[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
SASSZEM: Hát én nekem ez a film nagyon tetszett.Sokakkal ellentétben nagyon remek film volt ami idén a Sötét lovag után abszolút a 2. helyezett nálam.Pörgős, izgalmas a történet se rossz és a megvalósításra se lehet panasz.Olyan Die Hard 4 csak egy kicsit másképp :-) 9.5/10
Death Race: Ez is nagyon zsír film volt.Tetszett elejétől a végéig.A történet itt egy picit ellaposodik néha de az nem olyan drasztikus mértékben. 8.5/10
Szállító 3: Űber gagyi film aminek a története sehol sincs,ezerszer látott verekedős részek kicsit másképp, a csaj benne tényleg ronda és hát az egész film olyan semmitmondó. Még a 2.-nál is rosszabb szerintem ami nagy kár:( 3/10 mert az autó szép volt
Quantum csendje 007: Ettől se vertem magam a földhöz.Itt meg már a történet nagyon követhetetlen. Egyszerűen nem tudtam ki-kivel van a végén :S .Itt is jó jelenetek vannak legalább meg a film azért nem olyan unalmas a de tökéletestől is messze van. 7/10
Max Payne:Hát félig néztem csak meg kb 1 hónapja de sajnos azóta se motivált semmi hogy a másik felét is bepótoljam.Amit addig láttam csak félig győzött meg ezért. 5/10