[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sandor8206 #44243 Outlander
Alapsztori, lezuhan egy űrhajó egy fószerral (James Caviezel) a vikingek korába és elszabadul amit szállított. Bírom az ilyen vikinges cuccokat, szóval kíváncsian vártam a filmet, trailer is tetszett és nagyot nem is csalódtam. benne. A film nem rossz, de lehetett volna jobb is, 1-2 unalmasabb részt kivághattak volna, de az eleje és főleg a vége nagyon jó (+ pont, hogy a végkifejletet nem 2 perc alatt zavarták le, hanem kb. jó 20-25 perc, tehát a film nagyrésze). Környezet, épületek, kellékek, CG szépen megcsinálva. Kis spoiler, semmi különös csak a "Szállítmány" kinézete.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "sárkány" is nagyon szépen lett megcsinálva, külön tetszett, hogy vörös, kék, zöld színekben világítottak egyes részei, gondolom attól függően milyen kedve volt!+ az egész kinézete tetszett, kicsit hasonlított a Bestia című film szörnyéhez. Ja és ami még nagyon jó az a visító hangja, szörnyű éles, jobb hangrendszernél biztos kínzó lesz:-)
Sajnos nem tudom ki hibája, de a kötelező sablonos dolgokat nem bírta kihagyni a film, néha a nagy "beállások" a zenével már inkább gáznak tűntek mint coolnak:-) de mindent egybevéve nem rossz film, néha kifejezetten jó részekkel, nem sablonos alapsztorit sablonosan levezető rendezővel, írókkal, stb. Olyan 6/10, kardozós, "fantasys" filmek kedvelőinek ajánlom.