106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
technopeter #43117 Suttogás
most néztem meg, nekem bejött, jó szereplők ( főleg szökés+lost fanoknak:D)
jó történet, szeretem az ilyen jellegű filmeket
10/8 -
sandor8206 #43116 Összeomlás
Elég régi film ,de még csak most láttam. Hát M. Douglas nagyon kemény :-) jó társadalom kritika a kis emberről+néha majd beszartam, olyan dumákat lenyomott! Nagyon jó és érdekes film.
"...Most már könnyebben hívom Ricknek, azok után amin keresztülmentünk.."
-
Igzektli ;) -
ezt honnan is idézted? american beauty? irto jo film :) -
Sztem nem fizethetnek eleget semmiféle bizt.őrnek, hogy egy koszos, leégett házban éjszaka igen furcsa dolgok észlelése után egy romos, elázott alagsorba lemennyen "körbecsekkolni" :D
Én azonnal mondanék fel és irány a mekdonácc "a lehető legkisebb felelőséggel járó munkát kérném" :D -
Kiefer karaktere biztonsági őr volt a filmben. Neki meg kellett róla bizonyosodnia, hogy van -e ott valaki. -
The Parole Officer
valami csoda a tv2-n, hétfő délben jó és nézhető film.
Angol vígjáték, afféle rötyögős...bár a halott ember fejével kismamának álcázni magunkat inkább morbid...)))
Pár ismert színész is felbukkant (Lena Headey-terminátor sorozat, Omar Sharif,satöbbi....)
-
hát nem is tudom, talán filmbuzin írtak róla magyar címmel..de amúgy mindenki áradozik róla
-
Amikor megállt a föld
6,5/10
-
szerintem nézd meg valami tékában, vagy esetleg online DVD-CD üzlet (google.hu !) -
Transporter 3:Hmm..nem volt egy maradandó alkotás! Pár jó rész,bár a kamerakezelés szerintem csapnivaló volt a verekedéseknél,nemtudom miért kell így vágni!Ettől nem lesz látványosabb..nah minegy. 4/10 Mert végigbírtam azért nézni.
Taken: Csak most néztem meg,ez viszont lényegesen jobb volt.Itt nemvolt mellébeszélés végig céltudatos,célirányos volt.Liam Neeson,mint veterán aggódő apa jóvolt.Akciók is,tényleg profi volt.Tetszett!8/10
Mirrors: Egyetértek az előttem szólóval,olyan egysíkú volt,helyenként kemény,de valahogy annyira nem izgultam rajta.Én nemértem hogy a horrorfilmekben miért viselkednek sokszor idiótán érthetetlenül az emberek.(Tudom hogy ha az életembe kerülhet az ismeretlen,nemfogok kíváncsiskodni,mint sok filmben,hanem húzok el onnan.)5/10
Házinyuszi: Nah ettől készvoltam..uhh..ennyire klisé,sablonfilmet,ááá..végigszenvedtem.Pedig amúgy kedvelem az ilyen semmitmondó filmeket is,de ez nemjött át!:-)2/10 -
Nem birtam vegig nezni.... -
Saw 5 -
Hat ez nem volt akkora baromsag mint a 3/4 ... nem tudom nekem mar semmi ujjat nem tud hozni. A vegen is a "csattano" ultra gyenge de na... semmit sem vartam tole... megis vegig birtam nezni. Gyenge... nagyoooon gyenge.
Babylon A.D. -
Na tessek! Pont azt hozta, amit elvartam tole! Lightos akciofilm :D Volt benne sok baromsag de ez bocsanatos. Viszont Depardieu-nak kamu hangja volt! Az nem az o hangja.
-
Mirrors
----------------
5/10
Semmi különös nincs benne, a véres jelenetek kissé gyomorforgatók voltak, de olyan serossz-sejó film. Kiefernek meg szólhattak volna, hogy most nem 24-et forgatnak.
Az meg a másik, hogy szóljon már vki ezeknek a hálivudi seggeknek, hogy nézessenek már 1-2 horrort a horrorfilmjeik szereplőivel, ezek miért viselkednek úgy, mintha még életükben egyetlen horrort nem láttak volna, és gond nélkül sétálnak bele a horroros klisékbe (sötét, vészjósló pincerendszer, stb) -
Bangkok dangerous
---------------------------------------
6/10
A film egy bérgyilkosról szól, illetve annak „utolsó munkájáról” ami természetesen nem úgy alakul ahogy azt elképzeli.
