106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • stonesour
    Hello, keresek egy filmet, régebben láttam, nem tudom mikor készülhetett.

Idegen invázióról szól. Emlékszek ilyen fekete kis kavicsokra, amik az égből hullottak, és aki megérintette, azt megszállták az idegenek. Vagy valami hasonló. Aki megvolt szállva annak fekete volt a szeme.

Mi lehet ez?
  • Totti5
    Simon szól: HALÁL :) most is odaszegezett már nagyon sokadszorra a tv elé és minden másopderce lekötött, pedig nyáron láttam valamelyik más csatornán. Megunhatatlan, tökéletes film.
  • Sephi
    Demolition Man -

Legjobb!
  • Montanosz
    OK)))
  • sandor8206
    egyel feljebb ment, bocs :-)
  • Montanosz
    igen, de nem is írtam hogy nem...???
  • sandor8206
    Conan a barbár sztem még mai szemmel is teljesen rendben van.
  • Montanosz
    Flickan som lekte med elden

a skandinávok még mindig a toppon))
    Nem értem hogy nálunk miért nem lehet ennyire jó filmet összehozni, nem hiszem hogy több pénzből gazdálkodtak volna mint a magyar filmesek.
    10/7
  • grebber
    Conan a Barbár
    Conan a pusztitó

mindkettő mai szemmel nézve nagyon gagyi :D De Swarzi izmai ott vannak a szeren!
  • bency
    Nah az nekem is nagyon tetszett,mar reg lattam,de tokeletesen emlekszem ra!
  • chopin42
    A tökéletes trükk

Végig izgalmas, jók az alakítások, érdekes a történet.
    8/10
  • bency
    Csokolade

Ennel nyugodtabb film alig ha letezik :) Biztos unalmas valakinek..de szerintem kellemes,elvezheto film.De mar 2x megnezni unalmas lehet...
    5/10
  • Bulykin
    egyik kedvenc filmem:)
  • Shep
    Híd Terabithia földjére

Miután már 3x láttam az elmúlt pár napban így a véleményem az utolsó pontozás után változott így nem 9/10 a film nálam, hanem 9,9/10 ami ugye már majdnem 10/10, de van pár apróbb hiba, vagy inkább hiányosság a filmben ami miatt nem tökéletes.

The Reaping

Szeretem az ilyen gonosz után kutatunk, tudományosan majd úgyis megmagyarázzuk misztikus filmeket. Ez is egész jó lett a végén egy csavarral. Sajnos a trükkök néhol elég gyengék, de ettől eltekintve korrekt kis film.

7/10
  • viizo
    Egy Gésa Emlékiratai

Kellemes alakítások (Ken Watanabe, japán elsőszámú férfi exportszínésze itt is kiváló), szép fényképezés, hangulatos történelmi mozi.

10/6
  • CSOCSO
    fingom nincs miert nem mukodik a link de tessek.. kattinthato formaban is itt van
  • CSOCSO

Vegre megneztem ujra a sima moziban.
    A kep minosege talan jobb egy kicsivel de itt is volt egy keves "mozgo kamera vibralas".

Mindenesetre rohadtul hianyzott a ketszer-haromszor akkora kepernyo.
    Arrol nem is beszelve, hogy az IMAX ban SOKKAL hangosabban szolt a hangrendszer. ( Ahogy ez altalaban lenni szokott).

Meg mindig 9.5/10 esnek tartom. Engem teljesen magaval ragadott a film. Odaig vagyok meg vissza attol, hogy az avatarok mennyire tele vannak elettel, ahogy mimikalnak. EGYSZERUEN elkepeszto!

Paran emlitettetek a zenet, hogy nem jo... MI A @#$@#% rol beszeltek emberek!!!!!!! suketek vagytok? Amikor a filmet eloszor neztem annyira lefoglalt a kepi vilag hogy a zenere szinte alig figyeltem. Most volt idom a zenere is figyelni es a zene nagyon is rendben van! NAGYON NAGYON jo zeneket nyomnak a film alatt! Nem tudom elkepzelni, hogy egyesek mirol beszelnek.
    Igaz most is volt parszor, hogy alig tudtam koncentralni a zenere es volt, hogy a nagy haboru kozepen ebredtem ra, hogy ja tenyleg szol a zene is es milyen fasza. NEM azert mert elhanyagolhato a zene hanem azert mert ennyire lefoglalt a film nezese. Valszeg mindenkit lefoglalt a film mert SENKI nem dumalt a film alatt ami kb sok ev alatt eloszor tortent meg!!!

nezzetek meg hogy miert lett annyira jo az avatarok mimikaja es, hogyan kelnek eletre a vasznon ugy ahogyan meg kompjuter altall generalt "szinesz" meg soha

• Lipi1980
    Az álom.net-et csak és kizárólag lenímított TV-vel és felirat nélkül szabad végignézni, úgy azért valamennyire élvezhető :D
  • FlyHigh
    Köszi, megmentettél. Majd ez odabasz az álmatlanságomnak.
  • stonesour
    Orphan - 8/10

Rég láttam ennyire jó horrort. Végig feszült és izgalmas, a végén a fordulat pedig meglepő
  • AntiHero
    Triangle

5/10

Majd valaki leírja, hogy van e buktató a történetbe vagy nincs, mert én a végére már hagytam az elmélkedést inkább és végig néztem:D

