106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Hát az újat még nem láttam de az AVP 1-2-őt igen így nehezen tudom elképzelni hogy azoknál rosszabb lenne de te tudod. -
Hagyd ra o semminek nem tud orulni.
-
12 dühös ember (12 Angry Men)
egyetemen vettítették, nagyon jó volt.
Főszerepben Henry Fonda, a story voltaképpen egy szobában játszódik és az esküdtek (bűntetőeljárás zajlik) döntéshozatalát mutatja be, akik csak le akarják már zavarni az egészet, hogy mehessenek dolgukra, de egyhangú szavazás szükségeltetik, Henry Fonda azonban ellenáll, innen kezdődik az egész sava-borsa.
9/10 -
na jó utolsó mondat nem hiteles tőlem, mert az elmúlt évekből nem nagyon láttam leszinkronizált filmet :) -
Kick Ass - Ha/ver (leírni is rémes)
3.szor probáltam megnézni a filmet. Most, a magyar szinkronra álltam rá. 2szer láttam teljesen angolul, és vagy fél milliószor úgyanezen nyelven, a legjobb részeket. Így már eleve esélyes volt, hogy a szinkron nem fog tetszeni.
De nem ítélek anélkül, hogy valamit ne lássak/halljak, így megpróbáltam. Először is leszögezném, hogy láttom az erőfeszítést, és nem is lenne ez annyira rossz, ha... Bizony, ott van a ha. A hangulatot, a hangsúlyt, a megváltozott beszéd stilust mindenhol próbálja visszaadni. Jó hangokat találtak a szereplőkhöz. Tűrhető lenne ez, de nem értek pár dolgot.
Miért kellett a neveket ennyire "lefordítani"? Annyira rosszul hangozna a Kick Ass, Hit Girl, a Big Daddy? Haver, Kis dög és Vérprofi??? Hihetetlenül szar.
A fordítás is tele van káromkodásokkal. De a kis puncik helyet azt mondani, hogy sunyi nyulak?? Mert magyarul egy 10en éves nem káromkodhat? Big Daddy elváltozott hangsúllyát is alig-alig tudták visszaadni.
SPOILER ON
mikor Big Daddy ég mint a mécses, eredeti nyelven valami hátborzongató az a stilus, ahogy a lányát írányítja. Vagy a film zenéjét igazították ahoz a stilushoz, vagy fordítva, de nagyon ütös. Megprobálták visszaadni.. nem sikerült.. szerintem nem is sikerülhetett volna sehogy sem. Ezt végül is nem irom fel a hibájának, lehetetlen feladat volt.
SPOILER OFF
Maradok a megszokotnál: filmet, csak eredeti nyelven. Angolt, angolul, magyart magyarul, spanyolt spanyolul, németet németül. (spanyol horror rulezz). Ez van.
Nagyon sokat veszített így a film. Sajnálom azt, aki csak magyarul nézi meg. Nem bánnom, hogy moziba csak eredeti hangos, felíratos filmekre megyek, ha van rá lehetőség. Pedig ezen apróságokat tekintve, szerintem évek óta a legjobb szinkron lenne. -
Knight and Day
Mosolygós, holnapra elfelejtős ám szórakoztató/10 -
Machete
őőőőőő/10 -
Predators
Na kéremszépen, ez úgy ahogy van, az összes Predator filmek(beleértve az élieneseket is) legszarabb verziója. Semmi logika útján elindul, egy semmi logikával teletűzdelt történet. Tele volt annyi idegesítő dologgal, h az vmi fergeteges. Na és hát a Predatorok meg...hirtelen lettek olyan buták, mintha Győzike üldözte volna őket.
Svárcihoz képest nézhetetlen, a többihez képest egyszer de az is felejtős/10
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!predatorok geci kicsik wtf...eddig voltak nagy dromedár 2ésfél méteres dögök, itt meg lettek max 2 méteres csírák. azt sem vágom miért csak a fasz hőképes szutykot használták mikor 1000 féle nézete van a fejüknek. és hát a legalja az már az agyaras, meg koponya fejdíszes dögök, mintha nem is szuperfejlett lények lennének hanem barbár erdőklakók. -
disclib csakis))
http://img.sharewareplaza.com/soft/33083/disclib-1.jpg -
Engem nem leptél meg vele Pesoto Mester :) -
Dean Winchester #58616 én még az első részt sem láttam :D (predator) -
Igen ezt nem csak te állítod, sajna amolyan tucat kacat lestt, egy semlegis film és kész.. -
Megnéztem a Predatorst és hát nem volt rossz de valahogy nem volt az igazi, pedig minden adott volt és valahogy mégsem volt meg a kellő feszültség a filmben. Lehet mondani, hogy az első rész is hasonló volt (sok momentum kísértetiesen emlékeztetett az első részre) de azt nem rég néztük újra haverokkal (VHS varázs) és még mai szemmel nézve is jó volt izgalmas feszültséggel teli jól megkoreografált stb. Ez meg valahogy olyan üresre sikeredett. -
jó film nagyon, láttam már ezerszer, ha adják tv-be mai napig megnézem, persze csak ha az m1-en vagy más reklámok nélküli csatornán. -
Dean Winchester #58612 bocs a sok hülyeségért de erre is rájöttem
sorszámank így kell beírni ha teszem fel a 2-es sorszám alatt van 4 film.