Akciók elvétve akadnak a filmben, leginkább a végén van egy kis lövöldözés (köztük 1-2 eléggé bugyuta jelenet is).
Nem volt éppenséggel rossz, Cage néhol tetszett, néhol nagyon nem volt ebbe a szerepbe való. A hajától egyenesen okádtam, komolyan mondom, aki ezt a fekete, vállig érő, szénaboglya hajat kitalálta neki, azt ütném. Arról nem is beszélve, hogy ez a haj + Cage magassága marhára nem teszi őt hiteles bérgyilkossá, ilyen fizimiskával kb. minden második ember utána fordulna a való életben.
Egy igen komolynak mondható jelenet van a filmben (este a parkban a lánnyal), plusz a végére sem lehetett azt mondani, hogy középszerű/12egytucat de azért valamit én hiányoltam a filmből.
Egyszer nézhető azért, de Cage 10+n-edik filmje amiben önmagához képest ismét alább adja.
-
tropic, i mean -
Thropic Thunder
Nos angolul egész ütős kis vígjáték, némi "drámába" oltva. Miután magunk is ilyesféle kong filmeken nőttünk fel, így különösen szórakoztató az egész. Az a néhány "akció"jelenet pedig egyenesen kész beszarás. :D -
Die Welle 8/10
Nagyon érdekes, a végén felkavaró film volt. Megdöbbentő volt látni azt, amikorSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén a tanár fellép a szinpadra, a diákok meg egyszere felállnak és a karjellel üdvözlik egymást. Meg persze a végkifejlet.
Bár tartom magam ahhoz, hogy elég nehéz ilyet manapság összehozni, legalábbis egy osztály szintjén. Ilyen idősen azért az embernek már van félig-meddig kialakult értékrendje, ami nem változik meg 2-3 nap alatt.
EgyébkéntSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén már látszott erősen, hogy Tim öngyilkos lesz, túlságosan is labilis, befolyásolható volt, és a wellén kívül más nem számított neki -
jonlevi #43099 Sziasztok!
Karácsonyra szeretném meglepni családomat. Ha valakinek video-kazettán vagy netán dvd-n magyarul, nagyjából jó minőségben megvan valamelyik film az alábbiak közül, akkor nagyon hálás lennék, ha szólna, aztán esetleg elküldhetné postán (persze a postaköltséget én állom).
Furcsa pár (első rész)
Karácsonyi vakáció (chevy chase)
Hógolyó futam (ennek nagyon örülnék)
Nagyon szépen köszönöm -
sandor8206 #43098 ott van az m1-en az első full HD-ben forgatott sorozat a Presszó -
Van neve magyarul? :/ -
kamome shokudo
bár ez inkább kávéházas, de nagy film. -
Régebben láttam egy filmet, nagyon tetszett, de az a baj, hogy nem emlékszem sem a címére, sem a történetére. Csak egy részlet ami megragadt, hogy pár fiatal srác üldögél egy kávézóban, sörözőben, és tervezgetik az életüket, néha elvont dolgokról beszélgetnek.
Valami hasonló, mint a Kávé és cigaretta, csak itt a beszélgetésen kívül is mutatnak az emberek mindennapjaiból jeleneteket, mozgalmasabb.
Amúgy ha ismertek olyan filmeket, ahol jók a kocsmás beszélgetős jelenetek, akkor légyszi írjátok. :) -
ja, jó volt ahogy meg akarta mászni a faszikat. A szabadelvű tudóst sikerült is neki. :D -
Szerintem jó film volt 1x-szer meglehet nézni ! De azért a csajok jók voltak benne !
-
A lény - Az ébredés: Nehéz napok egy Föld nevű bolygón.... ha ilyeneket kell néznem :D -
Egyébként mikor állt meg a Föld, vagy én lemaradtam valamiről (jó nyilván nem szó szerint, de én nem emlékszem olyan tragikus elemre amire ezt rá lehetne húzni)? -
Amikor jöttek a nanobotok, és bemenekültek a híd alá, de megfertőzték a kissrácot...
Na ott mondhatta volna az idegen: Óóó nagyon sajnálom, ezen én sem vagyok képes segíteni.
