Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dopti
Most hogy nagyobb RVR zónákhoz érkeztem, nagyon sok sokat crashel / asztalra dob jobb esetben. Defrag vagy több ram segít ezen? (2giga+vista van most)

Hober Mallow
nekem totál szaggat

Hyder

Steam: [HUN]Feriggno

Hunnenkoenig
Egy RVR csata folyik eppen az mmogames.hu live streamjen: Live Stream Warhammer RVR-böl

direct2download.co.uk

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Interneten hol lehet megrendelni a játékot ? Ilyen letöltõs oldal kellene, mint a Direct2Download, csak európai...

Hober Mallow
Ezt értem is,nah de visszavezetve meg, támadd úgy hogy ne tudjon elmenekülni😄

Hober Mallow
Az Eltharion-on nem alakult 1 magyar guild sem?

Dopti
Thx, néha énis szenvedtem vele<#vigyor3>

Hober Mallow
Ezt hogy érted? Am a színjelzések milyen sorrendben vannak az itemeknél a warban?Zöld,Kék stb....

Solid Snake
Közben találtam egy alternatívát a problémámra: Belinkelem hátha másnak is hasznos lehet 😊
Pari
Draga a hp%-ban van...asszem 15-10 es 5% elkezdesz belassulni egyre jobban, ez a Daocban is igy volt, es szerintem igy korrekt, ha millio sebbol verzel akkor kuzdj es halj meg becsulettel, ne legy gyava es ne menekulj...mas mmokban baromi idegesito, hogy semmi hpn egyszeruen elszaladt mindnki...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Solid Snake
Na ebbõl semmit nem értek <#zavart1>
Solid Snake
Igen igaz nem tudom javítani a hsz. szóval a kérdés az lett volna hogy van-e valamiféle mód vagy valami amivel egyszerübbé tehetõ a kijelölgetés <#buck>
Karak Azgal-on vagyunk destro oldalon, de sajna elég nagy a sor még estefele. Öcsédet is csábítottam mze-vel de õk egyelõre maradnak ahol kezdték order oldalon.

Torzonborz
és hol a kérdés ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

PSAV
legegyszerûbb, ha bebindeled az egész warbandot, nem kell egerészni <#papakacsint>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

Solid Snake
Az lenne a kérdésem, hogy healer karakterrel játszom és problémásnak tûnik a csapattársak "kijelölgetése" ugye egérrel elég bonyis rájuk klikkelgetni. Folyton mozognak <#hehe> RVR-en, vagy akár partiban is, igy nehezebb a healelés <#worship>
PSAV
hát igen. vannak idegesítõ dolgok <#hehe>

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

szevasz he. rég láttalak..én a Karag Dron / Ordert játszok Burnaway és Vége néven, ettõl függõen ide gyertek, vagy pont, hogy ne.

:p

aláírás.

TDC Geronimo
jézusom

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hober Mallow
de akkor 20 HP-nál legyen de ne 200-nál....elég idegesítõ....sok ergyéb melett....

Mondok egy egyszerûbb választ: mert így találták ki.

Miért? Hogy ne lehessen 20HPval benyomni a sprintet és elmenekülni.
Hober Mallow
Ez hülyeség......de még mekkora....

RatBaG
majdnem agyfaszt kaptam mire felmásztam az 1. képen lévõ torony legtetejére. természetesen aztán jöhettem lefelé, mert kiugrani nem lehet...

egyébként a pocket slotos cuccoknak van vmi haszna vagy azok csak úgy vannak aztán kész?

Per Aspera Ad Inferi.

Ok kösz az infót.

Torzonborz
scenario a neve és a jobb felsõ sarokban lehet jelentkezni destro/order jelre bökve.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ebben a játékban is vannak olyan játék lehetõség, mint pl wowban a bg-k?És ha igen holl tok rájuk jelentkezni?

MeoH
Lényeg hogy vhova tartozon😊

fuck mmo's..i.,

Torzonborz
és ha a "lófaszjóska" brigád invitál ? <#idiota>

(igen ingame is ez a nickem)
amugy ha kellek valamelyik guildnek Karak Azgal-on aki eloszor invital abba megyek ^^
(Chosen lvl12)
mert ha belédvágják a kétkezes pallost irl, akkor azután se nagyon fogsz fel-alá futkosni...

Hober Mallow
Miért van az hogy ha kevesebba hp-m lelassulok?

Hober Mallow
Am az én nevem Alexeyev...

Hober Mallow
Felvettelek barátnak,majd igazolj vissza vagy mi

Torzonborz
az is több mint 1 gb 😛

nekem 1.5G rammal megy siman 😄
(nem jártam még ott de szivesen mesélek a keep layoutrol 😄

anti hero

2es kép tiszta daoc design!
lopás!
na amugy alig várom már hogy onthessem az olajat a kisgeciek nyakába 😄D
<#mf1>

anti hero

Mardred ^^
Mármint a nevem 11-es Ironbreaker
BEAST
Szeretni fogom a Chaos-Empire Tier 3at 😄

1.
2.

<#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hober Mallow
Oks csak én meg orderes vok😄

Én Destruction oldalon vagyok ( rank 21 chosen ) az Eltharion szerveren. Nyalos néven megtalál bárki
BEAST
<#szomoru1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wariprisztel 😄

anti hero

Hober Mallow
Mi a neved?

Hober Mallow
Én,az vagyok😛

Nekem olyan jelentkezzen Eltharionon aki Orderes 😄
(tudom tudom kapjam be XD)
Jó,akkor nem veszem megXD
köszi!

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;