106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    írja a tiédet is...

hát elég fura ízlésed van... a Hetedikre 5 -öt adtál, az Inception -re meg 2 -őt :D Egon & Dönci pedig 10 :)

de hát ez van :)
  • gombabácsi
    ez mégse jó, mert nem az én értékelésemet írja ki, hanem az átlagot
    furcsa
  • gombabácsi
    tessék, néha szoktam csillagozni az imdb-n:
    http://www.imdb.com/user/ur19143294/ratings
  • gombabácsi
    troll aki el merészeli mondani, hogy nem tetszik neki egy szupernépszerű dolog?

igen, valójában egyre inkább ezt jelenti a troll szó

a tömeg szépen kiközösít mindenkit, aztán marad a massza...
  • precision
    azigen :)

ahhoz képest, hogy nézhetetlen, kb 15x láttam már minimum :)
  • Seth
    Gyilkos Galóca 2. része odabasz
  • sandor8206
    gombázó természetfilmek
  • motyodlee
    sértegetésnek itt helye nincs,de én sem bírom tűrtőztetni magam. a tippem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/23274_123977324283453_2298_q.jpg
  • CalebJoe
    Neked szar az volt az Oldboy most meg az Ötödik Elemet húzod le, őszintén akkor neked mik a kedvenceid mert már nagyon érdekelne ha egy ilyen alap filmet leszólsz.
  • sandor8206
    kinek mi
  • Lantee
    Vagy még szemtelenül fiatal...
  • Riddick21
    Ja, így már értem...

• ProGabe #65575
    obvious troll is obvious
  • gombabácsi
    ezeket láttam
    az 5. elem az kb nézhetetlen kategória
  • Riddick21
    Talán meg kéne nézni a Léon a profit vagy az Ötödik elemet.
  • Tyler1
    én az első részt megnéztem, de sztem borzalmas. nem is vágytam a folytatásra.
  • gombabácsi
    lemaradt: 5/10

azért vagyok szigorú, mert nagyon szeretem az ilyesmi filmeket amúgy
  • gombabácsi
    Final Battle (Luc Besson)
    Hát eddig még nem láttam jó Besson filmet... és most se sikerült. De ez magasan a legjobb filmje amit eddig láttam. :)
  • REALista
    Nekem is nagyon bejött.
  • sandor8206
    nem szoktam sorozatokat ide posztolni, de most meg kell tennem

Sherlock BBC újragondolás, nagyon jó lett aki szereti a krimi, thrillert kötelező
    eddig 2 részt láttam a 3-ból, de színészek remekek, az újítás is bejött.
    A 2. rész gyengébb már de az első részt kötelező letudni, ku*va jó, komolyan mondom mozis szint. 10/10
    A végén olyan feszültség van a jelenetben mikor sherlock tablettázik, olyan párbeszéd, hogy a bárányok hallgatnak legjobb jeleneteit idézte, remekül megírt. Aki látta sztem tudja miről beszélek
  • CSOCSO
    Captain America

eszmeletlen szar volt. siman megerdemli a 7/10et!

• gombabácsi
    Captain America

Szarformerszi magaslatokba próbált törni, de nem sikerült neki. Éppen ezért megérdemli a 2/10-et.
  • dragonyss
    Vasököl (Real Steel)

Ma néztem a filmet, szóval még friss az élmény:) Én nagyon kellemesen csalódtam. A trailerből egy tipikus hollywoodi családi mozira tippeltem, és végül is bejött a tippem, mégis valahogy nagyon összerakták. Sokkal kevésbé volt csöpögős, mint gondoltam. A robotharcok látványosak voltak, a LOST-os Kate is jól nyomta (egyébként kb. azt a szerepet nyomta, mint a soriban...belevaló, de azért cuki), Hugh Jackman iszonyat jól néz ki tréninggatyóban :), a kisfiú pedig meglepően jól játszik! Rendben van a látvány, a sztori, és bár Hollywoodi, de azért annyira nem szájbarágós, inkább bájos, és ha ez számít, akkor két pasival néztem (egy 20-as és egy 30-as) és mindkettejüknek nagyon bejött. Szóval én csak ajánlani tudom! 10/10
  • Real13
    Jane Eyre (2011)
    Furcsa mód két olyan filmet néztem meg egymás után, amelyek egy elismert, klasszikus könyv sokadik adaptációjának mondhatják magukat: a különbség leginkább az, hogy ez már-már remekműnek is kikiáltható, míg a Paul W.S. Anderson-féle Három testőrről hasonló szépeket korántsem lehet elmondani. Érdekes az is, hogy akik olvasták a Jane Eyre-t, kifejezetten kedvelik ezt a filmet, jó feldolgozásnak tartják, én pedig, aki nem, ugyanezen véleményen vagyok. (A kettő szerintem ritkán szokott találkozni, mármint hogy a rajongók és az átlagnézők is ugyanúgy kedveljenek valamit) Itt van pl. mindjárt a színészválasztás: akik nem értették, hogy az Alice Csodaországban főszereplőjét, Mia Wasikowska-t miért tartják nagy tehetségnek, most ámuldozhatnak: csodálatosan, megkapó eszköztelenséggel hozza az árva, hallgatag, a saját világában sokszor elmerülő, kemény gyerekkort megélt Jane Eyre-t. A ' másik oldalon ' Michael Fassbender ismét bizonyítja sokszínűségét, s most már egyáltalán nem érzem túlzónak azt a kijelentést, hogy napjaink egyik legjobb színésze ő. A BBC filmeknél a remek fényképezést talán már ki sem kell emelni, tobzódunk a szép képekben, s a külcsín mellett a belső tartalom is erős: méltó adaptációja Fukunaga mozija a nagy regénynek.
  • Jim Morrison
    wanted fasza volt, volt benne fantázia, mese dögivel : D Én biirtam ^^
  • Qwerty4
    Hazatérés (Homecoming, 2009):

