13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• cloud.strife
    :))))))))

Nah ez a beszéd!!! :))

(32FQ80,32HQ100????? :) Vagy ne is idegesítselek? :))
  • Sephi
    Olyan nincs hogy soha! Mindent fel lehet torni! 100% hogy lesz chip szvsz :)
  • CHEAPBOY_GA
    ehhhez az uj tipushoz sohase lesz chip.

Eredeti gameat kell venni, how saaaaad:)
  • cloud.strife
    Cheap, mond neki azt légyszi hogy soha!!!!!!!
    Vedd meg origi!!!!!!!!! :)))))
  • cloud.strife
    Sztem yool néz ki, az ok hogy vannak benne fekete részek, de belegondoltam hogy milyen lenne csutek ezüstben és arra jöttem rá (meg is fájdult a fejem annyit gondolkodtam) hogy olyan lenne mintha neolux-al lefújtam volna!!
    Egyedül a joy kábel és csati lehetne ezüst annak örültem volna!!! Viszont ha felállítod, nah úgy még yoobban néz ki!!!!! :)))
  • CHEAPBOY_GA
    igen nemsokara kiadjak.
  • Alien!
    egyébként van ezüst memkártya is?
  • CHEAPBOY_GA
    Nekem is mar ezust masina figyel otthon.
    Kicsit igenytelenu van kivitelezve ez a nem mindenhol ezust megoldas, de jo.

Hangossagra ua, mint fekete 50004es tarsa semmiben sem ter el.
  • cloud.strife
    Biza biza!!

Nekem is vhogy így néz ki az enyém!!
    (egész pontosan így néz ki 2db ezüst joy-al!!! :)
  • Sir Quno Jedi
    A biznicc részére, hogyan tudunk barterolni baze ?! :DDD
  • CHEAPBOY_GA
    Valaszoltam en..... vagy mire nem??????
  • Sir Quno Jedi
    Te Cheap ! Nem válaszolni mine kleine questions ?!! WAssup ?!! Hallo ! Ébresztő ! Wake up NEo ! Let's fuck the white rabbit !
  • Sephi
    Te meg vigyaza' nehogy berepujon a vereb :))))
  • Sephi
    Igen :) :PPPP

Hagya' ma'! Erre mondjak hogy elvan a gyerek ha elvan :)))
  • aabyssx
    (...ásít...)
  • CHEAPBOY_GA
    Sokat dorgoztal draga Sephi?:D
  • gergou
    Ha a Silent hill 3 x es lenne, megvennem, de mivel nincs xen, ezer nem veszem meg, a mondatodat olvasva kezdtem megilyedni, hogy van x re is:)) Jon azonban pcre, heteken belul, szal engem nem erdekel:) Viszont a Wiplash xbox gamez nov. 4 en( a szulinapomon:)) jon, az erdekelne eredetiben esetleg...
  • CHEAPBOY_GA
    Elado vadionat uj Fólias Xbox jatek, (angol)Star Wars: Knights Of The Old Republic. (pal), es Silent Hill 3 angol folias Ps2re!

15000ft.

[email protected]

• CHEAPBOY_GA
    igen baratian beneztem:)))
  • Sephi
    En nekem ha lenne Harry Potter jatekon nem adnam el hanem bekereteznem es minden nap 5 percet neznem csodalattal!
  • TheZsenyka
    Ha valakit érint, van két elpasszolás tárgyát képező XBOX gammám (eredetiek természetesen):

- Harry Potter And The Chamber Of Secrets
    - RalliSport Challenge

(Megegyszer mondom: eredetiek, mielőtt valakee félreérti.)
  • Sephi
    Durvan chipelve 65 penz es egy masolt DVD 1900 CD meg 800 :)
  • UNREG
    ja, közben már te is írtad.. :))
  • UNREG
    "s a fuggoleges tartobol is csak gyari kek van"

nem is tudom, de ez szerintem gyári ezüst.. :))
  • Xboxman
    Kösz ezt ismerem:D

Engem valami olyan megoldás érdekelne amivel kézhez tudom kapni és nem netes rendelés
  • Sir Quno Jedi
    Hát ha már csippezhető és lehet tudni milyen, ill. vannak tapasztalatok a masináról, szólj ! Függőleges ezüst állvánnyal hirdeti mindenhol a Sony, csak van már hozzá ?!!

