106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Revolutionary Road: (9/10)
Az egyik legjobb szingliknek szóló film, amit valaha láttam.Tök az volt az érzésem a film után hogy jó egyedül lenni.Nincs sok olyan film, ami egy kapcsolat ezen oldalát is bemutatja.Tetszett nagyon. -
Mé, nem ilyenek a tipikus amcsibroáf filmek amúgyis?!
Jönnek a szuperhiperduperhájtek földönkívüli megaentitások:
"Mostan elpusztítjuk a földet, nincs apelláta, nincs kegyelem, SEMMI se vehet rá bennünket, hogy ezt ne tegyük meg, mert CSAK és különben is mi ISteNEK vagyunk, tik meg hangyák!"
A kis drogos gyufaáruslány sírvafakad két aranylövés között:
"Kérlek, kérlek, kérlek, kérlek, kérlek neeee!"
A Zidegenek embertelen módon űrkegyetlenek és hajthatatlanok:
"DE! ELPUSZTÍTJUK!"
Rinya megy szipogással:
"Nenenenenennenenenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..."
Entitások bután néznek:
"Hmmmm...."
Krokodilkönnyek és a játékbabás trükk:
"Lécccilécciléccilécciléccciiiiiiiiii!"
Szuperistenek megenyhülnek, mer...csak:
"JÓ! AKKOR MÉGSE!"
ÉS elmentek vala angolosantávozással...
Hello Kitty vs MélyűriGigaEntitások 1:0 -
asz? -
aja? -
mi van a csillagok alatt? -
Freeway /pokolsztráda/
kurva jó film...
Piroska és a farkas újragondolás, nekem nagyon tetszett... -
RocknRolla
Nem is tudom miért jöttek páran azzal, hogy "nem hozta az elvárást" ; szerintem minden rendben volt a filmmel, kötelező kategória
7.5 / 10 -
sorrow #44268 Slumdog Millionaire
Valóban varázslatós film, de erősen koppintva(nem bántás képpen, inkább dícséret) a City of God (Cidade de Deus) alapművet. Egy szó mint száz: Még több ilyen filmet!!! -
Joker Hun #44267 Bocs elözőt elszurtam.http://www.mymovies.it/trailer/?id=57283 -
Joker Hun #44266 Exit speed.http://www.traileraddict.com/trailer/exit-speed/trailer -
sandor8206 #44265 Valkyrie tényleg jó lett, feszültség végig! -
Outpost pedig sztem király kis b múvi, nekem bejött nagyon:) -
karácsony óta:
Csíkos pizsomáslt fiú
szinkronnal sem volt "rosz")))
örömmel láttam a sok magyar nevet a stáblistán.
sorstalanságnál sokkal jobban tetszett.
Benjamin button
már méltatták sokszor itt, teljesen egyetértek.
nagyszerű, sőt fantasztikus film. igazi élmény volt!
Valkyrie
izgultam végig, bár tudva a végeredményt....
szerintem élethű lett, már amennyire megvalósítható volt egy életutat bemutatni 2 órában. örülök hogy voltak akik feláldozták az életüket ha kellett, hogy megálítsák azt az őrült idiótát és vérgőzös gyerekgyilkos bandáját. sajnálom hogy nem sikerült.
in bruges
hangulatos, Colin Farrell játéka jó. elraktározom szűkebb időkre)))
transporter 3
némi látvány ellenére közepesre sikeredett, olyan mintha piff-puff jelenetek közti időt csak kényszerűségből kitöltötték volna...
slumdog millionaire
tényleg jóra sikeredett.
ez az első film ami bejön az indiaikról, főleg ha jamal-nak hívják((
Trainspotting persze mára klasszikus, nincs értelme hozzá hasonlítani, de azért az jobban megfogott a rendezőtől.
The Life Before Her Eyes
nem tudom valós sztori-e, nem néztem utána, de elgondolkodtatott.
és hát mi célja lehet egy drámának? ja és persze Uma Thurman)))
Pineapple Express
annyira nem szeretem a vígjátékokat, így nyögve néztem végig.
de akinek bejött az biztos berakja a gyűjteményébe.
How to Lose Friends & Alienate People
na ennek minden percét élveztem! Meghát Simon Pegg minden filmje jó
Dream
korea ismét beköszön, megint ütős filmel. gyűjteményem következő darabja.
The Kautokeino Rebellion
gőzöm sincs kik a számik, de hát valakit csak le kell fejezni egy filmben?
norvég film, szokásos elmondható mondatban: egyedi hangulatú film valamikor az újkor kezdetéből!
a zene jó és a rénszarvasok is nyüzsögnek.
Mindhunters
idáig kimaradt pedig jó horror film.
néhány meglepő/meglepetés és jó színészi játék.
Outpost
egy estés náci zombis vagy mi.
felejtős, nagyon B.
Passengers
Anne Hathaway olyan szépen nézz)))
de semmi rendkivülit nem találtam a filmben, izgalmasabbat vártam.
