Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.free-ebook-download.net/other-book/1209-warhammer-fantasy-rulesbooks.html
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Én igenis keresem a realitást még egy fantasy játékban is. Azt a realitást, ami nem megy a játszhatóság rovására, de érdekesebbé és élethûbbé teszi. Örülnék egy olyan játéknak, amiben végre van különbség férfi és nõi karakter között statokban, esetleg képességekben.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amugy tervezi vmelyik guild hogy meglep?
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
ezt a mi reális és mi nem egy mmo-ban, nem én kezdtem, hanem terran barátunk, aki szerint teljesen normális lenne, ha csontig vagdalva, péppé zúzott végtagokkal vághatna egy maratoni sprintet.
mert az reális és hihetõ...
ha nem tûnt volna fel, akkor pont, hogy a játék(mechanizmus) mellett szóltam és nem ellene, hogy szerintem realisztikus, hogy valaki nem futkos majdnem 0 hp-n.
Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum
Proci miatt aggódom, mert az nem mai darab..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
ilyenkor nem várok megint egy órát , hogy bejussak hanem megyek egy másik szerverre 😄
http://www.akciofigura.hu
Adok egy vezérgondolatot is, ha esetleg elakadnál az idiótaságaid... akarommondani fejtegetéseidben. Gondolkozzunk el azon, hogy talán ezekben a játékokban a szabályok nem a realitások miatt, hanem sokkal inkább a játszhatóság, kiegyensúlyozottság, stb, stb miatt lettek úgy megalkotva ahogy.
nekem is az angol változat van meg, fénymásolt verzióban (anno ~'96-98 környékén, mikor szereztem még leginkább mo-n kapni se nagyon lehetett rpg-s cuccokat, nemhogy külföldrõl bármit is rendelni, nagyüzemben fénymásoltunk mindent, amihez hozzájutottunk 😛)
letölteni szerintem le lehet a szabálykönyvet, gondolom torrent, dc site-okon fellelhetõ X idõnyi keresgélés után (otthon körülnézek majd, rémlik, mintha nekem is meglenne valamelyik õsrégi cd-men)
Van valakinek hasonló gépe?
Kojiro ergo sum.
Per Aspera Ad Inferi.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
a netkapcsolatod vagy az isp-d környékén lesz valahol a gubanc, esetleg valami driver beállítás.
ha van túlhajtott motyó a gépedben, szüntesd meg az overclock-ot.
szedd le a gép oldalát, lehetséges, hogy túlmelegedés miatt vannak a random asztalra dobálások, fagyások.
ilyenek és ehhez hasonló cuccok okoznak általában random dc-ket, fagyásokat...
fuck mmo's..i.,
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha megvágnak késsel, elfuthatsz.
Ha többször vágnak meg, akkor is elfuthatsz, de minél több sebet kapsz, annál kevesebb esélyed lesz elfutni, s egyre lassulsz.
Ha pedig tövig nyomnak egy kést a gyomrodba onnantól nemigen fogsz te futkosni már sehova se.
Szal' teljesen realisztikus, hogy gyakorlatilag majdnem nulla hp-n te nem futkosol el sehová...
OFF:
Amúgy meg ahogy elnéztem anno a combatrendszert a gammában, ez rohadtul finom ahhoz képest, ami a papiros változatban van.
Ahogy néztem van összvissz. critical hit, azt csá. Nincs helymeghatározás, hogy hova ment az ütés, nincs Critical Hit tábla (meg Suddent Death tábla sem).
Épp most olvasgatom amúgy a szabálykönyvet, vannak benne fincsi leirások. Testrészenként 1-16-ig megy a lista, 10 felett már ilyen mókás dolgok történnek:
"Your blow shatters the pelvis. Your opponent falls to the ground. The pain halves all characteristics, and D4 Wounds are lost per round thought internal bleeding until medical attention is received. Roll all criticals on the Sudden Death Critical Chart below. Recovery takes 10 weeks, and skill involving movement of any kind are lost until a full recovery is made.
Lefordítva gyakorlatilag ez annyit tesz, hogy olyan csapást mértél rá (ez gyakorlatilag a pnp game-ben lehet 1 jó dobás eredménye is), hogy összezúzódot a páciens medencéje, belsõ vérzése van, körönként veszt D4 Wounds-ot, amig el nem látják és 0 Wounds alatt már keményen dobálhatsz arra, hogy megdöglesz-e vagy sem instantban. Ha netán nem döglesz bele, akkor laza 10 hét alatt felgyógyulhatsz, de addig fekszel az ágyban, mozgás kizárva.
Persze ilyenkor, ha nem akarsz megdögleni, beáldozhatsz egy Faith pontot (karigenerálásnál dobod ki a mennyiségét D4-gyel, bár ez is racefüggõ).
S egy átlag story alatt simán elfogy 1-3 faith pont, ha elfogytak, pápá, csinálhatod az új karaktert.
Hogy ez kemény lenne?
Szerintem inkább realisztikus (akárcsak IRL)...ehhez képest a m.ó.k.u.s. szabályrendszere pl. egy vicc volt...
Na mindegy, kicsit elkalandoztam, megyek tovább olvasgatni 😊
ON:
Szal ne csodálkozz, ha low hp-n nem fogsz maratont sprintelni, sõt inkább örülj, hogy kegyesek voltak hozzád a fejlesztõk, mert ha 100%-ig implementálták volna a papiros szabályrendszert, akkor 1 csapásba is simán beledögölhetnél azonnal...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
http://www.taxierden.hu
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
najó <3333
anti hero
Magyar guildet az Eltharionon order oldalon nem tudok, de Bandras néven megtalálsz esténként....lvl16 warrior priest.
Faki -Unknown- Lvl 50 Jedi Consular TOFN. inc to Retire Dagooz -Unknown- Lvl 40 RR68 Choppa Retired Faki - Lvl 40 RR61 Zealot Retired
<3
anti hero