Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

találtam neked pár érdekességet itt:

http://www.free-ebook-download.net/other-book/1209-warhammer-fantasy-rulesbooks.html

Szaruman
Játsz diablo 2-t. Ott különbözneka férfi nõi karik.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

antgecc
Most spec. nem tudom miért kellett így lehordani, sztem egyáltalán nem mondott akkora baromságot.

Én igenis keresem a realitást még egy fantasy játékban is. Azt a realitást, ami nem megy a játszhatóság rovására, de érdekesebbé és élethûbbé teszi. Örülnék egy olyan játéknak, amiben végre van különbség férfi és nõi karakter között statokban, esetleg képességekben.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Hamed
Aki elmegy annak atmasoljak a karijat az uj szerverre, de megmarad a mai allapotban a Karak-Azgalon is.

Amugy tervezi vmelyik guild hogy meglep?

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

ez most csak pure kötözködés volt a részedrõl, de sebaj, elnézem.
ezt a mi reális és mi nem egy mmo-ban, nem én kezdtem, hanem terran barátunk, aki szerint teljesen normális lenne, ha csontig vagdalva, péppé zúzott végtagokkal vághatna egy maratoni sprintet.
mert az reális és hihetõ...

ha nem tûnt volna fel, akkor pont, hogy a játék(mechanizmus) mellett szóltam és nem ellene, hogy szerintem realisztikus, hogy valaki nem futkos majdnem 0 hp-n.

Átmásolják a karaktert egy másik szerverre és folytathatod ott is, meg a korábbi szerveren is.

PSAV
itt le van írva

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Tyler Durden
Én is most szándékozom megvenni a játékot, csak nem szeretnék miatta jelenleg gépet upgradelni. Ezen a konfiguráción elfutna /ha lehetséges nem full minimum beállításokkal/: Pentium D 805 2.6GHz Kingston 4x1GB ddr2@667 ATi Radeon HD3870 512 DDR4
Proci miatt aggódom, mert az nem mai darab..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

Ez a klónozás nem egész tiszta nekem, ha megtörtént mindenki eldönti, hogy melyik szerveren folytatja, vagy 'raid-be' lesz kötve a két szerver és a karakterek párhuzamosan fejlõdnek rajta és mindenki lát mindenkit?
Elvileg ma klónozzák a problémásabb szervereket, ezzel valószinûsíthetõen eltûnik majd a sor.

cikasz
Engem is kiszokott dobni. Eszerüen eltünik a gém és az asztalon vagyok 😊
ilyenkor nem várok megint egy órát , hogy bejussak hanem megyek egy másik szerverre 😄

http://www.akciofigura.hu

Ezt most nem értem, mi köze az FPS-nek a szépséghez?
Úgy bírom a néhanapján visszatérõ "Realitáskeresés a fantasy játékokban" címû témát. Írj disszertációt kérlek akkor arról is, hogy az elfutási hajlandóság és képesség hogyan alakul, ha pofánlõnek egy izzó tûzgolyóval, páncélozatlan, csak szövetekbe öltözött embert oldalba találnak egy kétkezes karddal, ill. egyáltalán halál után hogyan lehetséges a szinte azonnali, változatlan formában és változatlan felszereléssel történõ újjászületés.
Adok egy vezérgondolatot is, ha esetleg elakadnál az idiótaságaid... akarommondani fejtegetéseidben. Gondolkozzunk el azon, hogy talán ezekben a játékokban a szabályok nem a realitások miatt, hanem sokkal inkább a játszhatóság, kiegyensúlyozottság, stb, stb miatt lettek úgy megalkotva ahogy.

nemtom, nem hinném.
nekem is az angol változat van meg, fénymásolt verzióban (anno ~'96-98 környékén, mikor szereztem még leginkább mo-n kapni se nagyon lehetett rpg-s cuccokat, nemhogy külföldrõl bármit is rendelni, nagyüzemben fénymásoltunk mindent, amihez hozzájutottunk 😛)

letölteni szerintem le lehet a szabálykönyvet, gondolom torrent, dc site-okon fellelhetõ X idõnyi keresgélés után (otthon körülnézek majd, rémlik, mintha nekem is meglenne valamelyik õsrégi cd-men)

fut, ha nem vistát használsz.

Kojiro
Valaki léci informáljon arról, hogy 2,66 core2duo, 2 zsigaram, 8600gts -sel kb hogy fut ez a játék?
Van valakinek hasonló gépe?

