1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo

A jegyvásárlás több izgalmat hozott mint maga a film.
    (Filmkezdés előtt fél órával foglalások törlésekor felszabadult kb 6-8 darab jegy és pont a 6-ik sor közepén kettő.Ezt sikerült megvenni a jegykiadó automatánál miközben vagy 200-an vártak a sorukra a sima pénztáraknál)

Mivel már több filmet is láttam 3D-ben ezért valami nagyobb újdonságra számítottam de nem kaptam.Precízen kidolgozott részletek és nem csak egy-egy filmrész három dimenziós hanem végig az egész.Arra gondoltam többször a film közben,hogy ennek alapnak kellene már lennie lassan minden filmnél.Remélem 5 év múlva így is lesz.
    A történet tetszett,többször hatással volt rám teljesen élvezhető volt.
    Pandora engem nem igazán hatott meg.Sok helyen olvastam,hogy a film után több user visszavágyott.Hát én nem vágyok dzsungelbe még ha az csodás látvány is.
    A szereplők szerethetők voltak egyedül az emberek "vezetője" volt határozatlan de ezt bőven kompenzálta a katonai vezető.
    Jobb lett volna ha többet megtudunk a Navik életéről.Nem sok minden derült ki róluk.
    Nem éreztem azt a film után,hogy ezt azonnal meg kellene néznem megint.
    Összességében egy szép mese.
    Kicsit nagy a hype a film körül amit a sok technikai újdonságnak tudok be.Remélem egyre több hasonló full 3Ds film lesz hamarosan.

7/10