Tvtuner kérdések

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok,

nekem olyan gondom lenne, hogy van egy Leadtek TV2000 XP Expert tv-tunerem és szeretném gépem összekötni egy régebbi tv-vel és azt nem tudom, hogy a tv kártyán lévõ S-videó csatlakozó kimenetként is tud funkcionálni vagy csak bemenetként.
Addig nem akartam a padlásról elõtúrni a kártyát még nem vagyok benne biztos, hogy alkalmas az eszköz erre. :-))

Elõre is köszi szépen.
Halihó,

van valakinek ötlete hogy lehet beállítani winfast pwr2 nél az élõ közvetítést router mögül? Ami címet kiír az nem mûködik, gondolom a router miatt.:(
tugyiti
Üdv.
25K körül szeretnék venni belsõ tunert ami win 7 x64 kompatibilis és digitalizálni is tudok vele pár vhs-t,ha esetleg van valami tippetek örömmel fogadnám :)
Optimus Prime
Ezt a Vezérlõpultban tudod beállítani, ahol azt kell megadni milyen hangrendszered van.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

rbajanlat
hello!
Van egy ilyen monitorom:
http://tech.hu/ketyere/LG-Flatron-M1921A-LCD-monitor-5707.html#owners

A kerdesem az lenne hogy ha nem tvzni akarok hanem pcról filmet nézni hogy tudnam megoldani hogy a monitor hangsugárzója müködjön?

(bocs hogy itt tettel fel a kérdést)

biomage
nem tudom, ehhez inkább menj szakemberhez, aki ért a szórakoztató elektronikákhoz.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hát a PC az elvileg földelt elosztóban van.
Cseréljem ki az elosztót? Vagy van valami jobb megoldás?
biomage
a régi pinnacle tv tuneremel is ez volt a baj, és valaki azt írta hogy a pcm földelésével van a baj.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
nem az, a gépedre értetem

Köszönöm a gyors választ!
Sajnos nincs földelve a Set-Top Box dugója, ha azt kicserélem akkor megoldódik a problémám?
biomage
nincs jól föltelve

Sziasztok!
Set-Top box-ot kötöttem össze a szgép-el, de valamiért elég hangossan búg mikor TV-t nézünk rajta.
Van valakinek valami ötlete, hogy lehetne ezt a búgást kiküszöbölni?
Sziasztok!

Ma vettem egy alcor dtv hs+ digitális tv tunert és a koax bemenetére rákalapácsoltam a UPC analóg kábelt-t de nem talál egy csatornát sem... Mi lehet a gond? A hardver (USB) telepítve és a hozzá kapott szoftvert is fel installáltam.. A válaszokat elõre is köszönöm.
nagykispeter
Valaki tud e Win7 drivert Winfast TV2000 XP EXPERT tv kártyához?Az instalálós nem igazán jó Arra a WHQL-es változatra gondoltam

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
Nem kell semmit összekötni.. Bedugod, bekapcsolod a gépet, telepíted a driver-t majd Media Centerrel, VLC-vel, vagy a kártyához adott lejátszóval nézed a TV-t.

[merlinw.org]

Sziasztok, ha veszek egy digitális tv tuner kártyát, és van egy hangkártyám is, nem alaplapi, ezt a kettõt h tudom összekötni?
MerlinW

[merlinw.org]

Gigabyte P5100 kártya

Sziasztok!

Vettem egy P5100 analóg tv kártyát és a gyárilag hozzáadott Presto lejátszó programmal, hogy lehet a csatornákat sorba rendezni? Alapból 1, 12, 14 stb így rendezte a csatornákat.
Vagy esetleg van presto helyett valami jobb program is amit tudok a kártyámhoz használni és normálisan sorba rendezi a csatorna számokat , neveket felismeri?

Vlc-vel hogyan tudok nézni TV?

Az jó lenne!

Ehez nem jó sima átalakító. Venned kell egy koverter dobozt új/használt ára olyan 8-22.000-ig van. Minnél drágább annál nagyobb felbontást tud átküldeni (ennek értelme nincs, mert a Tv amúgy sem tud talán 640x480-at vagy se), és a közepesen drága DVI csatiból is csinál videóképet.

