13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#1807 en meg azt hogy Here We GOOOOOO!:)
Imadtam:) -
#1806 A Sunshine szerintem nagyon jó, csak nagyon nehéz. Én 2 hónap alatt 13 Shine Sprite-ot gyűjtöttem össze. Szerintem is a Super Mario 64 az egyik legjobb. Én 2000-ben játszottam ki, és 2 hónap alatt sikerült összegyűjtenem a 120 csillagot. A DS verzióra nagyon kívácsi vagyok. -
#1805 Magasan a legjobb volt eddig sztem a Mario64.Annyit toltam, hogy álmomban is azt vonyítottam: It's meeee, Mario!
-
#1804 Hat a nevedbol kiindulva ez azert szerintem nyilt titok:)
En is szeressem oket foleg a kartot, Tennist, RPGket es a fo plattformereket. A tobbi felolem akar a kukaban is vegezheti:)Meg sajnos a Sunshine ugye nyem lett jo. Varom a DS Mariokat meg a Revosat:)
-
#1803 Nem tudom, mert nekem az 1. rész után az 5. nagy újítás. Lehet, hogyha meglenne mind a 6, én is unnám, de amúgyis elfogult vagyok, mert imádom a Mariós játékokat. -
#1802 Hat szerintem igy 6 resz utan csoppet unalmas. Meg mar fassag, s uj minijatekokat nem nagyon tudtak kitalalni csupan aprokat jelentektelenket csapvarni egyegy gaen vagy uj kontosbe csapni.
Nincs N64es Mario Partym, nem is les, miert kene hogy legyen?:) -
#1801 Én nem tudom... Én élvezem a Mario Party-t. Nekem az első része van meg N64-en, és az 5.-et most vettem 2-3 hete Londonban tök olcsón 13 fontért (kb. 4500 ft). Nincs még N64-es Mario Party-d? -
#1800 dehogynem, en meg jatszottam is vele nem egyszer... csak eladtam mert uncsee volt mar. Meg aztan jott a 4 :) -
#1799 Engem az N64-es Mario Party 2 érdekelne. Szerintem a 3. rész senkinek nincs meg, mert Magyarországon az nem jelent meg. -
#1798 van akciosan (ps2re) 13000ftért foliasan.... akit erdekel mail: [email protected] -
#1797 TÉÉÉNYLEG!!! :P
Amúgy azt mondták vagyis az 576 azt mondta idézek!
"A játék (hosszas halaszgatás után) idén nyáron fog megjelenni Gamecube-ra, a Playstation 2 verzió később, 2005 második felében várható."
Én ez alapján értesültem ...
Akkor viszont lehet én is PS2-re veszem meg a gamet? -
#1796 Par honappal le vagy maradva, egyidoben jelent meg a ket verzio es mar hazankban is kaphato, csak epp az emlitett szokasos orbitalisan tullott aron. -
#1795 Biztos lesz neki , de ps2-re killer7 csak később lesz . Nem egyidőben a gc-vel.
Sztem vegyél egy gc-t Cheapboy barátunk biztos kisegít ebben az orbitálisan nagy problémában. :) + jó áron kapsz uj, gc-es Killer7-t :)
Jujj mekkora reklám volt nah no problém :P -
#1794 Csipboy, 17 ezernel OLCSOBB, UJ, PS2-es Killer7-ed lesz? -
#1793 Cheap pls mailt read it :) -
#1792 hmmm
jah re outbreak ntscben tok jo, iszonyat toltoget(meg viynorol is sokat toltoget), bugos... szal... ;) -
Olcsi2 #1791 Akkor lesznek majd jo arak, amikor erdemes lesz behozni a jatekokat, mert van a szellemi termeket tisztelo - es raadasul fizetokepes - kerselet.
