1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • edios
    Terminator 4

Másodszor néztem meg, de nem lett jobb véleményem róla. Az első és legfontosabb, ami megmaradt bennem, h elképesztően kidolgozatlanok/unalmasak/jellemtelenek a karakterek, mintha vmi b-kategóriás filmet néznék. Mondjuk Christian Bale 1 dimenziós "alakításán" már inkább csak röhögni szoktam, de azért sajnáltam, h őt választották meg. Michael Ironside beválogatásával viszont már egyáltalán nem értem mi volt a cél, picit legalja jellegű.

Azért 1-2 pozitívum is akadt: Marcus-féle karakter/szál izgalmas volt valamennyire, ott próbálkoztak értelmes dialógusokat is írni. Akciók rendben voltak úgy-ahogy, legalábbis a látvány rész kipipálva. Az pedig kifejezetten jó volt, h végre elszakadtak a "hogyan előzzük meg az ítéletnapot a múltban" forgatókönyvtől, és végre egy ténylegesen posztapó világban játszódó filmet kaptunk.

Összegezve: összecsapott, elődöket kényszeresen idézgető, alapvetően ötlettelen film néhány jó pillanattal.

6/10

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem ölik meg az egyetlen szimpatikus szereplőt, talán még többet is adnék rá:)