Kojiro ergo sum.

RatBaG
tudom ajánlani a vga driver frissítést mindenkinek, akinek szaggat/akad töltéskor. ma frissítettem a legújabb béta driverre (nvidia), ég és föld... igaz ma is kikúrt egyszer asztalra bármi ok/indok nélkül

Per Aspera Ad Inferi.

Mennek most a serverek?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Illetve az angol nyelvû szabálykönyvet le lehet tölteni valahonnan? Boccs a triplapostért... 😊
Hober Mallow
Mind megvan csinálva....néhány hely szép de a legtöbb hát igen elég ronda sztem FPS problémás ha az készlessz akkor szebb lessz....

Nem kizárólag hivatalosan kiadott bolti verzióra gondolok, fanfordítás is bõven jó.
A szabálykönyv létezik magyarul is amúgy? Elkezdtem olvasni ezt a Felix and Gotrek-et és elég barátságos a világ, szóval lehet rávennék 1-2 havert, hogy fussunk benne próbakalandot. A történet már meg is van fejben. Csak ehhez az is kéne, hogy legyen magyar szabálykönyv, ugyanis nem mindenki tud angolul a csapatban 😞
a disconnect problémáidat a játék újratelepítése nem fogja megoldani, de azért röhögtem egy jót a dolgon 😄DD

a netkapcsolatod vagy az isp-d környékén lesz valahol a gubanc, esetleg valami driver beállítás.
ha van túlhajtott motyó a gépedben, szüntesd meg az overclock-ot.
szedd le a gép oldalát, lehetséges, hogy túlmelegedés miatt vannak a random asztalra dobálások, fagyások.
ilyenek és ehhez hasonló cuccok okoznak általában random dc-ket, fagyásokat...

MeoH
Ha hasznalsz vmi addont az is okozhatja a "dobalast". De valszeg nalad lesz a hiba hisz a tobbseg nem repked. Es igen az fps szornyen letud menni neha😊, remelm elesz vmi opti. ra.

fuck mmo's..i.,

Fogalmam sincs miért dobál ki de nagyon bosszantó..oldják meg ha kell a hely..nem azért fizetek hogy kidobáljon......ha így van..ha meg más a probléma akkor passzolom....mert újra raktam a játékot..és nem oldódott meg.....remélem meglesz az orvosság rá.....😞
TDC Geronimo
FPS problémára meg remélem én is, hogy mielõbb lesz tapasz.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
GPU slider fullra feltol, szûrõk bekapcs driverbõl és máris szép lesz.

Hober Mallow
Az lehet csinálhatnák úgyis a fejlesztõk hogy 1 csapásból azonnal halok,csak akkor azthiszem elvesztenének egy elõfizetõt...nem nagy játék lenne az már...elõször az fps problémákat oldják meg hogy ne egy hányadék legyen elöttem mikor elinditom a játékot

Tévedsz, nagyon is reális.
Ha megvágnak késsel, elfuthatsz.
Ha többször vágnak meg, akkor is elfuthatsz, de minél több sebet kapsz, annál kevesebb esélyed lesz elfutni, s egyre lassulsz.
Ha pedig tövig nyomnak egy kést a gyomrodba onnantól nemigen fogsz te futkosni már sehova se.
Szal' teljesen realisztikus, hogy gyakorlatilag majdnem nulla hp-n te nem futkosol el sehová...

OFF:

Amúgy meg ahogy elnéztem anno a combatrendszert a gammában, ez rohadtul finom ahhoz képest, ami a papiros változatban van.

Ahogy néztem van összvissz. critical hit, azt csá. Nincs helymeghatározás, hogy hova ment az ütés, nincs Critical Hit tábla (meg Suddent Death tábla sem).

