[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Bangkok dangerous
---------------------------------------
6/10
A film egy bérgyilkosról szól, illetve annak „utolsó munkájáról” ami természetesen nem úgy alakul ahogy azt elképzeli.
Akciók elvétve akadnak a filmben, leginkább a végén van egy kis lövöldözés (köztük 1-2 eléggé bugyuta jelenet is).
Nem volt éppenséggel rossz, Cage néhol tetszett, néhol nagyon nem volt ebbe a szerepbe való. A hajától egyenesen okádtam, komolyan mondom, aki ezt a fekete, vállig érő, szénaboglya hajat kitalálta neki, azt ütném. Arról nem is beszélve, hogy ez a haj + Cage magassága marhára nem teszi őt hiteles bérgyilkossá, ilyen fizimiskával kb. minden második ember utána fordulna a való életben.
Egy igen komolynak mondható jelenet van a filmben (este a parkban a lánnyal), plusz a végére sem lehetett azt mondani, hogy középszerű/12egytucat de azért valamit én hiányoltam a filmből.
Egyszer nézhető azért, de Cage 10+n-edik filmje amiben önmagához képest ismét alább adja.