1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stargatelost
    Sicko

A filmet nem tudom értékelni, mert nem néztem végig. Nem nem azért mert szar, egyáltalán nem. Amit láttam az tényleg remek volt, Michael Moore-ról is hallottam pár jót. Az ok amiért nem néztem végig az volt, hogy ez engem nem érint. Ok, szar az egészségügy, és ezt sok real life példán át mutatja be, csakhát én nem élek az usa-ban...két óra meg túl sok ahhoz hogy megnézzek egy dokufilmet erről a témáról. De ismétlem, nem gondolom azt hogy rossz film, sőt biztos vagyok benne, hogy kíváló alkotás.

The Holiday

hinnye, ez bizony unalmas volt a javából, ráadásul úgy széthúzták, hogy több mint két órás lett. már az alapsztori sem jött be, ez az otthoncsere dolog is rengeteg kérdést vet föl, nemhogy már másnap megtörténjen, nem tudom elképzelni hogy tényleg van ilyen.
    Jack Black miatt 4.5/10 mer jóarc

Penelope

hmmm...malacorrú lány....valóságban játszódó modern mese. egész tűrhető volt a maga műfajában, és egy két jó poént is belecsempésztek :)

6.5/10