844
Tvtuner
-
#764 a pc monitor-t fél méterről nézed ezért sokkal élesebb
viszont kisebb és nem mossa annyira össze a képet ha messziről nézed -
#763 Kössz az infot.
Személyesen voltam ma 1-2 boltban érdeklődni.
Az egyik helyen rá akartak beszélni a Full HD-s 100 Hz-es LCD TV-re.
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy nem üzleti érdekből. A 2370hd 80 e.-től indul, az említett paraméterekkel rendelkező TV viszont 200 e.-től.
Lesz olyan képminősége a fenti monitornak a pc-s és konzolos játékok megjelenítése során, mint az említett TV-nek? -
#762 samsung 2370hd van több féle is belőle eltérő méretekben
-
#761 Szevasztok.
A következő a kérdésem:
Van-e manapság olyan megbízható minőségű 24' colos Full HD monitor, amellyel egyrészt a normál PC játékok játszhatóak, másrészről Playstation és X-box játékgépeket is lehet hozzájuk SCART csatlakozóval kapcsolni, és ezeket a játékokat is HD minőségben játszani?
A PS és X360 is SCART csatlakozóval kapcsolódik a TV-re.
Vagy fordítva:
Az X360-ból "composite AV kábel" jön ki. Kvázi van-e olyan fenti paraméterekkel rendelkező monitor, aminek ilyen végű csatlakozója van?
Esetleg megbízható átalakító kérdések.
A lényeg tehát, hogy a PC játékok mellett monitoron HD minőségben is játszhatóak legyenek a konzol játékok.
Nem vagyok műszakis, ezért közérthető formában kérem, hogy válaszoljatok. -
#760 Benéztem, azt hittem molnar0921-nak válaszolt (Winfast kártyával)
-
#759 régen láttalak errefelé -
dara #758 Mert szerinted a nevezett tuner milyen gyártmányú eredetileg?
Tuneres problémákat meg kodekpekkel megoldani... Éppen ellenkező hatást lehet elérni. -
Grafithuszár #757 Sziasztok, Lenne egy kérdésem a felvétellel kapcsolatban:
-Adott egy Video8-as kamera, ezt az analóg felvételt szeretném bedigitalizálni.
-Adott egy P4 3GHz gép egy pinnacle kártyával.
-DScaler program a felvételhez
A helyzet az hogy rákötöttem a cuccot, jön a kép, a Dscaler fel is veszi...
A gond az hogy a felvétel sz@r. Ha elmozdul a kamera akkor a pixelek ottmaradnak a helyükön és vegyesen jelennek meg az új pixelekkel. (Szerintem mindenki látott már ilyet, remélem sikerült jól leírni)
Tudna valaki segyteni hogy mégis hogyan kéne beállítani a codec-et? Próbáltam XviD és DivX codecet is de mindig ugyanaz volt a helyzet.
Találtam egy tök jó leírást is: http://www.divxland.org/avicapture.php
De ez sem segített...
Előre is kösz.
-
#756 TVCenter csak pinnacle-höz jó tudomásom szerint. Aztán lehet, hogy tévedek. -
#755 gondolom jó szériaszám kell és meg is van oldva a legújabb driver és tvcenter -
molnar0921 #754 Sziasztok
Van egy winfast TV2000 Kártyám és a távirányítójával szeretném vezérelni a gépemet. Valahogyan megoldható ez??? Ha valaki csinált már ilyet legyen szíves írja le hogyan kell.
Előre is köszönöm -
#753 Sziasztok!
Nekem egy Asus My Cinema-P7131 Hybrid kártyám van.
Tegnap sikerült megoldanom, hogy Mpeg2, helyet xvid-ben rögzítsen a kártyám :D Így már virtualdub-al is tudom szerkeszteni a felvett anyagot.
2 progival oldottam meg: Cyberlink powercinema, Cyberlink powerdirector. -
#752 Telepíts egy KLite kodekpakkot (codecs.com), talán megoldja. -
pctvsolo72e #751 Hello!Segitségre van szükségem :vásároltam PCTV DVB-T Stick olo 72e,de adást még nem sikerült látnom.Telepitettem TVCenter 6.2.0 459,ez jelezte,hogy 10 adót talált :m1,m2,tv2,duna ...stb de kép és hang most sem volt.Elöre is köszöm. -
BIZ0906 #750 Amit tvbe látok azt kapom felvételre? Az nem rossz egyenlőre :) -
#749 Felvétel olyan amilyen az adás. Itthon egyelőre 7 digi csatorna van, ebből 4 HD (m1, m2, duna1, duna2), 3 SD (rtl, tv2, euronews)
Nekem ilyenem van: #718 hsz.