-
homeless #43089 Áhhhh pont most fejeztem be a filmet és ugyanezt akartam ide beírni:)
7/10-re értékelném a filmet, de a néger gyerek miatt csak 5/10. -
Vacancy 2
Ez ugyebár az első áldozatok történetét mutatja be. Kicsit nehezen indult, de utána azért előjött a szokásos tinihorroros hangulat, ami nekem bejön. Volt pár jó jelenet, de alapvetően egy már unalomig nézett alapokra építkező film ez is.
7/10 -
Tipikusan az a film amikor a nézőnek 30. percben leesik hogy mire megy ki az egész, és erre a szereplők úgy kb 1óra 10-nél pofátlanul meglöpődnek. -
BAKKER a Gyilkos hangyákba leagalább elrejtettek pár jó poént, pl. amikor a srác rájött, hogy a narancslé a hangyák elleni csodafegyver, vagy amikor egy répaköteggel felrobbantották a gátat. :D -
SASSZEM: Hát én nekem ez a film nagyon tetszett.Sokakkal ellentétben nagyon remek film volt ami idén a Sötét lovag után abszolút a 2. helyezett nálam.Pörgős, izgalmas a történet se rossz és a megvalósításra se lehet panasz.Olyan Die Hard 4 csak egy kicsit másképp :-) 9.5/10
Death Race: Ez is nagyon zsír film volt.Tetszett elejétől a végéig.A történet itt egy picit ellaposodik néha de az nem olyan drasztikus mértékben. 8.5/10
Szállító 3: Űber gagyi film aminek a története sehol sincs,ezerszer látott verekedős részek kicsit másképp, a csaj benne tényleg ronda és hát az egész film olyan semmitmondó. Még a 2.-nál is rosszabb szerintem ami nagy kár:( 3/10 mert az autó szép volt
Quantum csendje 007: Ettől se vertem magam a földhöz.Itt meg már a történet nagyon követhetetlen. Egyszerűen nem tudtam ki-kivel van a végén :S .Itt is jó jelenetek vannak legalább meg a film azért nem olyan unalmas a de tökéletestől is messze van. 7/10
Max Payne:Hát félig néztem csak meg kb 1 hónapja de sajnos azóta se motivált semmi hogy a másik felét is bepótoljam.Amit addig láttam csak félig győzött meg ezért. 5/10 -
Hut #43084 hello valaki nem tudja honnan tudnék ingyen filmeket persze magyar szinkronnal letölteni? -
Ja igen, az eleje valóban legalább annyira izgi volt, mint amilyen unalmas utána. -
Ez a film pár szóval... idegesítő és unalmas volt.
Hűen követi a Gyilkos méhek, Gyilkos hangyák vonalát, csak kicsit felturbózott effektekkel.
Vagy csak épp rossz időben néztem meg a filmet. -
Tegnap vettem egy díszdobozos dvd-t három filmmel 5990-ért.
1.Halálsoron
2.A remény rabjai
3.A Köd / The Mist
Jó vétel volt?
Azt a "fukar" mindenit.
Lesz mit néznem a mai nap folyamán.
-
'Amikor megállt a Föld'
Hú de elviselhetetlenek azok a jelenetek, amikben benne van a kis fekete gyerek.... -
Transporter 3
Nem tetszett a kettes?... akkor ezt utalni fogod.
Egy csunya csaj, dogunalmas parbeszedek, semmi tortenet, a jelenetektol meg fejfajas kapja el az embert.
Mar csak a nagy akcioreszek miatt is nezzetek meg, eszmeletlen, hogy ezeket az idiotasagokat komolyan gondoltak.
3/10 -
Amikor megállt a Föld
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!számomra semmi izgalmasat nem jelentett, végig untam a filmet. Néhány jelenet ink vicces volt mint hiteles! Utolsó reményem h kinyirják az embereket, de sajnos maradt a sablon story...az emberek szerető lények és ezért mentsük meg őket. A bogarak voltak a leghatás rombolobbak, ilyet kitalálni...
Meg akk már annak a nagy robotszerű izének is kitalálhattak volna vmi szerepet, azon kivül h csak áll, és néha vmit szétb*sz!
Trailer alaprján többet vártam, de sajnos csalódás a film, és Keanu sem nyujtott vmi áttörő alakítást.
én 5/10-re értékeltem imdb