13108
Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!
ALAPszabályok kissunáknak:
1-3 éves korig 53% kedvezmény!
3-5 éves korig 31% kedvezmény.
5-7 éves korig nem verünk meg...
7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!
-
#1567 Hat en oszinten full pack-al adnam el neked mert amiutan nincs masinam mit kezdek a masik ket jatekkal? -
#1566 Allright, mondom ha addig nem adod el vagy nem gondolod meg magad, akkor szeptemberben vevő lennék a masinára (:
Gamék közül Mario meg Starfox már megvan, most nyúlom be havertól még a Metroid, Zelda és Eternal Darkness triót, szal szeptembertől szerintem elvonulok remetének és csak a gc-s gaméknak szentelem az életem a továbbiakban -
#1565 Ja igen es mem kartya is van hozza :) -
#1564 Memcard van hozzá?
Szeptemberben lesz aktuális, ha akkor is még eladó akkor megveszem, ebben a hónapban már kiköltekeztem (:
Szal majd visszatérünk rá Sephi (: -
#1563 Vagy vedd meg tolem. Alig hasznalt :)
GAMECUBE (fekete) + 2 joy (fekete) (egyik nem erdeti de tele van gombokkal) - 20000 FT
Starfox Adventures - 8000 FT
Harvest Moon - 12000 FT
Mario Kart DD - 10000 FT
:P -
#1562 Allright, thx -
Gábor #1561 Ha nem akarsz a neten használt után kutatni, akkor cheap a legjobb választás. -
#1560 Hi all! Szeretnék venne szeptember eleje felé egy GC-t. Kérdés, hol érdemes venni? Cheap-t keressem meg, vagy esetleg van vkinek eladó kockája? -
Gábor #1559 Na mi van, Cheapet nem érdeklik a vevők? -
Gábor #1558 Up -
#1557 De en nem is tudom ez csak az elso resz atdolgozva? -
Gábor #1556 Megvan? Fasza? Ha eladó, akkor még faszább -
#1555 Nekem nincs meg X) -
#1554 Nekem is megvan. =) -
#1553 nekem megvan:) -
Gábor #1552 Ja, és nincs vkinek véletlenül megunt MGS twin snakes-e? -
Gábor #1551 Nagyon király anime beütésű mechas game, az előzményeit a xenosaga taglalja. A ff8 sztoriját lenyomja, majdnem olyan király, mint az ff7.....tudod mit, olyan király, mint az ff7. -
#1550 Huhh hat az egyik legesleghosszab (de tenyleg nagyon hoszu) Ps1 jatek. RPG. Squaresoft :) Egyike a legjobbaknak!
Minden szereplonek van bazi nagy robotja. Lehet veluk is harcolni es robotokkal is. Nagyon komplex! -
#1549 Milyen játék a Xenogears? Miről szól, milyen műfajú? -
Gábor #1548 Xenogears és Chrono Cross original érdekel! Ki tud róla vmit? -
Gábor #1547 És xenogears beszerzésében is ő lenne az illetékes? -
#1546 Próbáld meg cheapet, nekem is éppen most segít!
[email protected] -
#1545 Mennyi esélyem van eredeti PAL Tales of Destiny I-II-t szereznem? -
vaca #1544 Köszi szépen! Mindet végig fogom próbálni és remélem meg lesz majd a hiba. Kellemes hétvégét! -
#1543 Értem. a: van-e elég blokk a kártyán, nincs teli. b: más programmal MOST tudsz-e menteni ->lehet,hogy hibás a kártya. c: próbáltál más gépen menteni? d: lehet, hogy tibás a korong -
vaca #1542 Nem PS2-es a memória. Régi PS1-es gépen megy a játék. -
#1541 Attól függ: PS2es memóriakártyára akartál menteni v emuval játszol? -
vaca #1540 Sziasztok! PS1-en a Blade játékban nem tudok menteni. A kérdésem az lenne, hogy ez lehet attól, hogy esetleg rosszul van megírva a lemez, vagy csak beállítás kérdése az egész? Talán a géppel van gond? Segítségeteket előre is köszönöm! Vaca -
#1539 Aki rendelkezik eladó PS2-es Shadow of Memories (Shadow of Destiny)-vel, vagy tudja, hogy hol lehetne őket megvásárolni, kérem mindenképp jelezze, hálás lennék érte! -
#1538 Van eladó ps2 játékom:
Max Payne2
Manhunt
Juventus Club Football
Mission: Ipossible Operation Surma
Írni a mail címemre lehet az ajánlatokkal. -
#1537 Keresem csere vagy megvetelre a GC-es Harvest Moon : A wonderfull life (vagy mi) jatekot!!! -
#1536 Csak egyben, de már csak 30 rugó!!!Kevesebb nem lesz, most vigyétek! -
Jinchuu #1535 Játékokat külön is eladod vagy csak egybe mehet a bolt? -
#1534 Hali!Eladó Gamecube 2 játékkal(Resident Evil, Waverace) 1 memokártyával 35 ropiért(megkímélt állapotú).Dobj mailt a [email protected]!
-
fanatifo #1533 www.suprnova.org
-
#1532 Sega Saturn-hoz eredeti jatekokat vennek esetleg cserelnek! :) -
Omikron #1531 Eladó eredeti PS2 játékok:
Siren: 9.000.-
Ratchet & Clank: 4.000.-
Jak & Daxter: 4.000.-
Hitman 2: 4.000.-
Warriors of M&M: 3.000.-
Star Wars racer revenge: 7.000.-
Bloodrayne: 4.000.-
0630-321-6228 -
#1530 Eladó egy vadiúj, használatlan promó verziós FFX-2, irányár: 12 ezer forint. Érdeklődni az alábbi címen lehet: [email protected] -
Jó, mondjuk én se tudtam az elején. -
M@niac #1528 Hellótok!
Volna egy eladó XBox! tizennégy játék (ezek közül kettő eredeti), két joy!
A gép fél éves és tökéletes állapotban van!
Akit érdekel az ajánlat, írjon és az árban megegyezünk!!