844
Tvtuner
  • MerlinW
    Enyémben is. Szoftveres fícsör, nem hardveres.
  • MerlinW
    Jaja ez ilyen. Mindig mocsok banda volt.
  • MaSzKa
    ja az enyémbe van olyan opció a DistanTV, hogy 1 tunnerral pl 2 laptopon is lehet nézni egyszerre tv-t ha van bennük wifi úgy hogy csak az egyik laptopba van bedugva a tuner
  • MerlinW
    Ha zizis a kép az nem szoftveres hiba hanem az alacsony jelerősség okozza. Lehet játszani a szobaantennával, de sosem lesz tökéletes. Ezek kábelre vannak kihegyezve. Nálam is valszeg azért jobb mert nem a városban lakom.

• MaSzKa
    csessze meg én nem kaptam hozzá Pinnacle VideoSpin-t

nem jöttem még rá mi az enyém mitől az Ultimate
    mikor 5+5euroért akarta megvetetni a pinnacle az AC3 támogatást és a SonyPSP Ipod konvertálót

és pár programot még ingyenesen regisztrálni kell egyenként, hogy 15 nap után ne járjon le

pinnacle_pctv_nanostick_73e teszt

itt már aktiváltam az AC3-at :D
  • MaSzKa
    én külön media center 3.3-as driverrel is próbálkoztam de nem volt jó hozzá

az is érdekes ultimate de sima pctv 73e-nek ismeri fel

az windows 7 automatikusan nem telepíti a tunert ez is biztos

neked gyors 1 Forma1 közvetítés
    fűrészes a kép?
    mik a tapasztalatok

légyszi dobjál be róla 1 képet
  • MerlinW
    Azt használom amiket linkeltem. Mint írtam tökéletesen működik, nem nagyon tudok többet segíteni. Igen, feltelepítettem. TVC is ment W7-en, de azt lepucoltam mikor megláttam hogy Media Center milyen ügyes. A driver maradt.

Gyári 4.x-el ki sem próbáltam, mert minek, 5.4-el ment. Vista/W7-hez pedig ahogy írtam nem is kell (hálisten), elég csak a driver.

Nekem nem ultimate, hanem sima van, de az nem számít most.

• MaSzKa
    nem vagyok láma

TVCenter 6.2.0.445 BETA 12/Sep/2009
    ezzel működik
    meg amit gyárilag adta hozzá 4.9.9-essel
    de az 5.4.1-es manualjában bent sincs az a típus ami az enyém

az
    Pinnacle PCTV NanoStick 73E Ultimate +Mac D/I/F (német/olasz/francia)
    az is elképzelhető neked régebbi fajta van és mác chippel azért működik vele

• MaSzKa
    az usb-s tunerek melegednek nagyon
    nem lehet vele mit kezdeni

később kisebb csíkszélességen készítik azok kevésbé fognak melegedni
  • MaSzKa
    leadtek dongle gold
    leadtek dongle
    leadtek dongle h

ezeket vedd

itt tesztelik
    http://www.lhsite.hu/articles.php?cat_id=3

én pinnacle nanostick ultimate 73e pc +mac-ot vettem 9eft-ért
  • vachel
    Sziasztok.Nemrégiben szert tettem egy ilyen usb tvtunerra->AVerTV Hybrid+FM Volar
    Nagyon megvagyok vele elégedve,de brutálisan melegszik.Ez normális ? Nem sül meg ?Fél óra használat után kb 45fok körül lehet.(szerintem)
    Esetleg valakinek tapasztalat,vélemény?
  • Bullitt
    Üdv!

Laptophoz keresnék külső tunert, csak egyáltalán nem értek hozzá. Nem tudom, egy külső, USB-s darab mennyire jó pl. mint ez.
    Kábeltévéhez kellene...
  • amdni
    Üdv!

Új tv tuner vásárlás előtt állok, most egy winfast tv 2000 xp expertem van.

