844
Tvtuner
  • rarobika
    Sziasztok,

nekem olyan gondom lenne, hogy van egy Leadtek TV2000 XP Expert tv-tunerem és szeretném gépem összekötni egy régebbi tv-vel és azt nem tudom, hogy a tv kártyán lévő S-videó csatlakozó kimenetként is tud funkcionálni vagy csak bemenetként.
    Addig nem akartam a padlásról előtúrni a kártyát még nem vagyok benne biztos, hogy alkalmas az eszköz erre. :-))

Előre is köszi szépen.
  • Wampire1
    Halihó,

van valakinek ötlete hogy lehet beállítani winfast pwr2 nél az élő közvetítést router mögül? Ami címet kiír az nem működik, gondolom a router miatt.:(
  • tugyiti
    Üdv.
    25K körül szeretnék venni belső tunert ami win 7 x64 kompatibilis és digitalizálni is tudok vele pár vhs-t,ha esetleg van valami tippetek örömmel fogadnám :)
  • Optimus Prime
    Ezt a Vezérlőpultban tudod beállítani, ahol azt kell megadni milyen hangrendszered van.
  • rbajanlat
    hello!
    Van egy ilyen monitorom:
    http://tech.hu/ketyere/LG-Flatron-M1921A-LCD-monitor-5707.html#owners

A kerdesem az lenne hogy ha nem tvzni akarok hanem pcról filmet nézni hogy tudnam megoldani hogy a monitor hangsugárzója müködjön?

(bocs hogy itt tettel fel a kérdést)
  • biomage
    nem tudom, ehhez inkább menj szakemberhez, aki ért a szórakoztató elektronikákhoz.
  • Marghai
    Hát a PC az elvileg földelt elosztóban van.
    Cseréljem ki az elosztót? Vagy van valami jobb megoldás?
  • biomage
    a régi pinnacle tv tuneremel is ez volt a baj, és valaki azt írta hogy a pcm földelésével van a baj.
  • biomage
    nem az, a gépedre értetem
  • Marghai
    Köszönöm a gyors választ!
    Sajnos nincs földelve a Set-Top Box dugója, ha azt kicserélem akkor megoldódik a problémám?
  • biomage
    nincs jól föltelve
  • Marghai
    Sziasztok!
    Set-Top box-ot kötöttem össze a szgép-el, de valamiért elég hangossan búg mikor TV-t nézünk rajta.
    Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt a búgást kiküszöbölni?
  • palgaben
    Sziasztok!

Ma vettem egy alcor dtv hs+ digitális tv tunert és a koax bemenetére rákalapácsoltam a UPC analóg kábelt-t de nem talál egy csatornát sem... Mi lehet a gond? A hardver (USB) telepítve és a hozzá kapott szoftvert is fel installáltam.. A válaszokat előre is köszönöm.
  • nagykispeter
    Valaki tud e Win7 drivert Winfast TV2000 XP EXPERT tv kártyához?Az instalálós nem igazán jó Arra a WHQL-es változatra gondoltam
  • MerlinW
    Nem kell semmit összekötni.. Bedugod, bekapcsolod a gépet, telepíted a driver-t majd Media Centerrel, VLC-vel, vagy a kártyához adott lejátszóval nézed a TV-t.
  • TLOTR
    Sziasztok, ha veszek egy digitális tv tuner kártyát, és van egy hangkártyám is, nem alaplapi, ezt a kettőt h tudom összekötni?
  • MerlinW
    Ezt megnyitod vele
  • Jackson
    Gigabyte P5100 kártya
  • Jackson
    Sziasztok!

Vettem egy P5100 analóg tv kártyát és a gyárilag hozzáadott Presto lejátszó programmal, hogy lehet a csatornákat sorba rendezni? Alapból 1, 12, 14 stb így rendezte a csatornákat.
    Vagy esetleg van presto helyett valami jobb program is amit tudok a kártyámhoz használni és normálisan sorba rendezi a csatorna számokat , neveket felismeri?
  • Bal0924
    Vlc-vel hogyan tudok nézni TV?

Az jó lenne!
  • Inquisitor
    Ehez nem jó sima átalakító. Venned kell egy koverter dobozt új/használt ára olyan 8-22.000-ig van. Minnél drágább annál nagyobb felbontást tud átküldeni (ennek értelme nincs, mert a Tv amúgy sem tud talán 640x480-at vagy se), és a közepesen drága DVI csatiból is csinál videóképet.
  • Jim Morrison
    en megmondom oszinten nem is gondoltam, hogy vga kartyara is ra lehet kotni a tvt :D nekem kulon kartzam van :/ sajna nemtom
  • Deathskull
    Van egy MSI Radeon HD 4650 kártyám, rajta egy VGA ill. egy DVI kimenet. A VGA megy a monitorhoz, a DVI-t meg össze akarom kötni a TV-vel. Milyen kábeleket és/vagy átalakítókat kellene beszereznem hozzá? (A TV-ben csak scart bemenet van, valamint rá van kötve egy videó, abban van RCA bemenet is)
  • MerlinW
    Mert a TVCenter sz@r:) VLC-t használom és a Media Center-t, azzal jó. VLC gyorsabb sokkal, viszont nincs visszatekerés, míg MC lassabb, de azzal meg a felvétel körülményes.

