[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Vegre megneztem ujra a sima moziban.
A kep minosege talan jobb egy kicsivel de itt is volt egy keves "mozgo kamera vibralas".
Mindenesetre rohadtul hianyzott a ketszer-haromszor akkora kepernyo.
Arrol nem is beszelve, hogy az IMAX ban SOKKAL hangosabban szolt a hangrendszer. ( Ahogy ez altalaban lenni szokott).
Meg mindig 9.5/10 esnek tartom. Engem teljesen magaval ragadott a film. Odaig vagyok meg vissza attol, hogy az avatarok mennyire tele vannak elettel, ahogy mimikalnak. EGYSZERUEN elkepeszto!
Paran emlitettetek a zenet, hogy nem jo... MI A @#$@#% rol beszeltek emberek!!!!!!! suketek vagytok? Amikor a filmet eloszor neztem annyira lefoglalt a kepi vilag hogy a zenere szinte alig figyeltem. Most volt idom a zenere is figyelni es a zene nagyon is rendben van! NAGYON NAGYON jo zeneket nyomnak a film alatt! Nem tudom elkepzelni, hogy egyesek mirol beszelnek.
Igaz most is volt parszor, hogy alig tudtam koncentralni a zenere es volt, hogy a nagy haboru kozepen ebredtem ra, hogy ja tenyleg szol a zene is es milyen fasza. NEM azert mert elhanyagolhato a zene hanem azert mert ennyire lefoglalt a film nezese. Valszeg mindenkit lefoglalt a film mert SENKI nem dumalt a film alatt ami kb sok ev alatt eloszor tortent meg!!!
nezzetek meg hogy miert lett annyira jo az avatarok mimikaja es, hogyan kelnek eletre a vasznon ugy ahogyan meg kompjuter altall generalt "szinesz" meg soha