Egy műholdvevős pinnacle-ban gondolkodom, viszont ezzel kapcsolatban egy valamit nem értek.
    Van műholdas t-home sat csomagom. Hogy fogom a sat tunerrel fogni a kódolt adásokat, a beltéri egység ugyebár csak akkor fogja ha a kártya benne van, a tunerhez viszont nem tudom hozzá kötni gondolom.
    Ha viszont nem fogja a kódolt adókat, akkor mi értelme a sat tunereknek?

Ebben kérném a segítségeteket!
    Előre is köszi!
  • mcdrusza
    thx majd utánanézek
  • vki
    Ha nincs a TV-Tuneren ilyen, akkor szerezned kell egy olyan átalakítót, ami 2 RCA dugót alakít ás egy 3,5-es jack dugóvá, amit már be tudsz dugni a gép LINE-IN aljzatába. Legalábbis elvileg :P
  • mcdrusza
    síkhülye vagyok ilyen téren.
  • mcdrusza
    melyik az analóg jel?
    próbálkoztam már rögzítéssel, úgy jött össze hogy ugye van piros sárga és fehér színű kábelek, abból a sárgát a tv tunerbe (video) így tudtam képet felvenni, de hang nuku.
    hangkártyába nemlehet ilyen kábelt tugni, se a tvtunerbe.
  • Inquisitor
    Persze, hogy van. Csak 30 ropi az ára és persze magyarországon NEM működik az ittnei DVB-C csatornákkal, mivel itthon előfizetői kártyát nem használnak ... marad a B verzió, hogy a Settopboxból kijövő analóg jelet (már ha van) újradigizve sokkal sz*rabb minőségben lemented.
  • mcdrusza
    Van olyan tv tuner amivel lehetséges a dvb-c (digitális) adást rögzíteni? ami erre van kihegyezve.
  • vki
    Szerintem a réz, az réz :D
  • mcdrusza
    Hello
    Olyan programot keresek, melyel egyszerűen fel tudom venni kártyával adásból a hangot, csakis a hangot.
    ha nincs ilyen, akkor videóval is jó, csak a hang minőséget be lehessen állítani, vagy automata jó minőségben vegye fel.
    sürgős lenne, köszönöm előre is.
    üdv
  • dienesistvan
    hy

az "olcso" hdmi kábelen is átmegy a full hd jel?
  • hamarcsaszy
    Sziasztok!
    Nekem egy KWORLD PVR-TV 7131 tv tunerem van PCI-s, ket napja vettem.
    Az a problemam, hogy amikor tvzek akkor marad le a hang :(, a hangbeallitasnal az audio device 713x bda analog audio capture van allitva es ha atrakom realtek ac97 audio-ra, akkor elmegy a hang es elkezd pattogni az egesz addig amig ki nem zarom a progit.
    Valaki segitene?, elore is koszonom
  • Szeki26
    Hát ez a Neovo ez számítógép nélkül megy.Előnye,hogy sokkal szebb a képe,mint egy belső tuneresnek,valahogy gyengébb jelből szebb képet produkál.Nekem csak arra kellett,hogy lcd-n nézek tv-t,nem akartam tv-t venni.Sajnos semmi másra nem jó,nem lehet felvenni vele semmit nem tud,és ahhoz képest,mikor vetttem 36 ezer volt a hivatalos ára (én 20-ért szereztem,még az is elég borsos)
  • Szeki26
    Sziasztok !
    Létezik rajtam kívül olyan ember akinek van AG neovo tv box-a :) ?
    http://www.mikland.hu/popupimage.php?File=images/termekek/3818_1053.jpg&Note=AG-NEOVO%20TV-TUNER%20K%C3%9CLS%C5%90%20(TV-02)

Nekem egy problémám van ezzel a drágával.Automatikusan beállítja a csatornákat,manuálisan semmi se állítható rajta.De van néhány csatorna amit betalál,de nem memorizál túllép rajta.Állítottam már Cabel-re meg sima tv-re,végigpróbáltam az összes ország setup-ot,de az egyiken 2-3 csatornát hagy ki,másikban vagy 4-et,de másikat.Van pl az ATV,azt sehogy se akarja beállítani (van ízlése talán :)) ?
    Mi okozhat ilyen problémát nem értem,már mindent próbáltam ?
  • dara
    Van felétek digitális adás?

