13108

Édibédi kisjányoktól -> cukkerjulcsi kiccsajsziknak !!!

ALAPszabályok kissunáknak:

1-3 éves korig 53% kedvezmény!

3-5 éves korig 31% kedvezmény.

5-7 éves korig nem verünk meg...

7 éves kor fölött mennyé felnőtt tápigba!

• mysterious bob
    Kösz!
    Gondolhattam volna, a legegyszerübb kézenfekvő megoldásra nem gondoltam.
  • cenobite
    Megnézed a hátulját a gépnek. Ott van a szám.
  • mysterious bob
    Sziasztok!
    Segítség kellene abban, hogy lehet megtudni azt, hogy a PS2 régebbi vagy új széria? (30004-->39004 vs.50004)
    Most szeretnék venni egyet, és nem akarom, hogy véletlenül a régi szériájú kerüljön hozzám!
    Előre is kösz!
  • Sheltem
    Te Cheapboy. GBA SP ezüst újan mennyi most nálad? Valamint 256os flash kártyád van?
  • CHEAPBOY
    !!!www.cheapboy.hu!! KONZOL WEBSHOP Kristály Xbox 55000ft, Ezüst Ps2 57000ft, Aqua PS2 50.000ftos árakon vihetőek, akár még aznap (Pesten), illetve gyors kiszallitassal videkre! Állandó akciók, folyamatosan bővülő kínálat! A legújabb játékok: Sabre Wulf GBA, Harvest Moon Gamecube, Forbidden Siren Ps2, Splinter Cell:PT Xbox. Minden termékünkre garanciát vállalunk. Adás Vétel Csere Szervíz! [email protected], 06 30 377 77 07
  • CHEAPBOY
    !! www.cheapboy.hu !!!!Rengeteg újdonság érkezett Internetes Áruházunkba!!!
    Chrystal Xbox, Aqua Ps2. Használt Ps2 27000ft!!. Minden géphez hatalmas választékban a legújabb játékok, (Metal Gear Gamecube, Splinter Cell 2 Xbox, Forbidden Siren, Baldurs Gate 2 Ps2/Xbox, Sonic Battle, Yu Gi Oh GBA), +garantált működésű használt játékok árusítása! Kiegészítők, szervíz, garanciával, gyors kiszolgálás, az Ország bármely pontjára csomagkuldés! [email protected], 06 30 377 77 07, www-cheapboy.hu
  • Tufa16
    Eladnám Dakar 2 vagy Headhunter nevü játékomat SÜRGŐSEN! KELL A PÉNZ HOLNAPRA! Írja e-mailt telefonszámmal és felhívlak! Olcsón adom őket! [email protected]
  • M@niac
    Eladó egy 3/4-éves chippelt XBOX! 14 játékkal, közülük 2 eredeti, 2 joystickkal, jó, megkímélt állapotban.
    Ha érdekel írj egy e-mailt, és a részletekről, meg az árról megegyezünk!

[email protected]
  • g0llum
    Használt PS2-es Gyűrűk Ura játékok érdekelnének minél olcsóbban.

[email protected]
  • CHEAPBOY
    szokasos napi gamebiz:

Jottek uj PS2es gamek:

Forbidden Siren 12000ft
    Socom 2 12000ft
    JamesBond 007 az ujabbik:P 10000ft
    Castevania 10000ft.

KÉK Aqua ps2 55000ftértvihető!
    Ezüst 2 karos Platina GC 62000ftért.

[email protected]
  • CHEAPBOY
    AKCIÓS ÁRAKON új konzolok! !! Xbox+2 játék 53000ft, Ps2 ezüst+2 Controller 62000ft
    Gamecube 28000ft-os árakon kaphazó Online Webshopunkban. GBA, DC, N64, Ps1 gépek árusítása!
    Óriási választékban játékok minden géptípushoz! Postai küldés az ország bármely pontjára.
    Pesten személyes gyors átvétel lehetséges. Garancia minden termékre!
    Minden héten frissülő kínálat, akciók, árak!! Adás Vétel Csere Szervíz.
    !!!! cheapboy.hu Online Console World Webshop !!!!
    [email protected] 0670-510-3982
  • Adi
    CB nincs gt4 kormányod?? Tudod ami 200°fokot tekeredik vagy mennyit? 150$-ba kerül.
  • CHEAPBOY
    No először is FFX2 illetve egyéb helyzet tisztazas:).

