844
Tvtuner
-
#724 Enyémben is. Szoftveres fícsör, nem hardveres. -
#723 Jaja ez ilyen. Mindig mocsok banda volt. -
#722 ja az enyémbe van olyan opció a DistanTV, hogy 1 tunnerral pl 2 laptopon is lehet nézni egyszerre tv-t ha van bennük wifi úgy hogy csak az egyik laptopba van bedugva a tuner -
#721 Ha zizis a kép az nem szoftveres hiba hanem az alacsony jelerősség okozza. Lehet játszani a szobaantennával, de sosem lesz tökéletes. Ezek kábelre vannak kihegyezve. Nálam is valszeg azért jobb mert nem a városban lakom.
-
#720 csessze meg én nem kaptam hozzá Pinnacle VideoSpin-t
nem jöttem még rá mi az enyém mitől az Ultimate
mikor 5+5euroért akarta megvetetni a pinnacle az AC3 támogatást és a SonyPSP Ipod konvertálót
és pár programot még ingyenesen regisztrálni kell egyenként, hogy 15 nap után ne járjon le
pinnacle_pctv_nanostick_73e teszt
itt már aktiváltam az AC3-at :D
-
#719 én külön media center 3.3-as driverrel is próbálkoztam de nem volt jó hozzá
az is érdekes ultimate de sima pctv 73e-nek ismeri fel
az windows 7 automatikusan nem telepíti a tunert ez is biztos
neked gyors 1 Forma1 közvetítés
fűrészes a kép?
mik a tapasztalatok
légyszi dobjál be róla 1 képet -
#718 Azt használom amiket linkeltem. Mint írtam tökéletesen működik, nem nagyon tudok többet segíteni. Igen, feltelepítettem. TVC is ment W7-en, de azt lepucoltam mikor megláttam hogy Media Center milyen ügyes. A driver maradt.
Gyári 4.x-el ki sem próbáltam, mert minek, 5.4-el ment. Vista/W7-hez pedig ahogy írtam nem is kell (hálisten), elég csak a driver.
Nekem nem ultimate, hanem sima van, de az nem számít most.
-
#717 nem vagyok láma
TVCenter 6.2.0.445 BETA 12/Sep/2009
ezzel működik
meg amit gyárilag adta hozzá 4.9.9-essel
de az 5.4.1-es manualjában bent sincs az a típus ami az enyém
az
Pinnacle PCTV NanoStick 73E Ultimate +Mac D/I/F (német/olasz/francia)
az is elképzelhető neked régebbi fajta van és mác chippel azért működik vele
-
#716 az usb-s tunerek melegednek nagyon
nem lehet vele mit kezdeni
később kisebb csíkszélességen készítik azok kevésbé fognak melegedni -
#715 leadtek dongle gold
leadtek dongle
leadtek dongle h
ezeket vedd
itt tesztelik
http://www.lhsite.hu/articles.php?cat_id=3
én pinnacle nanostick ultimate 73e pc +mac-ot vettem 9eft-ért -
vachel #714 Sziasztok.Nemrégiben szert tettem egy ilyen usb tvtunerra->AVerTV Hybrid+FM Volar
Nagyon megvagyok vele elégedve,de brutálisan melegszik.Ez normális ? Nem sül meg ?Fél óra használat után kb 45fok körül lehet.(szerintem)
Esetleg valakinek tapasztalat,vélemény? -
Bullitt #713 Üdv!
Laptophoz keresnék külső tunert, csak egyáltalán nem értek hozzá. Nem tudom, egy külső, USB-s darab mennyire jó pl. mint ez.
Kábeltévéhez kellene... -
amdni #712 Üdv!
Új tv tuner vásárlás előtt állok, most egy winfast tv 2000 xp expertem van.
Egy műholdvevős pinnacle-ban gondolkodom, viszont ezzel kapcsolatban egy valamit nem értek.
Van műholdas t-home sat csomagom. Hogy fogom a sat tunerrel fogni a kódolt adásokat, a beltéri egység ugyebár csak akkor fogja ha a kártya benne van, a tunerhez viszont nem tudom hozzá kötni gondolom.
Ha viszont nem fogja a kódolt adókat, akkor mi értelme a sat tunereknek?
Ebben kérném a segítségeteket!
Előre is köszi! -
#711 thx majd utánanézek -
#710 Ha nincs a TV-Tuneren ilyen, akkor szerezned kell egy olyan átalakítót, ami 2 RCA dugót alakít ás egy 3,5-es jack dugóvá, amit már be tudsz dugni a gép LINE-IN aljzatába. Legalábbis elvileg :P -
#709 síkhülye vagyok ilyen téren. -
#708 melyik az analóg jel?
próbálkoztam már rögzítéssel, úgy jött össze hogy ugye van piros sárga és fehér színű kábelek, abból a sárgát a tv tunerbe (video) így tudtam képet felvenni, de hang nuku.
hangkártyába nemlehet ilyen kábelt tugni, se a tvtunerbe. -
Inquisitor #707 Persze, hogy van. Csak 30 ropi az ára és persze magyarországon NEM működik az ittnei DVB-C csatornákkal, mivel itthon előfizetői kártyát nem használnak ... marad a B verzió, hogy a Settopboxból kijövő analóg jelet (már ha van) újradigizve sokkal sz*rabb minőségben lemented. -
#706 Van olyan tv tuner amivel lehetséges a dvb-c (digitális) adást rögzíteni? ami erre van kihegyezve. -
#705 Szerintem a réz, az réz :D -
#704 Hello
Olyan programot keresek, melyel egyszerűen fel tudom venni kártyával adásból a hangot, csakis a hangot.
ha nincs ilyen, akkor videóval is jó, csak a hang minőséget be lehessen állítani, vagy automata jó minőségben vegye fel.
sürgős lenne, köszönöm előre is.
