[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mummy 3 : dragon emperor anyamkinja...
Haaat, (-tal nem kezdunk mondatot) nem mondanam, hogy irto szar volt, de kb egy percet nem tudott magaval ragadni a film.
3/10
21 - Ez mar jobb film volt, de eleg szar ugy nezni filmet ha nem erted, hogy mi a lenyeg. Van itt par eminens tanulo akik elmennek vegasba black jacket jatszani. Persze annyira okosak hogy kiszamoljak az egesz jatekot fejben es igy csak nyerni tudnak. Ha jol emlekszem mondtak is, hogy mikent szamoltak ki de vagy ertetlen baromsag volt vagy nem figyeltem elegge. Amugy maga a film, nezheto volt
6.5/10
My Best Friend's girl
Dane Cook egy ALLAT! :D ugyanugy teljesitett, ahogy a stand up comedyben. szal kb nekem olyan volt mint joker a batman filmbol:)
Amugy a film kb a Hitch ellentete.
A film egesz jo volt... senki nem szolt egy rossz szot se ( ami amugy mar onmagaban is csoda, nomeg en sem vagyok ideges, nem ugy mint amikor beszologat minden masodik, ember hogy mar megint mit nezettem meg veluk.)
Romantikus-vigjatek. hangosann ketszer nevettem fel, de amugy kellemes kis film. Baratnovel/feleseggel TOKELETES muvi.
7/10 (egy romantikus vigjateknak)