2'
2''
2'''
2''''
és igy tovább... aztán jöhet a 3' ..stb
igy szépen sorban listázza ki ha úgy szeretnénk. -
Dean Winchester #58611 ebben egy a gáz :S
ha teszem fel 2-es sorszám alatt van 2 vagy 3 film akkor nemtudom ujra felvinni mert van ilyen sorszám :( -
Dean Winchester #58610 valaki nemtudna ajánlani egy fasza kis progit?
bővebben a spoilerben olvashattok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
azt szeretném,hogy beírjam a filmcímet és írhassak neki egy számot
a film adatait is beirhassam
tehát pl. 4.es lemezen van a szenvedélyek viharában
akkor kiadja,hogy milyen film,milyen hosszú,ki a főszereplő,évszám,rövid leírás...stb
illetve ha keresni akarok filmet és beirom hogy szenvedély akkor kiadja ezt is,szal vmi kategorizáló progit kéne nekem. Ha lehet akkor magyar nyelvű lenne az igazi.
előre is köszi.
lemeznyilvántarto free , vélemény róla? -
régi de én is most láttam először, és csak bánom h idáig vártam vele. mindenképpen megéri, mert ilyen filmeket nem csinálnak manapság sajnos. -
Nothing
10/8
Nem szól sok mindenről, de kifejezetten tetszett, azért nem adok rá több pontot mert tényleg ennyi volt a sztoriban de az kijött, kicsit nyomasztó is lett talán a vége, de az is kellett, mindenkinek ajánlom legalább 1*-i megnézésre ;) (bár sokaknak meg kifejezetten nem tetszett, tehát olvassatok előtte egy kis előzetest is!) -
Negyedik típusú találkozások:
10/5
Nem tudom régen valahogyan jobban lázba hoztak ezek az UFO-s filmek.Szerintem még ma is eltudna kápráztatni egy jó alkotás,de ez elég gyengére sikeredett.Lehet én lettem túl földhöz ragadt???!!! -
Dean Winchester #58606 ez meg régi film, azt mondom megéri megnézni? -
Dean Winchester #58605 épp most szedem horror-fan ismerősömnek :D jó film nagyon? mert akkor lehet én is megnézem -
Az Arn mindkét részét ajánlottam már korábban (kb. 1-2 éve), nekem is nagyon tetszett, bár a 9/10 kicsit túlzás (azt hiszem, én 8-at adtam), de még a hibás angol feliratot is végigjavítottam miatta, az tény. :)
Nem tudom, kiad(t/j)ák-e itthon a könyveket, egy elolvasást biztosan megérnek.
Más:
Herb (2007): Újabb dél-koreai dráma, romantikus színezettel. Főszereplője egy fiatal lány, aki nagyjából egy 7 éves gyerek szintjén mozog értelmileg, de amúgy kedves, aranyos és a maga módján elboldogul a világban az anyjával. Találkozik egy rendőrrel, aki először csak bohónak tartja őt, de amikor megtudja az igazságot, pánikba esik és elmenekül - aztán mégsem tud elszakadni tőle. Közben a lány anyja is súlyos beteg lesz, és már alakulna valami, amikor a film kb. utolsó 20 perce teljesen elveszíti a fonalat és céltalan rinyálós drámázássá válik, nincs is igazán jó, az előző bő egy óra után várt lezárása, és ez bőven hagy hiányérzetet a nézőben. Emiatt vontam le pontot, az imdb 6/10-es átlaga teljesen jó.
-
Arn I - Tempelriddaren
Arn II - Riket Vid Vagens Slut
A skandinávok megint megmutatták, és igen kemény mércét állítottak fel.
