[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Az Arn mindkét részét ajánlottam már korábban (kb. 1-2 éve), nekem is nagyon tetszett, bár a 9/10 kicsit túlzás (azt hiszem, én 8-at adtam), de még a hibás angol feliratot is végigjavítottam miatta, az tény. :)
Nem tudom, kiad(t/j)ák-e itthon a könyveket, egy elolvasást biztosan megérnek.
Más:
Herb (2007): Újabb dél-koreai dráma, romantikus színezettel. Főszereplője egy fiatal lány, aki nagyjából egy 7 éves gyerek szintjén mozog értelmileg, de amúgy kedves, aranyos és a maga módján elboldogul a világban az anyjával. Találkozik egy rendőrrel, aki először csak bohónak tartja őt, de amikor megtudja az igazságot, pánikba esik és elmenekül - aztán mégsem tud elszakadni tőle. Közben a lány anyja is súlyos beteg lesz, és már alakulna valami, amikor a film kb. utolsó 20 perce teljesen elveszíti a fonalat és céltalan rinyálós drámázássá válik, nincs is igazán jó, az előző bő egy óra után várt lezárása, és ez bőven hagy hiányérzetet a nézőben. Emiatt vontam le pontot, az imdb 6/10-es átlaga teljesen jó.