-
NeoPS #44262 Na ez egy f*** film! Oldboy -
Mummy 3 : dragon emperor anyamkinja...
Haaat, (-tal nem kezdunk mondatot) nem mondanam, hogy irto szar volt, de kb egy percet nem tudott magaval ragadni a film.
3/10
21 - Ez mar jobb film volt, de eleg szar ugy nezni filmet ha nem erted, hogy mi a lenyeg. Van itt par eminens tanulo akik elmennek vegasba black jacket jatszani. Persze annyira okosak hogy kiszamoljak az egesz jatekot fejben es igy csak nyerni tudnak. Ha jol emlekszem mondtak is, hogy mikent szamoltak ki de vagy ertetlen baromsag volt vagy nem figyeltem elegge. Amugy maga a film, nezheto volt
6.5/10
My Best Friend's girl
Dane Cook egy ALLAT! :D ugyanugy teljesitett, ahogy a stand up comedyben. szal kb nekem olyan volt mint joker a batman filmbol:)
Amugy a film kb a Hitch ellentete.
A film egesz jo volt... senki nem szolt egy rossz szot se ( ami amugy mar onmagaban is csoda, nomeg en sem vagyok ideges, nem ugy mint amikor beszologat minden masodik, ember hogy mar megint mit nezettem meg veluk.)
Romantikus-vigjatek. hangosann ketszer nevettem fel, de amugy kellemes kis film. Baratnovel/feleseggel TOKELETES muvi.
7/10 (egy romantikus vigjateknak) -
Revolutionary Road
--helyenként spoilert tartalmazhat!--
óóóóbazmeg de kiszámítható. minden téren. már-már röhejes mértékben. azon pontjai a filmnek, amikor ezt nem lehet elmondani, az egyértelműen az elmeháborodott fickó jelenetei (meg is kapta érte a színész a jelöléseket, nagyon helyesen). ebből meg ugye van 2 :\
igaz, a másodiknál azt hittem, hogy a homlokomra csaphatok és azt mondhatom: "ja, hogy az egész értelme az volt, hogy altattak és most, hogy elértük a csúcspontot azzal, hogy már be tudtam fejezni a mondatokat itt van ez a jelenet és megkapjuk a film eddigi egészét pepitában."
hát erről szó nem volt, jött egy nagyon jó veszekedéses jelenet, aztán megint vissza a jól kitaposott ösvényre, és szegény néző már nem tudja sírjon, vagy nevessen akkor, amikor rájön, hogy a "negyvenakárhányadik" percben tett utalás (na jó, igen tapasztalt filmnézőnek kell lenni, hogy észrevegyük, lehet az utalás nem is a legjobb szó erre) ténylegesen a film lezárása, mondhatni csúcspontja. broáf!
a színészi játék: Winsletet soha nem szerettem, hát most sem kedveltette meg magát velem. az arcjátéka tényleg kitűnő, de amint megszólal...
semmilyen módon nem szabadna színészi játékot számosítani, de most mégis megteszem. a játékának 25%-t túljátsza, másik 25%-át csak mímeli, a maradékkal tulajdonképpen nincs baj :D
Dicaprio előtt viszont le a kalappal! igaz, az első 15 percben szoktatnom kellett magam a gondolathoz, hogy 30 éves(t játszik), mert még mindig 18-nak néz ki :). de a lényeg, hogy nagyon jól hozza a karaktert, ha kell dühöng, ha kell szatirikus, ha kell kedves, éstatöbbiésatöbbi
inkább neki adtam volna a díjakat a két főszereplő közül, ha már mindenképpen adni akartak valakinek
napokban megnézem még a Readert és a Wrestlert is. előbbi ugyebár megint csak Winslet, Oscarra is jelölték. hm, majd meglátjuk.
nem emlékszem, hogy bárki is írta volna itt, hogy látta őket. tudom, egyik sem egy transzfómersz, vagy idióta horror, de nem csak olyanokat kell nézni, khm! -
ezt ismeritek? most találtam http://www.asian-horror-movies.com/ elég beszédes a címe :D
öccá ázsiai horrorfilm online, jó mulatást
-
és kit érdekel?.... -
Csak nehogy spoilerezz a filmből, mert az érzékenyebb lelkű filmbarátok kiakadnak, hogy ők PONT HOLNAP AKARTÁK MEGNÉZNI :))))) -
azért megkérdezni hogy klasszikust látott e valaki...
-
Nyuszi vagy Mcfly ? Engem senki nem nevezhet nyuszinak ! 
-
amúgy
Vissza a jövőbe 1
Vissza a jövőbe 2
Ezeket látta már valaki?
. Én anno a kettőt moziban vagy 6x, a hármat meg 2x asszem. Emlékszem karácsony környékén jött ki.
Mingyá' nézem a hármat :)
10/10 mind az összes -
fej vagy gyomor?
-
Soha vagy mostanában?
