D

Blooondiieee!!!
  • Tikal #40055
    Mumia 3 5.5et kapott :D
  • Sir Quno Jedi
    nem forgatni ki szavaimat mucsácsó! :D
  • Sir Quno Jedi

• Sir Quno Jedi
    Lekjobb, mikor fél óráig csak néznek ki a fejükből ÚGY, szól az űberzene és az ember tátott szájjal beszarik ahogy bámulja őket, mer ilyet eljátszani csak ILYEN színészek tudnak. Űberbrutalizmus képkockákon.

Másik kedvenc a "Nincs bocsánat", főleg a jelenet, mikor Munny bemegy a csehóba és kér egy pofa whiskey-t. AZ ott és akkor 10000/10. Mindent üt. De kell is elé egy órányi ebből a megaeposz filmből...

• Tikal #40051
    ezé nem értelek, ilyen filmek kötnek le? :)
  • Tikal #40050
    you son of a bX%!+!!! :D
  • Sir Quno Jedi
    Node ezt ugáztam, hogy két "sima", általam már ismert mezei mozifilim jobban lekötött, mint a TDK. AZé az má valami.
  • Sir Quno Jedi
    110/10 nem?! :D
  • Tikal #40047
    nincs alku :) mikor csokibácsi az elején szájba rágja miért is tudja hogy ki miért hazudik, az azért elég gázos, meg van még egy két ilyen bénaság....nekem pl az sem tetszett hogy mikor meghal társa a rendőrségen mindenki morcosan néz rá, ő meg meg sem probál beszélni veluk, csak elkullog, semmi dráma...
    véres munka: jo film, de szintén van benne egy két bénaság, kb olyan szintuek mint amiket a nyomozos sorozatokban láthatsz délutánonként, nem épp eastwood legjobb filmje
  • Loál János #40046
    7végén megnéztem a közel 3 órás változatot. Egy percét nem untam.
  • sandor8206
    Na szóltam Merrin atyának, már itt is van, nem forog a fejed véletlenül?!

Amúgy egyetértek!
  • SötétBarom
    Ez egész jónak tűnik, de lehet, hogy csak azért, mert a telefonban a nő hangja hasonlít a portalos AI-éhoz :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Megmondom én mi a baj. Ahogy Blasta említette, kezd a műfaj felnőni. NODE ha komolyan akarjuk nyomni és komolyra akarjuk venni a figurát, akkor az amcsik MÁRIS beleesnek a saját cspdájukba (szokás szerint), hogy villámgyorsan hiteltelenné és felületessé teszik a sztorit, nomeg röhejessé és közhelyessé a szövegezést. EZ ugye VALÓDI komoly filmnek komolytalan, viszont klasszikus képregényfilmnek már túl komolyra erőltetett. A régi bat filmek legalább néha viccesek és meseszerűek voltak, ez nem. Nagyfilmnek viszont gáz.

Tanulhatnának azért Eastwood-tól eztazt.
  • Sir Quno Jedi
    Jellemző, hogy miután hazaértem, ment a Véres Munka és a Nincs alku vége (láttam őket jópárszor) a tevvében, mindkettőt néztem és mindkettő jobban lekötött és jobban is tetszett (simán feledtették a TDK friss élményeit). UGYANIS azok JÓ, elgondolkodtató és szórakoztató filmek!
  • Sir Quno Jedi
    TDK

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

No nekem már a Begins sem jött be, ez talán egy fokkal jobb lett (bár akicó alig, az is minek, semmi maradandó). Joker jóak nyilván (bár továbbra sem lehet Nicholsonhoz hasonlítgatni, mert teljesen más jellegű megközelítés). Two Face-t gyorsan, gagyin és így hiteltelenül rendezték le. Az ügyésznő gázos, mivel 1xűen csúnya/öreg arcú (konkrétan) és szépségnek nevezik (azon behaltam).

Mikor Bat barátunk a végén síri hangon benyögi hogy a város bebizonyította, hogy jó, meg hisznek az emberek a jóban, meg különben is, na ot majdnem lehánytam a bokámat! Kúva anyjukat az amcsiknak, meg az álmoralizálásuknak. Egy ötéves gyereket meg tudnak vele téveszteni, de ez így nagyon fájt. Guantanamo FTW!

Kórházrobbantásért lincselős rész is ultragáz, de amcsiknál ez sajnos műxik, ők ilyenek. No nem annyira reális a hajós/robbantós dolog, mert ott semmi pánik, mindenki tök nyugodt és kicsit megin jófiúk lehettek (a néger elítélt az jó volt és legalább érdekes).

Rószaszín mese habbal!!!

Szvsz. eszerint a sztori szerint a fehér lovag azt kapta, amit érdemelt, mivel GYENGE volt. Miért kételkedem... (lásd. Polip)

Ettől függetlenül tényleg jó film volt, az átlagnál mindenképpen, hála Jokernek és néhány jó húzásnak a mellékszereplők részéről is (mind elég karakteres színész ugyebár).

P.S.
    Moci tényleg szar volt, aláírom. Próbáltam megszeretni, de aaaaannnyira béndzsa volt, hogy még...

Üthettek! [elfut] :D

Ultrahangos mobilbemérő FTW!!!!!
  • CSOCSO
    Street Kings

egesz jo volt de szvsz szamitani lehetett a vegere. Minden hasonlo korrupt zsarus filmnek ez a vege...