üdv -
dienesistvan #703 hy
az "olcso" hdmi kábelen is átmegy a full hd jel? -
hamarcsaszy #702 Sziasztok!
Nekem egy KWORLD PVR-TV 7131 tv tunerem van PCI-s, ket napja vettem.
Az a problemam, hogy amikor tvzek akkor marad le a hang :(, a hangbeallitasnal az audio device 713x bda analog audio capture van allitva es ha atrakom realtek ac97 audio-ra, akkor elmegy a hang es elkezd pattogni az egesz addig amig ki nem zarom a progit.
Valaki segitene?, elore is koszonom -
Szeki26 #701 Hát ez a Neovo ez számítógép nélkül megy.Előnye,hogy sokkal szebb a képe,mint egy belső tuneresnek,valahogy gyengébb jelből szebb képet produkál.Nekem csak arra kellett,hogy lcd-n nézek tv-t,nem akartam tv-t venni.Sajnos semmi másra nem jó,nem lehet felvenni vele semmit nem tud,és ahhoz képest,mikor vetttem 36 ezer volt a hivatalos ára (én 20-ért szereztem,még az is elég borsos) -
Szeki26 #700 Sziasztok !
Létezik rajtam kívül olyan ember akinek van AG neovo tv box-a :) ?
http://www.mikland.hu/popupimage.php?File=images/termekek/3818_1053.jpg&Note=AG-NEOVO%20TV-TUNER%20K%C3%9CLS%C5%90%20(TV-02)
Nekem egy problémám van ezzel a drágával.Automatikusan beállítja a csatornákat,manuálisan semmi se állítható rajta.De van néhány csatorna amit betalál,de nem memorizál túllép rajta.Állítottam már Cabel-re meg sima tv-re,végigpróbáltam az összes ország setup-ot,de az egyiken 2-3 csatornát hagy ki,másikban vagy 4-et,de másikat.Van pl az ATV,azt sehogy se akarja beállítani (van ízlése talán :)) ?
Mi okozhat ilyen problémát nem értem,már mindent próbáltam ? -
dara #699 Van felétek digitális adás?
Ha van, lehet nem ártana egy komolyabb antenna. -
#698 Hellosztok, most vettem egy Fujitsu-Siemens Slim Mobile USB DVB-T TV Tuner -t, és olyan problémám lenne hogy a hozzá kapott programmal, nem talál adást, ha rámegyek hogy program keresése.
Ezzel lehet vmit csinálni? esetleg vkinek előfordult már?
-
#697 Kéne 1 kis Help! Asus My Cinema-P7131 Hybrid ilyen kártyám van. Antenna kábel van bedugva a tuner kariba. Hogy lehet úgy beállítani, hogy megközelítőleg a TV képminőségében rögzítsen? Melyik tuner progi a legjobb, ami kezeli az Asus kártyámat is? -
#696 Samsung T240HD monitor leírása A google csodákra képes :D Jó kis monitorod van :) Hány colos? -
Bircsike #695 Sziasztok nekem egy Samsung T240HD monitorom van beépített TV-Tunerrel így TV is egyben. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám a hangot átvinni a hangrendszeremre, mert most csak a monitor hangszórói szólnak ha TV-zek, de az nem a legjobb minőségű, szeretném valahogy rákötni a hangfalamra. -
#694 Sziasztok! Én karácsonyra kaptam egy Asus My Cinema-P7131 Hybrid kártyát. Cyberlink PowerCinema 5-ös drivert kaptam hozzá. Működik a kártya, csak az a bajom vele, hogy nem elég tiszta a kép, főleg az RTL klub rossz (csíkozódik). Antenna kábel van a TV-tunerbe dugva. Lehet, hogy gyenge a jel? Vagy hogy megvan osztva az antenna kábel? A rádió része jól működik. A másik meg, hogy lehet beállítani, hogy avi-ba (Xvid, Divx) vegyen fel? Az enyém azt hiszem MPEG2-ben rögzít.
-
Balin #693 na viszion azzal a christv-vel nagyon jó a kép csak ott meg hang nincs :/ -
Balin #692 áhh köszi! azzal a DScaler-el talált csatornákat csak elég rossz minőségben... tudsz vmi jó beállítást vagy valami más progit hozzá? -
#691 Ha nem találod meg, esetleg ezzel próbálkozhatsz:
http://btwincap.sourceforge.net/ -
Balin #690 hello!
van 1 ősrégi tv tunerem de nicnsmár meg a driver hozzá és seholsem találok...valakinek akinek lenne véletlen hozzá azt megköszönném!:)
http://tekgems.com/Products/et-10830-vid-pv951tf.htm -
zozox333 #689 Köszi!
Sikerült! -
zozox333 #688 Köszi! Megpróbálom! -
dara #687 LHSite -
zozox333 #686 Sziasztok!
Segítséget kérek!
Van egy Leadtek Winfast TV2000XP Expert TV kártyám. A gépemen XP és Vista van (mind 32-es).
Ha induláskor XP-t választok minden tökéletesen működik, ha Vista-t, akkor viszont nincs hang a felvett műsorokon (ezt leszámítva ok).
Ugyan azokat a beállításokat használom!
Ja és ha mpeg4-et választok, akkor azt írja ki hogy nem inditható a videofelvétel, ez mi lehet?
A lényeg a hang problémám!
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
KÖSZI! -
xido #685 items