NTSC-s Champions of Norrath 7500 (foliaban), de csak aug kozepen tudnam hazakuldeni... Az RE Outbreak sztem amcsi dobozban sokkal kiralyabb... ;) -
#1790 en tudok barati aron championsof norrathot 6000ftert,de nem folias..:( -
#1789 btw mondjatok mar olyan olcso helyet ahol PS1 zsir uj gamekat lehetne venni nagyon jo aron, a Reziket megvennem ami van ra az osszeset... :D -
#1788 most megneztem tuzetesebben amit Abby belinkelt game.netet... hat eleg jo araik vannak, nemigaz Mo.n is mikor lesznek ilyen jo arak... ami nekem nagon kene Champions of Norrath(mert csak warezba van meg azis splitted 2dvds) 15 font, szinten piti aron Resident Evil Outbreak file1 az is kene(az jo lenne PALos, igaz vegen jarok az NTSCs mentesben, de a PALos optimalizalt verzioban legalabb nem kell kilepni menteskor, meg gyorsitottak a vinyos toltesen is meg a grafon egy picit)... meg szalitassal is 2X olcsobb Cheapnel... jesszusom... a fenebe... raadas nekem NTSc verzio kene, mert nem szeretnem ujrakezdeni a PAL miatt...
szal ha tud valaki barati aron folias(tehat bontatlan) Champions of Norrathot(tehat 1. resz) az szoljon(NTSC)+ RE outbreak file1 PAL(folias szinten)... -
#1787 Figyelem!
Keresek egy hasznal jo alapotú Dragon Ball Z Budokai 1(GC)eredetit természetesen vagy cserélném.
Keresek egy hasznalt jo alapotu Dragon Ball Z Budokai 1-2 PS2-re is elscserélném valamire Ps2-nél mindegy hogy eredeti vagy masolt
Csak gyoresan mert ezek hiányoznak a gyujeteményből -
Ersiman #1786 Kösz, akkor megpróbálom majd előbb az első részt beszerezni, ha az is olyan jó. -
#1785 Mikor s merre lehetne majd az üzletet nyélbe ütni? :) -
#1784 Silent Hill 3 gyühet :P
Alapból angol ugye? -
Olcsi2 #1783 Par francia dobozos, angolul is jatszhato jatek:
Silent Hill 3 (PS2)re 3500ert, Skies of Arcadia (igazi ritkasag GC-re) 7000ert es Sphinx (GC-re) 5500ert, mindharom foliaban. -
#1782 Tom a szomszétól veted meg a gépet:)) -
Olcsi2 #1781 A foszereplo eletet viszi tovabb a kettes, rengeteg utalassal az elso reszre. Persze, gond nelkul jatszhato az elso resz ismerete nelkul is, de tenyleg ugy az igazi, ha azt tolod vegig eloszor. -
Ersiman #1780 Mennyire függ össze a történet az első résszel, mert még azzal sem játszottam? Csak mostanság jutottam PS2-höz, és főleg az RPG-k érdekelnének, most (természetesen) az FF X-et kezdtem el. -
Olcsi2 #1779 pont igy beszel valaki, aki meg nem tette gepbe az SH2 Covenant-ot, de velemenye az frankon van rola... ;) -
#1778 A Final Fantasy-k a legjobb RPG-k:D azoknal nincsjobb
Final Fantasy -
#1777 Jaja :P -
#1776 naugye, s akkor mar penteken valaszoljak hmmm?:) -
#1775 Cheap a dolgok sajnos úgy jöttek össze, hogy csak jövőhéten tudok menni sry :( -
#1774 Node en is RPGt meg mast ajanlok:)
Phantom BRave (ajandek Soundtrackel) pS2re 9000ft.
Halo2 (angol) femdobozos+ajandek Bonus DVD making of 12000ft!
[email protected]
-
#1773 Jatszottam vele, koszonom széjpen:) -
#1772 Bizony bizony ez egy iszonyatosan jó játék. -
#1771 Akkor fél évig hibernáljuk Olcsit :)
Akkor lesz esélyed a gémre :P -
rolika #1770 ja, a sh:covenant -
rolika #1769 nekem kéne. fél év múlva :) -
Olcsi2 #1768 Jatsszal vele es lehet, hogy atertekeled majd a velemenyed... :)