13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#1436 :))))))))
Nah ez a beszéd!!! :))
(32FQ80,32HQ100????? :) Vagy ne is idegesítselek? :)) -
#1435 Olyan nincs hogy soha! Mindent fel lehet torni! 100% hogy lesz chip szvsz :) -
#1434 ehhhez az uj tipushoz sohase lesz chip.
Eredeti gameat kell venni, how saaaaad:) -
#1433 Cheap, mond neki azt légyszi hogy soha!!!!!!!
Vedd meg origi!!!!!!!!! :))))) -
#1432 Sztem yool néz ki, az ok hogy vannak benne fekete részek, de belegondoltam hogy milyen lenne csutek ezüstben és arra jöttem rá (meg is fájdult a fejem annyit gondolkodtam) hogy olyan lenne mintha neolux-al lefújtam volna!!
Egyedül a joy kábel és csati lehetne ezüst annak örültem volna!!! Viszont ha felállítod, nah úgy még yoobban néz ki!!!!! :))) -
#1430 igen nemsokara kiadjak.
-
#1429 egyébként van ezüst memkártya is? -
#1428 Nekem is mar ezust masina figyel otthon.
Kicsit igenytelenu van kivitelezve ez a nem mindenhol ezust megoldas, de jo.
Hangossagra ua, mint fekete 50004es tarsa semmiben sem ter el. -
#1427 Biza biza!!
Nekem is vhogy így néz ki az enyém!!
(egész pontosan így néz ki 2db ezüst joy-al!!! :) -
#1426 A biznicc részére, hogyan tudunk barterolni baze ?! :DDD -
#1425 Valaszoltam en..... vagy mire nem?????? -
#1424 Te Cheap ! Nem válaszolni mine kleine questions ?!! WAssup ?!! Hallo ! Ébresztő ! Wake up NEo ! Let's fuck the white rabbit ! -
#1423 Te meg vigyaza' nehogy berepujon a vereb :)))) -
#1422 Igen :) :PPPP
Hagya' ma'! Erre mondjak hogy elvan a gyerek ha elvan :))) -
#1421 (...ásít...) -
#1420 Sokat dorgoztal draga Sephi?:D -
#1418 Ha a Silent hill 3 x es lenne, megvennem, de mivel nincs xen, ezer nem veszem meg, a mondatodat olvasva kezdtem megilyedni, hogy van x re is:)) Jon azonban pcre, heteken belul, szal engem nem erdekel:) Viszont a Wiplash xbox gamez nov. 4 en( a szulinapomon:)) jon, az erdekelne eredetiben esetleg... -
#1417 Elado vadionat uj Fólias Xbox jatek, (angol)Star Wars: Knights Of The Old Republic. (pal), es Silent Hill 3 angol folias Ps2re!
15000ft.
[email protected]
-
#1416 igen baratian beneztem:))) -
#1415 En nekem ha lenne Harry Potter jatekon nem adnam el hanem bekereteznem es minden nap 5 percet neznem csodalattal! -
TheZsenyka #1414 Ha valakit érint, van két elpasszolás tárgyát képező XBOX gammám (eredetiek természetesen):
- Harry Potter And The Chamber Of Secrets
- RalliSport Challenge
(Megegyszer mondom: eredetiek, mielőtt valakee félreérti.) -
#1413 Durvan chipelve 65 penz es egy masolt DVD 1900 CD meg 800 :) -
#1412 ja, közben már te is írtad.. :)) -
#1411 "s a fuggoleges tartobol is csak gyari kek van"
nem is tudom, de ez szerintem gyári ezüst.. :))
-
Xboxman #1409 Kösz ezt ismerem:D
Engem valami olyan megoldás érdekelne amivel kézhez tudom kapni és nem netes rendelés -
#1408 Hát ha már csippezhető és lehet tudni milyen, ill. vannak tapasztalatok a masináról, szólj ! Függőleges ezüst állvánnyal hirdeti mindenhol a Sony, csak van már hozzá ?!!
Én elhiszem, hogy lefested ezüstre a memóimat, csak nem hinném, hogy túlzottan emlékeztetne a gyári satine silver-re :DDD !
Inkább az érdekelne, hogy adott esetben mennyibe fájna nekem egy ilyen csere, mert ha a teljes árát ki kéne fizetnem, akkor azért mindjárt lelohadna a lelkesedésem ! Szal. írj SMS-t, vagy a mail-emre küldj mail-t, hogy adott esetben mennyiért tudnánk elbizniszelni az én mostani csippelt cumómat egy ilyen kis csodára ! -
#1407 minek ide az olyan?:) -
#1406 i dunno, s kb 14-15.
De nemsokara jon Jak 2, lehet elorendelni akinek teccik:))
-
#1405 Cheap, nem promo Dark Cronicles kb. mikor lesz és mennyiért? -
#1404 Te tudod, azért ez nem kevés zseton.. én is tervezek a közeljövőben Boxra beruházni, de nekem nem kell kikapcsolhatós chip, mert úgyse fogok live-ozni. Szal nekem jó lesz akármilyen chip/flash, csak menjen az EvoX korrektül. =) -
TheZsenyka #1403 Itt van, mit is veszek.
Szerintem ilyen korrekt kiszerelésben egyik sufni tuning chip-es sem adja oda: írtam pár levelet állítolagos chipelő arcoknak, pár boltnak aztán semmi. Minek hírdetik magukat? LOL. -
TheZsenyka #1402 Én innen rendelek egyet, mivel sehol senkinek nincs: http://www.system-mods.com/
Egy X-Ecuter 2.2 PRO röppen 46$+27$(repcsi) áron. -
#1401 Én is ezeknek járok utána, azt hiszem ilyen chip itthon nem nagyon van senkinek..
www.xperience.hu
www.xbox365.hu
Itt vannak a téma szakértői. =) -
TheZsenyka #1400 Itt egy XBOX-os sincsen? -
#1399 hmmm ezust memorol nem tudok, s a fuggoleges tartobol is csak gyari kek van.
De ha szeretned lefestem a memodat ezustre:))
En hetvegen izzitok magamnak egy ilyent:)
Ennek a masinanak a chippelese jelenleg nem megoldott, varunk ra, amint megtortent jelzem minden forumon, hogy lehet:)
Egyebkent ugy nez ki ripper 2 lesz hozza, ismet ami nagyon jo hir, szvsz.
20 korul lesz a bechippezese egy ilyen (62be) fajo limitalt "csoda"nak ahogy hivom:) -
#1398 Mer'hogy a kontrollerek gyárilag ezüstök ám... -
#1397 Még csak érdeklődöm !!! -
TheZsenyka #1396 X-ecuter pro 2.2 chip-et keresek. Tudja valaki, hol lehet itthon ilyen cumót kapni? Hátha nem kell kintről megrendelni. -
#1395 Te Cheap, mennyiért számítanád be az én csipes masinámat (ismered) egy ilyen ezüst gyönyörűségért, ill. a kontrollerek is ezüstök-e (mindkettő), ill. tudsz-e hozzá szerezni hozzávaló ezüst memkártyát és mennyiért (gondolom van olyan), van-e hozzá függöleges állvány és mennyiért (ezüst), ill. mennyibe lenne ennek a normális megcsipelése ?!!! Na most gondolkodhatsz, válaszolhatsz, stb... :DDD -
Ali #1394 Ha már mostanában tudsz hozni, akkor lehet, hogy vevő lennék egyre...