Ha van, lehet nem ártana egy komolyabb antenna.
  • XanderCage
    Hellosztok, most vettem egy Fujitsu-Siemens Slim Mobile USB DVB-T TV Tuner -t, és olyan problémám lenne hogy a hozzá kapott programmal, nem talál adást, ha rámegyek hogy program keresése.
    Ezzel lehet vmit csinálni? esetleg vkinek előfordult már?
  • zoliii
    Kéne 1 kis Help! Asus My Cinema-P7131 Hybrid ilyen kártyám van. Antenna kábel van bedugva a tuner kariba. Hogy lehet úgy beállítani, hogy megközelítőleg a TV képminőségében rögzítsen? Melyik tuner progi a legjobb, ami kezeli az Asus kártyámat is?
  • zoliii
    Samsung T240HD monitor leírása A google csodákra képes :D Jó kis monitorod van :) Hány colos?
  • Bircsike
    Sziasztok nekem egy Samsung T240HD monitorom van beépített TV-Tunerrel így TV is egyben. A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám a hangot átvinni a hangrendszeremre, mert most csak a monitor hangszórói szólnak ha TV-zek, de az nem a legjobb minőségű, szeretném valahogy rákötni a hangfalamra.
  • zoliii
    Sziasztok! Én karácsonyra kaptam egy Asus My Cinema-P7131 Hybrid kártyát. Cyberlink PowerCinema 5-ös drivert kaptam hozzá. Működik a kártya, csak az a bajom vele, hogy nem elég tiszta a kép, főleg az RTL klub rossz (csíkozódik). Antenna kábel van a TV-tunerbe dugva. Lehet, hogy gyenge a jel? Vagy hogy megvan osztva az antenna kábel? A rádió része jól működik. A másik meg, hogy lehet beállítani, hogy avi-ba (Xvid, Divx) vegyen fel? Az enyém azt hiszem MPEG2-ben rögzít.

• Balin
    na viszion azzal a christv-vel nagyon jó a kép csak ott meg hang nincs :/
  • Balin
    áhh köszi! azzal a DScaler-el talált csatornákat csak elég rossz minőségben... tudsz vmi jó beállítást vagy valami más progit hozzá?
  • bzoley
    Ha nem találod meg, esetleg ezzel próbálkozhatsz:
    http://btwincap.sourceforge.net/
  • Balin
    hello!
    van 1 ősrégi tv tunerem de nicnsmár meg a driver hozzá és seholsem találok...valakinek akinek lenne véletlen hozzá azt megköszönném!:)
    http://tekgems.com/Products/et-10830-vid-pv951tf.htm
  • zozox333
    Köszi!

Sikerült!
  • zozox333
    Köszi! Megpróbálom!
  • dara
    LHSite
  • zozox333
    Sziasztok!
    Segítséget kérek!
    Van egy Leadtek Winfast TV2000XP Expert TV kártyám. A gépemen XP és Vista van (mind 32-es).
    Ha induláskor XP-t választok minden tökéletesen működik, ha Vista-t, akkor viszont nincs hang a felvett műsorokon (ezt leszámítva ok).
    Ugyan azokat a beállításokat használom!
    Ja és ha mpeg4-et választok, akkor azt írja ki hogy nem inditható a videofelvétel, ez mi lehet?
    A lényeg a hang problémám!
    LÉGYSZI SEGÍTSETEK!
    KÖSZI!
  • xido
    items