Warhammer Online - Age of Reckoning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szeretek a wowwal peldalozni de ott a chat rendszer pl. tokeletes volt.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Ha valaki OCCÓBBÉR' hozzá szeretne jutni a gammához, feltettem apronetre 10K-ért. Nem jött be 😞( Majd rápróbálok ismét pár hónap múlva..
Én legaábbis csak say-eket szoktam látni, azok meg elég kis területen érvényesek.
hogy odakinn süt-e a nap, vagy mégis mirõl? az nem érdekel senkit. mint ahogy az se nagyon, hogy xyz melyik országból van.
1. questekrõl nem kell dumálni, mert mindent a szádba rágnak.
2. pq-król nem kell beszélni, mert pofonegyszerû mind.
3. insták nincsenek low szinten, szal 'LFM akármi' sincs
4. lore-ról mindenki olvasgat a tome-ban
5. szerintem most az aaa látott bbb helyen ccc számú ellenséges player(eke)t sincs most, mert mindenki a szintezéssel, kasztok próbálgatásával van elfoglalva...
6. gankelés sincs 5-ös pontból kifolyólag, tehát gankelés miatti cry sincs
tehát nagyon beszédtéma sincs (ha esetleg mégis, kiváncsi lennék rá, hogy mégis mirõl)
ahol majd lesz mirõl csevegni az majd a szervezett pvp lesz úgy t3-t4 környékén...
szerintem.
aztán javítsatok ki, ha netán tévednék...
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
nem tudja valaki, hogy Norsca-n merre találom a "repülõteret"?
*repülõtér: nem emlékszem az arc nevére akit Nordland -on találtam és jöttem rá, hogy ilyen lehetõség is van.
**igen, tudom...meg tudnám keresni, de ha valaki tudja fejbõl, akkor céltudatosan mennék
Köszönöm!
Steam: [HUN]Feriggno
ahhoz nem kell kérdezõsködni, hogy a map-on megtaláld a bazi nagy piros foltot, ahol a quested meg tudod csinálni...
pq-hoz meg detto nemigen kell dumálni. bemész, halomra ölsz pár npc-t, a script kisorsolja, hogy hányadik lettél, örülsz, lootolsz, ennyi...
ezt még egy olyan ember is simán megérti, akinek 1 számjegyû az iq-ja, annyira le lett butitva.
kommunikációt a questelés gyakorlatilag abszolút nem igényel.
s gondolom most mindenki azzal van leginkább elfoglalva...
Jómagam és még néhány cimbi a Burlok szerver "árnyékos" felén ténykedünk. Role Play!
Ha netán van ott még pörköltfun player kishazánkból ...pm me >>> név: Hellrazor
A káosz költözön a szívedbe!😊
World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Mondjuk nem is csodalom, hiaba van nagy queue itt kiegyenlitett a ket oldal. T2-ben vagyok meg csak, de folyamatosan valtoznak az eroviszonyok, naponta tobbszor gazdat cserelnek az erodok, stb. Order is jol szervezett, talalkoztam mar egesz jo premadekkel is scenarioban..
Amit egyedul hianyolok az a kozossegi elet.. Komolyan mondom meg kezdo zonakban is siri csend van minden channelen, egyket guild hirdetest lattam es ennyi. Semmi "gyertek vedjuk meg ezt, tamadjuk meg azt" tipusu tomeges szervezkedes. 5-10 emberrel meg sokra nem lehet menni.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Egy kérdésem lenne: Annó Lineage2-höz volt msn kliens, így játék közben tudtam használni. Létezik a WH-hoz valamilen msn plugin?
http://kutyuszoba.blog.hu/
De azért, hogy reflektáljak némiképp az általad ideráncigált témára, ez még mindig nem single-player wow, hanem mmo, és mint ilyen csapatjáték.
PnP rpg-k a zkoobgpr.no-ip.org címen elérhetõ DC++ hubról tölthetõek (4111-es port, ha jól emlékszem). itt a mainstreamtõl a ritkaságokig minden van. de ha valami megtetszik, akkor tessék megvenni!
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
amúgy a szabálykönyv 6. kiadás, ha jól néztem, most a 9-esnél járnak, szal' nem túl up-to-date, de kezdésnek jó.
találtam még pár hasznos oldalt, ezeken is körülnézhetsz:
rincewind oldala (magyar) van sok jópofa dolog itt is
warhammer fantasy + 40k rulebooks (1013 mbyte) (torrentet már le is mentettem magamnak, valszeg jó gyors lesz, mivel sok seeder/leecher van, ~5 órája rakták fel)
whf torrentek minden mennyiségben na ezt végig kéne nyálazni, de túl shock...
gugli találatok
ha szerinted ez a szabály ranged spellcaster-ként a "kiegyensúlyozottság" nevében született, akkor elég érdekes a nézõpontod.
de tudod mit?
legyen igazad.
sem erõm, sem kedvem, sem energiám nincs vitatkozni veled, legyen minden úgy, ahogy te szeretnéd...
(részemrõl a téma innentõl lezárva)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Inkább a "mennek már a szerverek?", "melyik a magyar szerver?", "van már trial?" típusú kérdéseket gyomláld ki.
lásd DnD4, ahol olyan messze kerültek a "realitástól", amennyire DnD még nem merészkedett (nagy szó), de ettõl még nagyon jó játék.
a további ilyen irányú beszélgetést szerintem az rpg.hu fórumain illene intézni, mert itt off. vagy mondjuk rpg.algi.hu-n, ha valaki theory-heavy elemzéseket akar olyan emberektõl, akik két percnél tovább gondolkoztak már hasonló témakörökön. (értsd: anoním "system does matter"-hívõk és hobbifejlesztõk.)
Az a te bajod, hogy már évek óta nem veszed észre, hogy nem a többszáz ember megy szembe veled a forgalomban...
Hupikék törpikék megvolt? Na õ Okoska, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a rajzfilmbeli megfelelõje néha azért értelmes dolgokat is mondott.
mert a kommentjeimbe belekötni (szóljon bármirõl is), olyan mint emo-snak lenni.
divat -.-