A legutóbbi robin hood film gagyinak tűnik mellette))
A korhű történelmi filmek kedvelőinek. Jelen pillanatban tarol mindent!
"..2,2 millió dollárnyi értékben váltottak rá jegyet - mindössze 2 nap alatt...Ennél nagyobb nyitó eredményt még egy svéd film sem ért el hazájában. 207 helyszínen kezdték el a filmet vetíteni, ami még A Gyűrűk Ura-trilógia 160 körüli számánál is jóval nagyobb !!
Na elég a méltatásból))) Hajnali egykor végeztem a két filmmel, és csordultig jóllaktam)))
9/10
-
Szenvedélyek viharában
15 perccel a vége után is csak magam elé bámulok, és próbálom megtalálni a szót, mely kicsit is leírná az érzésemet, de nem találom. -
SPOILER WIN! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 kesztyűre 3 sálat?
A Csaj valószínűleg nem bírta volna el a saját súlyát + a sífelszerelést.
És ha meg lemásznak, attól még a "farkasok" ott vannak. Szóval az sem jó, amit te mondasz. Egyszerűen értelme nem volt az egész filmnek. Még csak nem is volt kellően drámai sem :( [/spoiler] -
A Kick/Ass élvezeti faktora sztem valahol ott kezdeődik, hogy kit érint meg a "nerdgasm", és kit nem. :) Nekem tetszett, a megváltoztatott sztori ellenére is, írtam róla anno.
-
"Hat en nem tudom megint miert ekkora durranas ez a film"
mert 10ev koruli kislanyok darabolnak fel benne 150kilos sokat probalt maffiozokat?"
Jaja, pont ezért:D -
Kick-ass szinkron
háááát bazdmeeg ne! haver, kis dög, vérprofi, vörös pára, háá mi a fasz ez? a kis csaj hangja is totál nem hozzáillő. na mind1 a film egybként másodszorra jobban tetszett. fasza kis akciók vannak benne, kérdés számomra ami már régóta gombócként érik bennem: lassan 4d-s, szuper-cgi filmek mellett mi a faszért nem tudnak normális művért használni, és seb gyanánt nem csak felfesteni ecsettel 1 réteg piros szart? gecire idegesít... -
Back to the Future 1 8/10
Back to the Future 2 9/10
Back to the Future 3 8/10
Jó volt újra nézni
-
Nekem is nagyon tetszett. 
Pont este néztem meg újra. -
Knight & Day
Ögész szórakoztató volt, pedig egyik főszereplőt sem komázom, a mellékszereplők meg semmilyenek, nem is nagyon szól szerencsére róluk semmi. (Mondjuk ez a nő bűnronda, de olyan szinten, hogy az hihetetlen, pláne ahogy öregszik.)
Viszont a film szórakoztató, pörgős, jópofa, látványos és értelmenuku. ajánlom jó szívvel mindenkinek, aki egy kis könnyed szórakozásra vágyik.
7/10 -
unalmas volt de nagyon.... -
izlések és pofonok.. nálam 8/10. Piszokul bejött a szatíra jelleg, ami a film első felét jellemzi. De a poénok, a zenék, a komment végig a filmen keresztül nekem többet hozott mint amit elvártam. Kétszer is megnéztem már, pár év múlva is meg fogom. -
Kick ass
Hat en nem tudom megint miert ekkora durranas ez a film,talan Cage miatt?
Vagy mert 10ev koruli kislanyok darabolnak fel benne 150kilos sokat probalt maffiozokat?Annyi jot olvastam rola valahol na gondoltam vegre valami szuperhiro film ami szakit a hagyomanyokkal.Nos,nem.Nemcsak hogy unalmas,de a stilushoz kepest szokatlanul veres is.Asszm kiderult hogy ez nem az en mufajom,ugyhogy a lepontozasokert hasonlo remekmuveknel elore elnezest.
3/10 -
Azt se gondoltam volna hogy a Martyrs megjelenik nálunk DVD-n. 
Pedig megtörtént.
-
És hál istennek egyre nagyobb igény! :))
Ráadásul mindjárt itt a the walking dead! Az éppen készülő World War Z-ről nem is beszélve!!!44 FÁÁÁKJEEEEEE!!
Aki esetleg nem vágná a TOPIKot.. ;> -
nem animációs, rendes film -
off:
szegény Pitt-kölykök eljönnek Hálivúdból Magyarba anyucival, és a játékboltban 30ft-os fakardot kapnak

érezzük a kontrasztot? :D magyar gyerek mit kérne ott, és az amcsi celeb gyerek mit kér itt? óriási :D