Jim Morrison
en megmondom oszinten nem is gondoltam, hogy vga kartyara is ra lehet kotni a tvt :D nekem kulon kartzam van :/ sajna nemtom

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Van egy MSI Radeon HD 4650 kártyám, rajta egy VGA ill. egy DVI kimenet. A VGA megy a monitorhoz, a DVI-t meg össze akarom kötni a TV-vel. Milyen kábeleket és/vagy átalakítókat kellene beszereznem hozzá? (A TV-ben csak scart bemenet van, valamint rá van kötve egy videó, abban van RCA bemenet is)
MerlinW
Mert a TVCenter sz@r:) VLC-t használom és a Media Center-t, azzal jó. VLC gyorsabb sokkal, viszont nincs visszatekerés, míg MC lassabb, de azzal meg a felvétel körülményes.

VLC-hez tudok adni csatorna konfigot ha kell.

[merlinw.org]

Hello!!

Miért van az hogy a Saját programjával a TVCenter-vel a kép rosszabb, mint a Windows Média Centerrel?
A tvCenter-t szeretné használni, de a kép nem jó...
A Médi Centerrel meg az a bajom hogy lehetetlen formátumba vesz fel... (wtv)
Semmilyen konvertáló nem tudja kezelni, ami egyben vágni tudom a filmet...

És még valami. A Windows média center néha nem akarja felismerni a tunert és néha(10alkalomból 8x) elcsúszik a hang.

Valakinek van valami tipje, segítsége?

Újra telepítettem a gépet és még mindig nem ismeri fel!!!!!

Mit csináljak???

Hello!

TUD VALAKI SEGÍTENI???

Volt már valakinek, hogy a Windows Média Center egyik napról a másikra nem látja a TV Tuner-t. Frissítette magát a WMC és szerintem azóta nem mûködik..
A Win7 látja, felismeri, de az a .... program nem.

Feltettem a TVCenter 6.4.0.784-et, de nem akar beindulni.
Valaki tudna erre valami megoldást? A Pinnacle oldalán azt írja hogy win7 támogatással, de meg se moccan...

És a folyamatokból képtelenség kivenni, tud valaki segíteni?????

Tud valaki egy olyan programot, ami rendesen befogja az adókat és fel is tudom venni azokat?

LoSA
Én most vettem pont ugyanilyet... Hát sajnos nem vagyok vele megelégedve, pedig nem volt olyan olcsó... Havernak valami Aver Media Hybrid-je van és sokkal jobb, mint ez... Ez jól megszívtam. Egyébként olvastam, hogy az sokat segít, hogy országnak NE Magyarországot állítsd be, hanem pl Németországot. Ugyanúgy megtalálja a magyar csatornákat, csak jobb minõségben. Engem idegesít, hogy csak MPEG-be lehet pl felvenni... Haveréval lehet van 4 formátumba felvenni, stb, be lehet állítani, hogy milyen minõségben vegyen fel, meg ilyenek. Szóval sokkal jobb.... :) Sajnos... :'(

MerlinW
Antenna gond lesz. Ha szobaantenna, akkor toldd meg egy USB hosszabbítóval, ha kábel, akkor nézz rá arra.

[merlinw.org]

Helló!!

Lenne egy nagy gondom. A PCTV amit most vettem, beizzítottam, de az adók amiket talált rizsás, fekete-lilás. Mi lehet a gond? (Képet most nem tudok róla csinálni...)
Régebben is csinált ilyesmit, de nemtudom mit csináltam a géppel hogy mûködjön.
A saját szoftverével és a Windows Media Centerrel is ezt csináltja..
A tunner: Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e

Tud valaki Segíteni nekem? Nagyon jó lenne a Segítség!!

Illetve nem is csak digitalizálásra kellene, hanem pl összekötve a mûldvevõvel, felvenni TV adásokat, stb, tehát digitalizálásra és rögzítésre egyaránt kéne (HDMI csatolófelülettel)

kérdés!
szeretnék venni egy igazán csúcskategóriás videódigitalizáló kártyát (belsõ kártya elõnyben) de nem nagyon vagyok otthon bennük, fõként HD-és kéne, tudnátok segíteni?
köszi

most már meglett az átalakító, viszont amit adtak a kártyához av kábelt nem jó a bemenethez, na ilyenkor mi tévõ legyen az ember? :(

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

a vevõegységbe megy az antennakábel és azt nem tudom, hogy mivel tudom összekötni a kártyával, mivel scart csatlakozó nincs rajta

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

MerlinW
Bedugod az antennakábelt a kártyába?:)

[merlinw.org]

MerlinW
Nem tudom milyen Windows-t használsz, de ha Vista/W7, akkor használd a Media Center-t, tökéletesen mûködik.