Ez a thriller majdnem ugyanaz, mint a "Rémálompár", csak tulajdonképpen a körítés változott.
    Egy őrült nő, egy mozgásképtelenné tett elrabolt lány és az érte aggódó barát. Ez teljesen talál.
    A beteg liba a végefelé itt is besokall és egyre durvább dolgokat tesz. Az áldozatoknak (még mindig), szokás szerint nincs annyi eszük, hogy jól leüssék az elmeroggyant csajt, hogy nehogy magához térjen. De mondjuk nem is lenne izgalmas, ha ennyire körültekintőek lennének. :) De így sem volt olyan nagyon izgalmas, na mindegy. :D

Azért kap 7/10-et.
  • Szabi84
    Értettem a filmet nem arról van szó de nagyon bugyuta volt nekem, Thor jobbra sikerült.
  • Prof William
    Contagion

Kellemes film már ha egy vírusos filmről ezt el lehet mondani.

Viszont volt 1 történeti szál aminek SEMMI értelme sem volt a filmben.
    Az amiben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az első fertőzöttet akarták kikutatni meg hogy honnan jött a vírus. Hurrá rájöttek de közben már alsó hangon is százmilliók haltak meg. Sokra mentek vele.
  • viizo
    Captain America: the First Avenger / Amerika Kapitány

A másik nagy nyári Marvel film következett nálam a Thor után, bíztam benne hogy hasonló kellemes meglepetés ér.

Képregényfilm ide vagy oda, teljesen más felépítésű, mint a Thor: míg a kalapácsosnál 10 perc után már nagyban megy a zúzás a jégbolygón, itt az első fél órában alig történik valami - sőt külön korban is játszódik a két film. Mindez persze nem von le semmit az értékelésből, csak érdekes volt a kontraszt.

Hugo Weaving végre ismét kapott egy markáns gonosz figurát, de valahogy nem éreztem, hogy a maximumot hozná ki a szerepből. A sztori az elején még tetszett, de ahogy telt-múlt az idő, szépen lassan eltünt a feszültség a filmből, nem éreztem a nagy tétet, hogy itt óriási dolgok forognának kockán. Szerencsére a főszereplő jól játssza a figurát, ő érezhetően odatette magát, úgyhogy ez inkább a forgatókönyv írókon múlott.

A látvány nem rossz, de többször látható a CGI (akár az utcán futkározáskor is), mint a Thor fantasy világában - ez érdekes.

A film jó lett, de nem elég jó - apró kis dolgok hiányoztak a boldogsághoz, amik ezúttal kimaradtak.

10/6
  • Sir Quno Jedi
    Anastasia nagyon szép és hangulatos.
  • Kandurex
  • precision
    ezt komolyan kérdezed? :D
  • CSOCSO
    valaki latta mar a dutch new kid turbo filmet?
  • Bucser
    Nem beszélve arról, hogy a forgatásul használt blokktól kb légvonalban 600 méternyire lakok és tényleg így beszélnek a helyi kölkök. (általában az angolok sem értik őket)
  • tigeroo
    anastasia

szép mese, szokásos disney minőség, eddig még nem láttam, kár hogy mostmár CGI a divat.

6 nap 7 éjszaka

kellemes vígjáték, egynek elment így estére.
    harrison ford meg jól tartja magát (bár ez is már több mint tíz éves film)
  • Willenbrock
    Pedig Natalie Portman szép,a Leon a Profi óta tetszik.Én Juliette Lewist nem bírom.
  • batman
    Szerintem is nagyon kellemes film.
  • Real13
    A három testőr (2011)

Alexandre Dumas regényét, regényeit már sokan, sokféleképpen vászonra álmodták, s most, 2011-ben eljött az idő, hogy 'Kicsi Bay', avagy más nevén Paul W.S. Anderson is elkészítse a saját verzióját a három muskétás kalandjaiból. (Örülünk? NEM.) Eme úriember ugyan készített már néhány élvezetes filmet (Mortal Kombat, Death Race, Event Horizon), kifejezetten jónak egyiket se mondanám. Mozijai ennek ellenére nagy pénzeket hoznak, ő pedig csak csapatja tovább sajátos(an rossz) stílusában pályafutását. Most éppen léghajókat (komolyan?), Matrix-féle lassításokat (komolyan?), és lehetetlen harci koreográfiákat (KOMOLYAAAN?) épített be a klasszikus regény cselekményébe, s bár abszolút nincs ellenemre, ha valamit értelmesen, okosan modernizálnak (például BBC-féle Sherlock sorozat valami zseniális), az ilyen szerencsétlen ötletekből összehozott fércműveket leginkább megvetem. Ennél a filmnél minden adott volt ahhoz, hogy utáljam: nem csak a koncepció, a megvalósítás is hagy kívánnivalót maga után. A kosztümök cikik, a hajak úgyszintén, az akciók nem igazán működnek, a színészek vagy ripacskodnak, vagy semmilyenek ( Mikkelsen-nel, Waltz-al a szereplők között...), de ne izguljatok, a befejezésből ítélve ez még csak a felvezetés volt, és ebből bizony franchise lesz... Őszintén szólva én annyira nem bánom most ezt, jelen pillanatban. Akármennyire is pocsék ez a film, egy rossz nap után egészen kellemes kikapcsolódást nyújtott. Igaz, trash movie-ként tekintettem rá mindvégig...

4/10
  • Szabi84
    Amerika kapitány

Az átváltozás és a NY-ban ébredés közötti résznek mi értelme volt???

10/4
  • [HUN]Crassus
    és feliratkoztam OFC! ez megunhatatlanul adja elő!:D