-
kicsit off, de talán nem...
szoktam nézegetni itt SGn a FILM fül alatti cikkeket és már a tököm tele van vele komolyan, hogy minden második hír a nézettségi adatokról szól, pláne némelyik a magyar nézettségekről...
ki a faszomat érdekel, hogy hány ember néz meg egy szar filmet vagy akár egy jót? ha eddig nem nézték meg, pedig kurvajó, az oscarra jelöléstől kezdve úgyis megnézik 10x annyian... így aztán sok értelme van...
egy normális hír nincs soha mostanában -
jézusom... most már kiváncsi vagyok erre, már jó pár napja itt figyel a vinyón, lehet ma rászánom magam... á, mégse :D -
én is megnéztem tegnap.hát igen...
keanuban csalódtam,mert habár eddig sem volt egy mimikakirály,de legalább nem volt nevetséges,meg kb a karaktereihez illett,amit,ahogyan csnált.
de amikor megoldja az egyenletet,és kérdezi a prof,hogy "ez lehetséges?"...és az a tekintet keanunál,na azon elröhögtem magam.
(viszont,ahogy átlépett a temetőkerítésen,elgondolkodtatott,hogy talán el kellene kezdenem tornázni,meg nyújtani kicsit,mert én kb 3szorra másztam volna át,meg a tüdőm kiesne,ez meg fapofával simán...
)
-
sandor8206 #44248 sztem nem nagyon védte senki, KR-t meg főleg nem, ha jól emlékszem -
Jah szánalom volt én is pont tegnap néztem, el kellett volna pusztítani a picsába az egész Földet! De a nők.... kisírnak mindent.... -
Detto. De ezt ki is fejtettem. De neeem mert jott a sok okos, hogy micsoda szineszi alakitas KR.... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Ja, 0/10
Nincs benne SEMMI értékelhető, még a CGI sem, semmi -
The day the earth stood still
--------------------------------
PFUJJ EZT A FOST BAZMEG.
Hogy képzelték ezt? Hogy merték megcsinálni?
Legjobb a vége. SPOILER!!!!!! Valami ilyemsi:
"Klaatu: - Igen, már látom, hogy a válság meghozza a változást"
Mégis mi a jó tökömet látott? Hogy egy nő könyörgött neki, hogy mentse meg a mostohafiát??? Azaz megmutatta az ember, hogy csak és kizárólag saját faja érdekli.
Mégis mit látott/tapasztalt Klaatu, amitől meggondolta magát? Hallott Bach-ot? Megoldott egy egyenletet? ETTŐL???????

Pfffff, soha senki ne nézze meg! -
sandor8206 #44243 Outlander
Alapsztori, lezuhan egy űrhajó egy fószerral (James Caviezel) a vikingek korába és elszabadul amit szállított. Bírom az ilyen vikinges cuccokat, szóval kíváncsian vártam a filmet, trailer is tetszett és nagyot nem is csalódtam. benne. A film nem rossz, de lehetett volna jobb is, 1-2 unalmasabb részt kivághattak volna, de az eleje és főleg a vége nagyon jó (+ pont, hogy a végkifejletet nem 2 perc alatt zavarták le, hanem kb. jó 20-25 perc, tehát a film nagyrésze). Környezet, épületek, kellékek, CG szépen megcsinálva. Kis spoiler, semmi különös csak a "Szállítmány" kinézete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "sárkány" is nagyon szépen lett megcsinálva, külön tetszett, hogy vörös, kék, zöld színekben világítottak egyes részei, gondolom attól függően milyen kedve volt!+ az egész kinézete tetszett, kicsit hasonlított a Bestia című film szörnyéhez. Ja és ami még nagyon jó az a visító hangja, szörnyű éles, jobb hangrendszernél biztos kínzó lesz:-)
Sajnos nem tudom ki hibája, de a kötelező sablonos dolgokat nem bírta kihagyni a film, néha a nagy "beállások" a zenével már inkább gáznak tűntek mint coolnak:-) de mindent egybevéve nem rossz film, néha kifejezetten jó részekkel, nem sablonos alapsztorit sablonosan levezető rendezővel, írókkal, stb. Olyan 6/10, kardozós, "fantasys" filmek kedvelőinek ajánlom. -
pedig a delta farce már dvd-n is kijött....
mondjuk a Hazugságok hálójára is novemberi múvi aztán most sikerült hozzá feliratot készíteni!
na de ne legyünk tellhetetlenek :) -
sandor8206 #44241 klasszikus, nagy film! -
A film már megvan, de felirat. Egyáltalán létezik hozzá bármilyen nyelven? -
NeoPS #44239 Ajánlom figyelmetekbe! Én már megnéztem nagyon ott volt!
Zombie Diaries -
martindante #44238 Spartacus -
Itt van egy kis online mozi Mozi -
nah.. pont most fogunk ennek neki ulni.
Az meg kiakaszto hogy a delta farcehoz es a meet davehoz meg mindig nincs magyar felirat... wtf?!?!?!? lehet mostmar nekiallok en is feliratot gyartani.. az egyetlen bajom hogy nincs ekezetem. scriptelni tudom 18 bill re de az ugy nagyon gaaaz