Tetszett is meg nem is. A végére túl zavaros lett nekem.
  • Zephyr Retiring
    örök lányok (goldie hawn, susan sarandon) egy film arról, hogy nem számít gazdagok vagyunk vagy épp szegények, és nem számít mit gondol a környezetünk és a külvilág rólunk, boldogok csak akkor lehetünk ha önmagunkat adjuk. nem fogom pontozni ezt a filmet..
    legyen elég annyi: tetszett..nagyon is tetszett
  • desigo

A jegyvásárlás több izgalmat hozott mint maga a film.
    (Filmkezdés előtt fél órával foglalások törlésekor felszabadult kb 6-8 darab jegy és pont a 6-ik sor közepén kettő.Ezt sikerült megvenni a jegykiadó automatánál miközben vagy 200-an vártak a sorukra a sima pénztáraknál)

Mivel már több filmet is láttam 3D-ben ezért valami nagyobb újdonságra számítottam de nem kaptam.Precízen kidolgozott részletek és nem csak egy-egy filmrész három dimenziós hanem végig az egész.Arra gondoltam többször a film közben,hogy ennek alapnak kellene már lennie lassan minden filmnél.Remélem 5 év múlva így is lesz.
    A történet tetszett,többször hatással volt rám teljesen élvezhető volt.
    Pandora engem nem igazán hatott meg.Sok helyen olvastam,hogy a film után több user visszavágyott.Hát én nem vágyok dzsungelbe még ha az csodás látvány is.
    A szereplők szerethetők voltak egyedül az emberek "vezetője" volt határozatlan de ezt bőven kompenzálta a katonai vezető.
    Jobb lett volna ha többet megtudunk a Navik életéről.Nem sok minden derült ki róluk.
    Nem éreztem azt a film után,hogy ezt azonnal meg kellene néznem megint.
    Összességében egy szép mese.
    Kicsit nagy a hype a film körül amit a sok technikai újdonságnak tudok be.Remélem egyre több hasonló full 3Ds film lesz hamarosan.

7/10
  • Szabi84
    még az arányomat se rontanám vele
  • Bulykin
    jah
  • Doddy a düdő
    az az volt? 1 percig bírtam.
  • Bulykin
  • Inquisitor
    Na jó az "iskolatárs" fiúk és lányok is szarok benne, de egyik sem annyira mint a főszereplő csaj. :D
  • bency
    En nem neztem meg a filmet,nem szantam ra idot :| Nem is hiszem hogy lemaradtam valamirol...
  • Bulykin
    ahogy elnéztem nem csak a főszereplő fos...
  • Inquisitor
    Az Álom.net film igen érdekes, mert látszik, hogy LEHETNE csinálni szinvonalas magyar filmeket. Minden profi benne, két dolgot kivéve, az ultrasz*r fórgatókönyvet és az ultratehetségtelen szilikon maca főszereplőt. A többi normális szinész meg csak szenved benne, mint hal a parton. Annyira hiteles az amerikai életforma Siófokon, hogy az elmondhatatlan. ;)
  • angelslie
    Egyetlen jó dolog benne az AFC
  • Willenbrock
    The Red Baron jó film főleg azoknak akik szeretik a repülőket. 7/10
  • bency
    BORAT :D

Teljesen vegig most neztem csak meg.....hat nem keveset lehet rohogni azert....nagyon poen amikor verekednek puceron es a dagadt a segget BORAT pofajaba nyomja,nah az kemeny :) En elveztem a filmet....7/10
  • Bulykin
    Álom.net most megy retekklubbon:D csak belenéztem, de...aztakúú
  • gibson9
    Én is pont ma hajnalban néztem meg másodszorra a T4-et.. először csak mozis verzióban láttam, de most 720p blu-ray változatban is. Nekem tetszett nagyon a film. A látványvilág és az effektek jók lettek. A szereplők alakításával sincs gondom, csak a magyar szinkronnal, de azt orvosoltam az angol hangsávval :)

Nálam egy erős 7/10
  • bency
    Terminator-Megvaltas :)

Szerintem nem volt gond,neha kicsit lemaradtam,vagyis nem vagyok tisztaban azzal hogy az apja fiatalabb meg az a resz,de amugy szerintem ertheto a film...a latvany nagyon tetszett,az akciok is jok voltak,es a robbanasok is nagyon latvanyosak voltak!Nekem nagyon teszett! 8/10
  • edios
    Terminator 4

Másodszor néztem meg, de nem lett jobb véleményem róla. Az első és legfontosabb, ami megmaradt bennem, h elképesztően kidolgozatlanok/unalmasak/jellemtelenek a karakterek, mintha vmi b-kategóriás filmet néznék. Mondjuk Christian Bale 1 dimenziós "alakításán" már inkább csak röhögni szoktam, de azért sajnáltam, h őt választották meg. Michael Ironside beválogatásával viszont már egyáltalán nem értem mi volt a cél, picit legalja jellegű.

Azért 1-2 pozitívum is akadt: Marcus-féle karakter/szál izgalmas volt valamennyire, ott próbálkoztak értelmes dialógusokat is írni. Akciók rendben voltak úgy-ahogy, legalábbis a látvány rész kipipálva. Az pedig kifejezetten jó volt, h végre elszakadtak a "hogyan előzzük meg az ítéletnapot a múltban" forgatókönyvtől, és végre egy ténylegesen posztapó világban játszódó filmet kaptunk.

Összegezve: összecsapott, elődöket kényszeresen idézgető, alapvetően ötlettelen film néhány jó pillanattal.

6/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem ölik meg az egyetlen szimpatikus szereplőt, talán még többet is adnék rá:)
  • Kandurex
    Talán mert jobb színész :)
  • kovi04
    Az év legjobban várt filmje, az nem kérdéses.