~13-15 pénz, kicsi usb-s. -
BIZ0906 #748 LEADTEK DTV2000H Hybrid Tuner PCI tényleg olyan a minősége mint a képen és ilyen minőségben is vesz fel adást pl Media Centerrel? Mert ha bejön az digitális adás HUNra akkor is működni fog? Mert ha igen igen csak fasza ár érte. Vagy tudtok jobbat kb ilyen árszegmensben? -
RvP11 #747 Köszönöm szépen! Meg is oldódott ez a problémám. Illetve a kép még egy kicsit akad, de azt megpróbálom valahogy kiküszöbölni. Még a videókártyámmal van egy kis gond, de gondolom azzal kapcsolatban nem ebbe a témába kell írni. -
#746 Ezzel nézd - TVCenter 6.2.0.449 12/Okt/2009
Vagy Vista/W7 alatt Media Centerrel. -
RvP11 #745 Hello! Lehet, hogy rossz helyre írok, bocs ha igen.
Van egy Pinnacle PCTV 300i PAL Stereo DVB-T TV kártyám. DScalerrel szeretném nézni a TV-t ennek a segítségével (mivel a gyári CD elveszett) de akármit csinálok vele egyáltalán semmilyen hangja nincs. Valaki segítsen ha tud légy szi! Köszönöm. -
#744 igen de drága és pc nélkül is lehet használni
box -
#743 sziasztok .letezik olyan tv tuner kartya amin kimenet van az analog tv-re?
tehat hogy filmnezesre is tudjam hasznalni. ha valaki tud egy linket adni megkoszonnem. -
#742 Egy picit pontosítanék Maszka megállapításán:
- Ha földfelszíni sugárzású (UHF Yagi, vagy botantennával fogható) DVB-T vagy analóg adásról van szó, működik.
- Ha analóg kábeltelevíziós adásról van szó, ugyancsak működik (erre van külön bemenete).
- Ha analóg, FM rádióadásról van szó, megy.
- Ha digitális kábeltelevíziós adásról van szó, beltéri egység nélkül nem működik (nem DVB-C kártya).
- Ha műholdas adásról van szó, mivel ez nem műholdvevő kártya (pláne nem DVB-S szabványú, így digitálisan is képtelen erre), sajnos ehhez beltéri egység kell (a műhold beltérije például 900-2150 MHz frekvenciatartományban működik, ez a kártya meg 48,25 - 863,25 MHz-en). -
Meklood #741 Köszi az oldalt, remélem találok megoldást. -
#740 hello
ha mpeg4-es akkor nem lhsite.huhttp://lhsite.hu/news.php
-
Meklood #739 Hali!
Én azt szeretném kérdezni, hogy van egy winfast dtv2000 h tuner kártyám és ahhoz hogy ezzel digitális adásokat nézzek kell e valami beltéri egység, vagy sem. Ha nem akkor mit kell beállítani mert nekem nem talál digitális adásokat. Egyébként digi tv-m van. Bocs ha már kérdezték. -
#738 fogalman nincs
azt se tudom mid van -
#737 Hello!
Segítség kéne!
10 perce tv-t néztem a gépen most nincs hang a kép meg akad nem megy probléma mi lehet?? Csak megformáztam az egyik meghajtóm -
#736 Budapesti Linuxfelhasználóknak csináltam csatornalistát (DVB-T):
channels.conf
VLC, Xine-vel működik -
#735 asszem erre rállok ha lesz időm - jelvételjavítás -
#734 Amint megteheted térj át Media Centerre, máris nyugodtabban fogsz aludni:) Engem már nem érdekel a TVCenter sorsa:) -
#733 itt szoktam olvasgatni DVB-T ügyben
már év elején is akartam venni
de most is úgy érzem ez még gyerekcipőben jár
végül is én olcsón vettem
remélem gyorsan feljavul a TVcenter Pro
szerintem focit se tudok majd normálisan nézni -
#732 M1, Duna és a HD adásoknak erősebb jel kell mint a többinek. Ezek olykor nálam sem tökéletesek. Mondjuk ha nézek is TV-t akkor csak a két szennyadót (TV2/RTL). Azoknak jó a képük.
Hosszabbító kötelező, és ahogy írtam volt, valahova az ablakpárkányra/keretre érdemes erősíteni. -
#731 nálam pl az m1HD az gyönyörű szép ha nem mozog a kép
ha mozog akkor fűrészel
daa-raa mester szerint ez az SW hibája
olvastam hogy leadtekkel is faszán működik a media center
azért akartam ln is ráállni
most veszek usb hosszabbítót azt keresek neki más helyet
olvastam sokat lehet tökölni vele
-
#730 Rádiót elvileg nem tud a kütyü
Adótorony valamelyik pesti hegy, de MCenter automatikusan keres/hangol.
A 17. kerben lakom. Itt 80/69% a jelerősség - kertes övezet, nincs árnyékolás, zavarás. -
#729 amúgy itt a ph-s pctv topic ha érdekel
én a kabhegy fele lakom -
#728 Media Center képek:
-
#727 azt tudom hogy a jelerősségtől és a jelminőségétől függ az adás
te melyik adótorony fele laksz?
nekem van euronews teszt adás is :D
rádiót viszont eddig nem fogtam vele
nálunk kb 60%-os a jelerősség
a jelminőség kb 40% -
#726 amúgy 1 jó kóddal az összeset aktiváltam :D
tudod mikor fizetek még 10 yurót mikor ULTIMATE tunert vettem -