[merlinw.org]

Üdv.

Olyan kérdésem lenne hogy a T-Home sat tv-t hogyan tudnám csatlakoztatni a tv-tuneremhez? Asus My-Cinema-Pe6300Hybrid

Sziasztok!

Van egy Asus My Cinema-PE6200 analog tunerem, és a hozzá kapott Arcsoft TotalMedia 3.5 progival nézném a tv-t, de nem menti el a beállitásokat.
Amikor csatornát váltok mindig felmerül ez a probléma.
Szerintetek ez a progi vagy a tuner hibája?
Ennyi az egész? Az király :D THX

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Avi-ba, Avi-ba ... no de milyen kódekkel?

Elvileg bármelyik digitális tuner képes rá, mivel semmit sem kell kódolni sehova, a digitális adás egy video streamként érkezik, csak rögzíteni kell.

Nem tudom miként mûködik egy Conax olvasó, de valaki linkelt a múltkor USB-s verziót is.

vki
Szia!

Nekem egy AvertTV Hybrid + FM Volar-om van (A828), és én játszottam PC-n vele. A PS2 alap kábelét rá lehet kötni (igaz, nem lesz egy HD, de még mindig jobb, mint egy sima TV-n), és ha chipelve van, az NTSC-s gamek is simán mennek színesbe.

Viszont nekem is lenne egy kérdésem:
Jelenleg ugyan ezzel a tunerrel tudom fogni a DVB-T Debrecenben, mostmár teljesen jó minõségben. Érdekelne, viszont, hogy van-e valakinek tapasztalata a MindigTV Extra szolgálatással? Mert ugye ahhoz kell egy Conex kártya (talán CAS7-es kódolású az adás). Na most... Még ha lenne egy PCMCIA-s olvasóm, amibe belemegy a kártya, hogy lehetne összehozni akármelyik TV-Tuner programmal?

Ha valakinek van valami ötlete, pls. ossza meg velem :)

Üdv.:
Zoli

ACER Aspire 5738ZG

Milyen TV Tuner kártyát ajánlotok ami tud h264-es kódolást azaz a digitális adást fel tudom venni gépre. Az lenne hogy van egy UPC-és boxom amire fel tudom venni az adást de onnan gépre másolni már nem ezért kéne a kártya amivel ez megoldható. És valami olyan kéne ami nem nagyon terheli a procit de ha kell neki akkor használja. Milyen típusok lennének jók és mennyibe fájna?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

zoliii
Sziasztok!

Miért nem játssza le a felvételt a media player, Win7 alatt?
PowerDirector8 progival felveszek avi-ban, de nem indítja el a felvételt.
XP alatt simán mûködött!

TidusX
Helló! Lenne egy nagy kér(d)ésem. Megtudná valaki mondani, hogy hogyan lehetne PS2- vel játszani számítógépen emulátor nélkül, úgy hogy rákötném a gépre a rendes PS2- t? TV-monitorral biztosan menne, de aztán eszembe jutott a TV kártya is, nekem van egy de olyan kéne amire rá is lehetne kötni a konzolt, és szép képet is nyújt. Segítsetek megoldható lenne ez? És ha igen milyen TV kártyát javasoltok? Elõre is köszi.

\"Veni, veni, venias, ne me mori facias... Sephiroth...\"

MerlinW
Antennával csak a lentiek jönnek. Kábelt használva ki kell kapcsolni a jelerõsítést, ha van. Vista/Win7 esetén próbálkozz a Windows Media Centerrel, nálam az mûködik a legjobban.

[merlinw.org]

Köszönöm a választ.De a probléma az,hogy vettem egy hybrid tunert a multkor és csak a RTL,TV2,Duna,jött be .Ha a DigiTV kábelével csatlakoztam a tunerhez akkor még ezek sem.a tuner Alcor DTV HS DVB-T névre hallgat.Szó szerint hallgat,nem reagál.
MerlinW
#792 ezzel is lehet, egyébként bármelyiket amire rá van írva hogy digi cable, vagy dvb cabek, esetleg hybrid.

[merlinw.org]

Hölgyeim és Uraim! Sírva könyörgöm,hogy valaki mondja már meg ,hogy milyen tv tunert vegyek ha a digiTV kábeles adásait is nézhessem!
Thanks
Oldal 1 / 17Következő →