A hozzszolás eredetileg sem! indult azion forumozok ellen, akiket szemelyesn is ismerek, vagy jo kapcsolatban allok veluk, (barati/uzleti, mindegy).

Azoknak probaltam meg szolni akiket nem ismerek jol, de mar vehettek tolem, de vegulis tisztazodott az ugy, s elnezest kerek, kisebb felreertesek voltak itt, vagyis az egesz FFX2 "paraban" nem mi voltunk a ludasak, hanem mas, csak ertelemszeruen ugy jott le.

Szoval minden marad a regiben.

Kezdjuk rogton egy kisebb-NAGYOBB akciocskaval.

Megjatszanék egy kiarusitast (no nem vég.:) ) elegge sok termeket szandekoznek kiaszirni igy leakciozott, (most nagyon frankesz arak lesznek:P) jatekok hegyeit kinalnam fel (PS2, GBA, Xbox, GC) azoknak vasarlasra (oldalra nem raknam fel) akik kudleneke gy emailt akcios vétel.
    Azok kapnak egy szepen kidolgozoztt listat jatekokrol arakrol, illetve egy adott jatek kondiciojaról. (hasznalt uj, mi van hozza, allapot, stb.)

Több dolog vasarlasa eseten kitalalunk egy kedvezobb arat.

Ezen akciok, csak a listaban szereplo dolgokra vonatkoznak, s végesek. Azok elfogyasa utan az oldalon meghirdetett arak lesznek ervenyben azon termekekre is.

Köszike:)

[email protected]

erre az emailre kell irni!:)

Neked is szol Harrey. Levelet meg nem kaptam. :/
  • Harrey
    Te csíp, küdtem neked levelet már pár napja ffx, és ffx-2 vétellel kapcsolatban, de még nem válaszoltál. Megkaptad?
  • cenobite
    PS2-re WRC3 8000-ért érdekel valakit?
  • dashed_
    listaja
  • dashed_
    itt van a litaja klatty
  • dashed_
    re.. rendelt mar vki a [email protected] rol???
    megbizhato?
  • CHEAPBOY
    PS2re akcios aron elvihetok a rendes bolti ar feleert:

Maximo 2
    Final Fantasy X-2

Gamecubera:

Animal Crossing új (PAL) +59 GC memo. 15500ft.

[email protected]

Media MArktban 50004eseket arulnak most. De nalunk mar csak 49 a PS2:)

• shevy
    valaki megtudná mondani, hogy a mediamarktban lévő ps2 az scph50004 vagy régebbi?
  • CHEAPBOY
    nem lattam a rendelest nem kaptuk meg:/
  • CHEAPBOY
    GCre jottek az alabbi jatekok:

NFS Underground
    MOH: Rising Sun
    XIII
    Burnout 2

a cheapboy.hu-n tudjatok megrendelni oket, vagy mailban.

thx.

[email protected]

Ok, berserkr, meg megragjuk a dolgot.
  • item
    Hi srácok, mit tudtok hogy hogy működik ez ? :Datel X-Mem Zip Driver .. mert van egy usb-s zip drive-om 100MB os lemezekkel, lehet ezt a memóriakártya helyett használni? ja és nincs meg ez a progi valakinek? Előre is köszi...
  • Rincewind
    Szólj már, ha találtál ilyet. Nekem még nincs xbox-om, de szivesen letöltenék egyet. :)
  • CHEAPBOY
    Erdekelne, dobnal egy mailt, hogy mi az a negy game?

