1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sir Quno Jedi
    TDK

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

No nekem már a Begins sem jött be, ez talán egy fokkal jobb lett (bár akicó alig, az is minek, semmi maradandó). Joker jóak nyilván (bár továbbra sem lehet Nicholsonhoz hasonlítgatni, mert teljesen más jellegű megközelítés). Two Face-t gyorsan, gagyin és így hiteltelenül rendezték le. Az ügyésznő gázos, mivel 1xűen csúnya/öreg arcú (konkrétan) és szépségnek nevezik (azon behaltam).

Mikor Bat barátunk a végén síri hangon benyögi hogy a város bebizonyította, hogy jó, meg hisznek az emberek a jóban, meg különben is, na ot majdnem lehánytam a bokámat! Kúva anyjukat az amcsiknak, meg az álmoralizálásuknak. Egy ötéves gyereket meg tudnak vele téveszteni, de ez így nagyon fájt. Guantanamo FTW!

Kórházrobbantásért lincselős rész is ultragáz, de amcsiknál ez sajnos műxik, ők ilyenek. No nem annyira reális a hajós/robbantós dolog, mert ott semmi pánik, mindenki tök nyugodt és kicsit megin jófiúk lehettek (a néger elítélt az jó volt és legalább érdekes).

Rószaszín mese habbal!!!

Szvsz. eszerint a sztori szerint a fehér lovag azt kapta, amit érdemelt, mivel GYENGE volt. Miért kételkedem... (lásd. Polip)

Ettől függetlenül tényleg jó film volt, az átlagnál mindenképpen, hála Jokernek és néhány jó húzásnak a mellékszereplők részéről is (mind elég karakteres színész ugyebár).

P.S.
    Moci tényleg szar volt, aláírom. Próbáltam megszeretni, de aaaaannnyira béndzsa volt, hogy még...

Üthettek! [elfut] :D

Ultrahangos mobilbemérő FTW!!!!!