13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
Gábor #1647 A snes kaziknak csak annyi a köze, hogy azóta sem változott az üzletpol EU-val kapcsolatban. -
#1646 Hat de a vilag valtozik. Manapsag az US/Eu NGC jatekmegjelenesek maximum 1-2 honap kesessel szoktak erkezni, komolyabb cimeknel van hogy 2 het maximum. (ezt azert nem artana figyelembe venni).
S a Palos kiadasokat tekintve mind az MS mind a Sony ugyanugy tojik rank (idezojelbe), kesobb jonnek ki a jatekok joval, mint a tobbi kontinensen (gepek detto).
De most eppen egy Capcom jatekrol van szo, amihez semmi koze sincs a NIntendonak hogy mikor adjak ki, nem proballak meggyozni, csupan amit allitottal nem igaz/nem is ra vonatkozott.
S kit erdekelnek az Snes kazik? Az regen volt most a marol beszegettunk. S igen ez az altalanos tendencia minden Palos jatek kesobb jon ki (hol rovid hataridovel, hol hosszabbal) tisztelet nehany kivetelnek. -
Gábor #1645 De nem az az általános tendencia ugyebár. A Nintendo hírhedt az európai piac leszarásáról. Kérlek ne is próbálj meggyőzni, régi vevőjük vagyok így is. Irgalmatlan pénzt öltem anno a snes kazikba. -
#1644 s ehhez megis mi kozuk van? Ez egy Capcom jatek. 2 honap keses szerintem nem is olyan sok, lassad az MGS3mat, arra majd 6 honapot kell varni.... -
Gábor #1643 Gaytendo üzletpol rulez. -
#1642 Március 18tol. -
Gábor #1641 Resi 4 mikor lesz kapható kis hazánkban? -
orkenyid #1640 !GBA JÁTÉKOK: ELADÓ VAGY ELCSERÉLNÉM!
SuperMarioAdvance 3 Yoshi's Island (doboz van, könyv nincs)
SuperMarioSuperstarSaga (mindene megvan)
Zelda (doboz, könyv nincs)
Metroid Fusion (mindene megvan)
F-Zero (doboz van, könyv nincs)
The Sims (doboz nincs, könyv van)
+Flash2Advance 256Mbit-es flashkártya + LPT (párhuzamos portos) linker (nem hibás, csak nem megy SP-vel) (ha van más flash kártyád cserélhetünk, 128-as is jo nekem!)!
ÁRBAN MEGEGYEZÜNK!
Itt keress:
MSN: [email protected]
E-Mail: [email protected]
-
#1639 hugyé szaré Splinter Cell Pandora Xboxra vkit erdekel? Eredeti, uj, dobozos: 4000ftocska. Mail me, if u are interested. -
#1638 Ok, tekintsd tárgytalanak...
már megoldottam a dolgot
-
qper #1637 igen, én is csak eredetiben utazom :)
Közben rájöttem, hogy van nekem mág pár játékom amit ki sem bontottam, úgyhogy várok még a B3-al. -
NormalisEmber #1636 Eladó :
GBC-ra Mario Golf
Ár:4000
GBA-ra Doom (4500),Breath of Fire (4500),Golden Sun(5000)
Aki az egészet elvinné:16000
Ha csak a GBA-s játékokat:12000
Illetve egy eredeti japán xenosaga 2 9000-ért
-
#1635 De eredeti, jó ha tudod
-
#1634 mennyit adnál érte? -
qper #1633 a börnáut szrí mennyibe fáj? -
#1632 Eladó !
Splinter Cell : Pandora Tomorrow
Burnout 3
Mindkettő ps2-s gamma
Akit érdekel írjon ide vagy küldjön mailt! -
rolika #1631 egy haver szeretné eladni
én csak közvetítek
de akkor el van tévedve :) -
crx #1630 Venni vagy eladni szeretnél? Mert enyiért van a boltban:) -
rolika #1629 rayman 3, ps2, 6ezerért, valaki? -
#1628 Jól beszoptál a Richard BR-val! A valaha volt egyik legrosszabb rally-játék! Mocskosul irányíthatatlan! -
#1627 figyelj!!!
ez nem etikus, írd be oda, ahová való, ha pl. nem oda írod be, ahova szántad az még nem gáz, de ha több helyre írod be a kárdásed, az már igen...
okés?
-
Jose1975 #1626 Na ne mondd, hogy ez téged ennyire zavar. -
Angyisz #1625 Na sasolj csak ide -
Angyisz #1624 Nem mondod, hogy ezt beírtad mindenhová ?! -
Jose1975 #1623 Üdv mindenkinek!
Egy nem igazán témába vágó kérdésem lenne.
Ha valakinek megvan a flatout PS2-es verziója, akkor árulja már el, hogy lehet-e állítani benne az irányítást. Átkonfigurálni minden gombot és analóg kart, ahogy én szeretném. Nemrég vettem egy másik (Richard Burns Rally) programot, és igencsak befürödtem vele, mert ott csak 3 előre beállított konfig volt. Speckó kormány nélkül teljesen játszhatatlan. Szóval nem akarok ugyanebbe a hibába esni mégegyszer.
Előre is kössz a segítséget. -
#1622 igen és én erre írtam, hogy bocsi ide írtam viszza és talonba tartás az annyit jelent, hogy szólsz, ha lesz, nem felejtesz el...
demostmár megoldottam...
TE nem tudod követni a "válasz erre" fícsőrt??? -
#1621 peldul ide irtam. -
#1620 de valasztolam a Warez rossz topicban, mar elegge regen, amit ide is leirtam hogy ott a valasz. Irtam mar hogy nincs, irjam le megint hogy nincs? Folias meg plane.
Mittartok talonba?
Ezt meg nem ertem.
-
Angyisz #1619 Hi Cheap, miért nem tartasz BB adaptert annyian keresik mint a szemét (tudom a PStwo-ban benne van) -
#1618 "naszal ha lesz érintetlen fóliás stufff, akkor köll!!!!
talonba tartod??? nagyon kellene..."
talán megkérdeztelek régebben,,, és te nem is válaszoltál, demostmár mind1 -
#1617 Megkaptam nem felejtettem el, csak hetvegen nem nagyon szoktam levelezni:) (noha asszem kicsivel elotte jott). Fogok valaszolni, s koszonom, hogy irtal. -
balu87 #1616 írtam neked mailt, azért dobhatál egy választ, akármi is legyen az -
#1615 Lehet az új, vékony kiviteles ps2-őt chippeltetni, úgy hogy megbízhatóan működjön? Vagy várni kell ezzel még? És mennyibe kerül? Írhatod privibe is! -
#1614 micsoda? -
#1613 SZTORNÓÓÓ!!!
úgynézki megoldva, VÉÉÉÉGRE!!!! -
#1612 #1607???
-
#1611 3 year in entertaining the wrold:))):DD -
orkenyid #1610 !ELADÓ! Zelda: Four Swords + Yoshi's Island használt játék GBA-hoz.
A játékok hibátlanok, csatlakozók nincsenek kikopva.
Árban megegyezünk.
Érd.: [email protected] vagy priviben. -
#1609 bevan!
-
#1608 Kapcsold be lécci a mobilodat!