[email protected]
  • CHEAPBOY 2
    Új akciós árainkkal, megújult (egyre bővülő) kínálattal várunk minden kedves vásárlót újonnan nyílt Online Konzolos Webshopunkban.
    Itt mindent megtalálhatsz, (PS2, Gamecube, Xbox, Gameboy, Ps1, Dreamcast, és a retro konzolok) amit csak szeretnél, (játékok, kiegészítők) gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, személyes átvétel lehetséges!
    Mindenre teljeskörű garancia, szervízszolgálat. Adás-Vétel-Csere-Szervíz!
    [email protected], [email protected], 0630 25 85 034, 06 30 377 77 07
  • CHEAPBOY
    !!Új Online Konzolos Webshopot nyitottunk!! www.cheapboy.hu
    Playstation 2, Xbox, Gamecube/GameBoy Advance(SP),
    Sega Dreamcast+minden, mit egy konzolos csak kívánhat.JÁTÉKOK, kiegészítők a bolti árak alatt, nagy kínálatban kaphatók újonnan/használtan)Mindenre GARANCIA!
    Szervíz rövid idő alatt, MEGBÍZHATÓAN!
    NaAPONTA BŐVÜLŐ VÁLASZTÉK,S AKCIÓK! Minden nap érdemes ellátogatni az oldalra! Adás-vétel-csere.
    A kínálat megtekinthető a www.cheapboy.hu-n.
    [email protected] [email protected]
  • lowdog
    hali

vennék Playstation2-t, de nem tudom még milyet.
    érdemes chippeltet venni? milyen veszélyei vannak?

összesen első körben 70eft lenne rá kb, ebből kéne legalább egy gép 2 irányítóval és legalább 1 játékkal :)

mit javasoltok?

kicsit tartok a chippeléstől, de a játékok iszonyú drágák!
    érdemes akár használtan is venni?

első körben ennyi, remélem tudtok segíteni!

üdv
    lowdog
  • CHEAPBOY
    Eloszor is szeretnem ha ellatogatnatok, eppen lassan elkeszulgeto oldalamra, ahol minden nap jonnek frissulnek az ujdonsagok.:)

Igy kevesebbszer fogom kirakni ide az ujdonsagokat, tessenek majd az oldalt figyelgetni::)

a cime: www.cheapboy.hu

uj emailcim (a regiek is mukodnek) [email protected]

Addig is egy ket olcsobb eresztes:

Colin 4
    Jak2
    WRC3
    Wolfeinstein
    Great Escape
    Prince of Persia Sands Of Time
    True Crime
    Conflict Desert Storm 2

A játékok (POP True Crime kivetelevel) , mind vadiujak bontatlanok és foliasak.

Az aruk 9-12000ft között mozog.

Cubera az alabbi gamek:

Mario kart Double Dash, Rebel Strike, Viewtiful Joe 15000ftos áron kaphatok.

GBAra DKC, Banjo, Stuntman 6000ftos aron.

cheapboy.hu / [email protected]

THX a figyelmet.

• CHEAPBOY
    Mar van szolj ha kell egy.
    Hivj
    0630377 77 07
  • Whave
    Rendeld meg tole. nezd a honlapjat, mar van neki, en tegnap vettem egyet ;)
  • Ali
    Szevasz Cheap! Mi a helyzet a MarioKart-al?
  • CHEAPBOY
    Nem.:)
  • cenobite
    Hali Cheap! Emilt néztél mostanában? ;)
  • cloud.strife
    :))

De méér!! :( :)
    Mik? :)
  • CHEAPBOY
    A neten biztos talalsz itt nem hiszem:)
  • Bogyi007
    sziasztok! Most vettem egy playstationt (9002 van az alján) programok kellenének és netcímek ahonnan lehetne letölteni iso vagy bin formátumban rá.
  • CHEAPBOY
    Nem csak a TVre gyurok mas dolgok izzítodnak a hatterben..... :)
  • cloud.strife
    Gépem van, joy-om van, memocard van, szal már csak origi gamezok kellenek így aszem nem lesz biznic!! :((
    Azért köszi! :)
  • Mave...
    Hi! Nemvalószénü hogy érdekel a dolog, de hátha: tudok DC cuccokat, csak sajna cakkpakk egyben (gép, 2 joy, memcard, rgb cable, sok gama, de irt,{f355 is} +mp3playah, divxplayah, bootdisc) viszont ölég occsón. Asszem 23.
    A cucc haveromé, de ha érdekel, engem zargass, valahogy majd összehozlak benneteket. [email protected]