[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #65550 A három testőr (2011)
Alexandre Dumas regényét, regényeit már sokan, sokféleképpen vászonra álmodták, s most, 2011-ben eljött az idő, hogy 'Kicsi Bay', avagy más nevén Paul W.S. Anderson is elkészítse a saját verzióját a három muskétás kalandjaiból. (Örülünk? NEM.) Eme úriember ugyan készített már néhány élvezetes filmet (Mortal Kombat, Death Race, Event Horizon), kifejezetten jónak egyiket se mondanám. Mozijai ennek ellenére nagy pénzeket hoznak, ő pedig csak csapatja tovább sajátos(an rossz) stílusában pályafutását. Most éppen léghajókat (komolyan?), Matrix-féle lassításokat (komolyan?), és lehetetlen harci koreográfiákat (KOMOLYAAAN?) épített be a klasszikus regény cselekményébe, s bár abszolút nincs ellenemre, ha valamit értelmesen, okosan modernizálnak (például BBC-féle Sherlock sorozat valami zseniális), az ilyen szerencsétlen ötletekből összehozott fércműveket leginkább megvetem. Ennél a filmnél minden adott volt ahhoz, hogy utáljam: nem csak a koncepció, a megvalósítás is hagy kívánnivalót maga után. A kosztümök cikik, a hajak úgyszintén, az akciók nem igazán működnek, a színészek vagy ripacskodnak, vagy semmilyenek ( Mikkelsen-nel, Waltz-al a szereplők között...), de ne izguljatok, a befejezésből ítélve ez még csak a felvezetés volt, és ebből bizony franchise lesz... Őszintén szólva én annyira nem bánom most ezt, jelen pillanatban. Akármennyire is pocsék ez a film, egy rossz nap után egészen kellemes kikapcsolódást nyújtott. Igaz, trash movie-ként tekintettem rá mindvégig...
4/10