1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Transporter 3:Hmm..nem volt egy maradandó alkotás! Pár jó rész,bár a kamerakezelés szerintem csapnivaló volt a verekedéseknél,nemtudom miért kell így vágni!Ettől nem lesz látványosabb..nah minegy. 4/10 Mert végigbírtam azért nézni.
    Taken: Csak most néztem meg,ez viszont lényegesen jobb volt.Itt nemvolt mellébeszélés végig céltudatos,célirányos volt.Liam Neeson,mint veterán aggódő apa jóvolt.Akciók is,tényleg profi volt.Tetszett!8/10
    Mirrors: Egyetértek az előttem szólóval,olyan egysíkú volt,helyenként kemény,de valahogy annyira nem izgultam rajta.Én nemértem hogy a horrorfilmekben miért viselkednek sokszor idiótán érthetetlenül az emberek.(Tudom hogy ha az életembe kerülhet az ismeretlen,nemfogok kíváncsiskodni,mint sok filmben,hanem húzok el onnan.)5/10
    Házinyuszi: Nah ettől készvoltam..uhh..ennyire klisé,sablonfilmet,ááá..végigszenvedtem.Pedig amúgy kedvelem az ilyen semmitmondó filmeket is,de ez nemjött át!:-)2/10