VLC-hez tudok adni csatorna konfigot ha kell.
  • Bal0924
    Hello!!

Miért van az hogy a Saját programjával a TVCenter-vel a kép rosszabb, mint a Windows Média Centerrel?
    A tvCenter-t szeretné használni, de a kép nem jó...
    A Médi Centerrel meg az a bajom hogy lehetetlen formátumba vesz fel... (wtv)
    Semmilyen konvertáló nem tudja kezelni, ami egyben vágni tudom a filmet...

És még valami. A Windows média center néha nem akarja felismerni a tunert és néha(10alkalomból 8x) elcsúszik a hang.

Valakinek van valami tipje, segítsége?
  • Bal0924
    Újra telepítettem a gépet és még mindig nem ismeri fel!!!!!

Mit csináljak???
  • Bal0924
    Hello!

TUD VALAKI SEGÍTENI???

Volt már valakinek, hogy a Windows Média Center egyik napról a másikra nem látja a TV Tuner-t. Frissítette magát a WMC és szerintem azóta nem működik..
    A Win7 látja, felismeri, de az a .... program nem.

Feltettem a TVCenter 6.4.0.784-et, de nem akar beindulni.
    Valaki tudna erre valami megoldást? A Pinnacle oldalán azt írja hogy win7 támogatással, de meg se moccan...

És a folyamatokból képtelenség kivenni, tud valaki segíteni?????

Tud valaki egy olyan programot, ami rendesen befogja az adókat és fel is tudom venni azokat?
  • LoSA
    Én most vettem pont ugyanilyet... Hát sajnos nem vagyok vele megelégedve, pedig nem volt olyan olcsó... Havernak valami Aver Media Hybrid-je van és sokkal jobb, mint ez... Ez jól megszívtam. Egyébként olvastam, hogy az sokat segít, hogy országnak NE Magyarországot állítsd be, hanem pl Németországot. Ugyanúgy megtalálja a magyar csatornákat, csak jobb minőségben. Engem idegesít, hogy csak MPEG-be lehet pl felvenni... Haveréval lehet van 4 formátumba felvenni, stb, be lehet állítani, hogy milyen minőségben vegyen fel, meg ilyenek. Szóval sokkal jobb.... :) Sajnos... :'(
  • MerlinW
    Antenna gond lesz. Ha szobaantenna, akkor toldd meg egy USB hosszabbítóval, ha kábel, akkor nézz rá arra.
  • Bal0924
    Helló!!

Lenne egy nagy gondom. A PCTV amit most vettem, beizzítottam, de az adók amiket talált rizsás, fekete-lilás. Mi lehet a gond? (Képet most nem tudok róla csinálni...)
    Régebben is csinált ilyesmit, de nemtudom mit csináltam a géppel hogy működjön.
    A saját szoftverével és a Windows Media Centerrel is ezt csináltja..
    A tunner: Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e

Tud valaki Segíteni nekem? Nagyon jó lenne a Segítség!!
  • High end PC #814
    Illetve nem is csak digitalizálásra kellene, hanem pl összekötve a műldvevővel, felvenni TV adásokat, stb, tehát digitalizálásra és rögzítésre egyaránt kéne (HDMI csatolófelülettel)
  • High end PC #813
    kérdés!
    szeretnék venni egy igazán csúcskategóriás videódigitalizáló kártyát (belső kártya előnyben) de nem nagyon vagyok otthon bennük, főként HD-és kéne, tudnátok segíteni?
    köszi
  • Carter15
    most már meglett az átalakító, viszont amit adtak a kártyához av kábelt nem jó a bemenethez, na ilyenkor mi tévő legyen az ember? :(
  • Carter15
    a vevőegységbe megy az antennakábel és azt nem tudom, hogy mivel tudom összekötni a kártyával, mivel scart csatlakozó nincs rajta
  • MerlinW
    Bedugod az antennakábelt a kártyába?:)
  • MerlinW
    Nem tudom milyen Windows-t használsz, de ha Vista/W7, akkor használd a Media Center-t, tökéletesen működik.
  • Carter15
    Üdv.

Olyan kérdésem lenne hogy a T-Home sat tv-t hogyan tudnám csatlakoztatni a tv-tuneremhez? Asus My-Cinema-Pe6300Hybrid
  • Silverblade
    Sziasztok!

Van egy Asus My Cinema-PE6200 analog tunerem, és a hozzá kapott Arcsoft TotalMedia 3.5 progival nézném a tv-t, de nem menti el a beállitásokat.
    Amikor csatornát váltok mindig felmerül ez a probléma.
    Szerintetek ez a progi vagy a tuner hibája?
  • BIZ0906
    Ennyi az egész? Az király :D THX
  • Inquisitor
    Avi-ba, Avi-ba ... no de milyen kódekkel?