Én elhiszem, hogy lefested ezüstre a memóimat, csak nem hinném, hogy túlzottan emlékeztetne a gyári satine silver-re :DDD !

Inkább az érdekelne, hogy adott esetben mennyibe fájna nekem egy ilyen csere, mert ha a teljes árát ki kéne fizetnem, akkor azért mindjárt lelohadna a lelkesedésem ! Szal. írj SMS-t, vagy a mail-emre küldj mail-t, hogy adott esetben mennyiért tudnánk elbizniszelni az én mostani csippelt cumómat egy ilyen kis csodára !
  • CHEAPBOY_GA
    minek ide az olyan?:)
  • CHEAPBOY_GA
    i dunno, s kb 14-15.

De nemsokara jon Jak 2, lehet elorendelni akinek teccik:))

• Rincewind
    Cheap, nem promo Dark Cronicles kb. mikor lesz és mennyiért?
  • Petyus_
    Te tudod, azért ez nem kevés zseton.. én is tervezek a közeljövőben Boxra beruházni, de nekem nem kell kikapcsolhatós chip, mert úgyse fogok live-ozni. Szal nekem jó lesz akármilyen chip/flash, csak menjen az EvoX korrektül. =)
  • TheZsenyka
    Itt van, mit is veszek.

Szerintem ilyen korrekt kiszerelésben egyik sufni tuning chip-es sem adja oda: írtam pár levelet állítolagos chipelő arcoknak, pár boltnak aztán semmi. Minek hírdetik magukat? LOL.
  • TheZsenyka
    Én innen rendelek egyet, mivel sehol senkinek nincs: http://www.system-mods.com/

Egy X-Ecuter 2.2 PRO röppen 46$+27$(repcsi) áron.
  • Petyus_
    Én is ezeknek járok utána, azt hiszem ilyen chip itthon nem nagyon van senkinek..

www.xperience.hu
    www.xbox365.hu

Itt vannak a téma szakértői. =)
  • TheZsenyka
    Itt egy XBOX-os sincsen?
  • CHEAPBOY_GA
    hmmm ezust memorol nem tudok, s a fuggoleges tartobol is csak gyari kek van.
    De ha szeretned lefestem a memodat ezustre:))

En hetvegen izzitok magamnak egy ilyent:)

Ennek a masinanak a chippelese jelenleg nem megoldott, varunk ra, amint megtortent jelzem minden forumon, hogy lehet:)

Egyebkent ugy nez ki ripper 2 lesz hozza, ismet ami nagyon jo hir, szvsz.

20 korul lesz a bechippezese egy ilyen (62be) fajo limitalt "csoda"nak ahogy hivom:)
  • Sir Quno Jedi
    Mer'hogy a kontrollerek gyárilag ezüstök ám...
  • Sir Quno Jedi
    Még csak érdeklődöm !!!
  • TheZsenyka
    X-ecuter pro 2.2 chip-et keresek. Tudja valaki, hol lehet itthon ilyen cumót kapni? Hátha nem kell kintről megrendelni.
  • Sir Quno Jedi
    Te Cheap, mennyiért számítanád be az én csipes masinámat (ismered) egy ilyen ezüst gyönyörűségért, ill. a kontrollerek is ezüstök-e (mindkettő), ill. tudsz-e hozzá szerezni hozzávaló ezüst memkártyát és mennyiért (gondolom van olyan), van-e hozzá függöleges állvány és mennyiért (ezüst), ill. mennyibe lenne ennek a normális megcsipelése ?!!! Na most gondolkodhatsz, válaszolhatsz, stb... :DDD
  • Ali
    Ha már mostanában tudsz hozni, akkor lehet, hogy vevő lennék egyre...