Épp most olvasgatom amúgy a szabálykönyvet, vannak benne fincsi leirások. Testrészenként 1-16-ig megy a lista, 10 felett már ilyen mókás dolgok történnek:
"Your blow shatters the pelvis. Your opponent falls to the ground. The pain halves all characteristics, and D4 Wounds are lost per round thought internal bleeding until medical attention is received. Roll all criticals on the Sudden Death Critical Chart below. Recovery takes 10 weeks, and skill involving movement of any kind are lost until a full recovery is made.
Lefordítva gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy olyan csapást mértél rá (ez gyakorlatilag a pnp game-ben lehet 1 jó dobás eredménye is), hogy összezúzódot a páciens medencéje, belsõ vérzése van, körönként veszt D4 Wounds-ot, amig el nem látják és 0 Wounds alatt már keményen dobálhatsz arra, hogy megdöglesz-e vagy sem instantban. Ha netán nem döglesz bele, akkor laza 10 hét alatt felgyógyulhatsz, de addig fekszel az ágyban, mozgás kizárva.
Persze ilyenkor, ha nem akarsz megdögleni, beáldozhatsz egy Faith pontot (karigenerálásnál dobod ki a mennyiségét D4-gyel, bár ez is racefüggõ).
S egy átlag story alatt simán elfogy 1-3 faith pont, ha elfogytak, pápá, csinálhatod az új karaktert.
Hogy ez kemény lenne?
Szerintem inkább realisztikus (akárcsak IRL)...ehhez képest a m.ó.k.u.s. szabályrendszere pl. egy vicc volt...

Na mindegy, kicsit elkalandoztam, megyek tovább olvasgatni 😊

ON:
Szal ne csodálkozz, ha low hp-n nem fogsz maratont sprintelni, sõt inkább örülj, hogy kegyesek voltak hozzád a fejlesztõk, mert ha 100%-ig implementálták volna a papiros szabályrendszert, akkor 1 csapásba is simán beledögölhetnél azonnal...

zippofcy
Nem lehet hogy azért dobál ki minden hibaüzenet nélkül mert túl sokan vannak a szerveren és kell a hely?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

TDC Geronimo
:s

Hober Mallow
Felvettelek én is,ha nem baj😉

Szóval Lazzlo, warrior priest-el order oldalon magyar guildet keresek, a Dragonback Mountain-on.

http://www.taxierden.hu

BEAST
Malavval nem menne, mindig guardolom, l2p :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ööö... elnéztem: Dragonback Mountain-on vagyok Orderrel 😊 Eltharion-on kipróbáltam a chaost 😊

hát..kb mitn te 😄D

najó <3333

anti hero

Hello,

Magyar guildet az Eltharionon order oldalon nem tudok, de Bandras néven megtalálsz esténként....lvl16 warrior priest.
TDC Geronimo
Nubok lehetnek

Eltharion-on keresek magyar guildet az order oldaon. lvl9 warrior priest, Lazzlo névvel. 😊 (WoW-ból ismerhettek, Bloodscalpon szintén Lazzlo névvel 😊

Dopti
Sajna nálam is elõfordul, fõleg most t2 ben<#szomoru1>

nalam is ez van sajna., Nem egyedi a problema .....

Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired

shamangeciket mindig kikloffolom annak rendje és módja szerint
<3

anti hero

Hober Mallow
Aszem énis Pause-t nyomok az egészre😄 az fps el gondok vannak sok helyen....

Köszönöm a válaszokat.

Sziasztok..az lenne a problémám hogy egy bizonyos játék idõ után..persze plusz még az a 20-30 perc amíg felenged......mondjuk játszok 20 percet és egyszerüen kilép a játék teljesen leáll...bejön az asztal és ennyi.......tehetetlen vagyok..ma felraktam újra a gamest...és ugyan ez......még az se hogy kilogol esetleg vagy vmi....paff...kész...tudtok vmi megoldást..vagy egyedi probléma?..elõre is köszi 😊
Caspian
A mai update után a patchelést követõ indításkor a következõ probléma merült fel: a fõképernyõn sem szerverlista sem karakterlista nem látható. Nektek mennek a szerverek?
Lazarus
Nekem is t1-ben még jó volt (fogjuk rá). De t2ben Keep harcnál és 50v50-nél kb fél fpsem van. Szarul van megírva a játék, én inkább szüneteltetem az egészet amíg ezt nem javítják ki és emelik meg a player capet.
Lazarus
keybindingsnél bindeld be a "target next friend"-et és a "target previous frined"-et. Ezekután odaállsz a tömeg elé és elkezded nyomkodni a "tnf"-et mint a hülyegyerek és ha alacsony Hp-s bart találsz jól felhealeled, ha estleg túlfutottál rajta akkor "tpv"
Hober Mallow
Az bõven elég....

Hunnenkoenig
nekem most siman megy...szep gyors...csak full screenben szaggat.

Most nem az en gepemröl streamelünk :-)