10.000 BC
    szep volt, az meg kell hagyni, jo is volt, elszorakoztatott minket, nem unatkoztam soha, de azert gyurni kellett volna meg a filmet, hogy ha azt akarjak hogy mindenkinek leessen az alla.
    a vege egy kicsit gagyi volt.
  • Gnome
    Kb ez lenne a normális hozzáállás:P Egyébként nekemis nagyontetszett de nemértem, h itt ha valakinek esetleg nemtetszene és lepontozza, arra miért ugranak rá 6an, h mekkora gyökér..

de örülök, h ennyien magukénak érzik a filmet:)....fanboyism?
  • Kaplan
    én szarok rájuk, az én véleményem nem változtatták meg a filmmel kapcsolatban. xD
  • sweech
    de az a 4 pont akkor is irreális. ne pontozzanak már le ennyire egy ilyen filmet csak azért, hogy kitűnjenek a tömegből. ez jó nagy faszkalapságra utal
  • Kaplan
    Igazából leszarom, hogy akármelyik kritikusnak, hogy tetszik egy film. Az a lényeg, hogy én élvezzem, te nem így vagy ezzel? Persze ha a te kezed is benne van a film elkészítésébe akkor megértem.:)
  • Dynamic
    A cspv.hu nem hazudtolta meg magát.Az In Bruges földbe döngölése után, 4/10-re értékelt egy filmet.Hogy melyiket?Szerintetek?Már csak az "értelmes" kritikára várok.
    Könyörgöm, valaki verje már meg ezeket a barmokat.
  • Sceleton
    Csaló!!! :P
  • ForzaInter
    az egész film ugy ahogy van zseniális, több történetet mesél el, ugye a pénzért folytatot hajszát Moss és Chigurh, +még ott van Tommy Lee Jones, mint egykori nagymenő sheriff, aki már nyugdhíhoz közeledve élet értelmét keresi (ezt lehet hüjén fogalmaztam meg:d) mondjuk azt magyarázatott keres, az egész film nagyon odabasz ahogy fel van építve, végig feszültség be tart a film, nem tudhatod mi történhet, környezet pedig gyönyörű, elején nagyon cool volt mikro Moss vadászott, a sivatag meg az egész környezet... No Country nem aza a tipikus tömeg film, nem az akcio jelenet benne a lényeg, művész film inkább, zseniális ugy ahogy van, sztem nézd meg mégegyszer...
  • Sephi
    Szerintem ha nem szoltal volna most be, akkor meghaltal volna.
  • Istencsászár
    Inkább a sorozatot folytatnák:)
  • grebber
    X-Akták Hinni akarok

Hát nagyon eltunyulhattak az x aktás sorozattal ill első résszel foglalkozó egyének.Mert ez így nem ígazán volt egy nagy eresztés.
    Állítom hogy az egész sorozatban voltak ennél jóval de jóval jobb részek.
    Többet vártam.
  • precision
    The Dark Knight - 9/10
  • stargatelost
    Sicko

A filmet nem tudom értékelni, mert nem néztem végig. Nem nem azért mert szar, egyáltalán nem. Amit láttam az tényleg remek volt, Michael Moore-ról is hallottam pár jót. Az ok amiért nem néztem végig az volt, hogy ez engem nem érint. Ok, szar az egészségügy, és ezt sok real life példán át mutatja be, csakhát én nem élek az usa-ban...két óra meg túl sok ahhoz hogy megnézzek egy dokufilmet erről a témáról. De ismétlem, nem gondolom azt hogy rossz film, sőt biztos vagyok benne, hogy kíváló alkotás.

The Holiday

hinnye, ez bizony unalmas volt a javából, ráadásul úgy széthúzták, hogy több mint két órás lett. már az alapsztori sem jött be, ez az otthoncsere dolog is rengeteg kérdést vet föl, nemhogy már másnap megtörténjen, nem tudom elképzelni hogy tényleg van ilyen.
    Jack Black miatt 4.5/10 mer jóarc

Penelope

hmmm...malacorrú lány....valóságban játszódó modern mese. egész tűrhető volt a maga műfajában, és egy két jó poént is belecsempésztek :)

6.5/10
  • sadvagabond
    nem láttam a szóban forgó filmet,de a no country-t igen,és nekem az nem úgy maradt meg,hogy jó a története,vagy az akciója.
    szóval mi volt abban a jó(azért kérdezlek pl téged,de nem csak téged,mert ugye akkor ezexerint neked bejött)?mert nekem végig az volt az érzésem,hogy na,mindjárt történik valami...na akkor most...na most,és paff,szinte(oké,túlzással,de) majdnem hogy egy mondat közepén lett vége.nekem valahogy nagyon elbagzott egy film az.
  • Challanger
    Nekem is hatalmas kedvencen. Nyugodt szívvel ajánlom másnak is :)
  • Kanál
    és tényleg :D
  • ForzaInter
    történet nagyon nem lényeg egy ilyen filmnél sztem... ez nem egy No Country, sztem nem mostanában cisnáltak ilyen fasza akciofilmet... de hát kinek mi jön be.
  • REALista
    Hát nem tom szerintem igencsak közepes egy film.A kölök rohadtul idegesített végig benne a történet meg nagyon vontatott volt...
  • ForzaInter
    Running Scared

uhh bazmeg, nem is tudom mit írják, de ez kibaszott jó akciofilm volt... nagyon nem számítottam erre hogy egy ilyen végig pörgős, durva sok akcioval teli R kat. filmet kapok, 2 órás volt de komolyan olyan volt mintha egy óra alatt lement volna, nagyon odabaszott ez a múvi, végig élveztem, egyszerűen mimden benne volt ami egy tökös akcio filmben benne kell lennie, már már a régi akciofilmeket idézte fel bennem, nem ezeket a mostani pg-13-as semmire való filmeket (tisztelet a kivételnek: Dark Knight stb...) régóta vágytam egy ilyen filmre, ez nálam simán 10/10, nem gondoltam volna hogy most ezt megkapom.