Warhammer Online - Age of Reckoning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most lehet én emléxem rosszúl, de mintha lenne general chat <#fejvakaras>

Hober Mallow
http://pcforum.hu/szotar/?term=FPS&tm=miaz
Ezt olvasd el,és választ kapsz a kérdésedre....

Hamed
Van general csati, csak a system meg az npc-k telespammelik😊)

Nem szeretek a wowwal peldalozni de ott a chat rendszer pl. tokeletes volt.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hali!

Ha valaki OCCÓBBÉR' hozzá szeretne jutni a gammához, feltettem apronetre 10K-ért. Nem jött be 😞( Majd rápróbálok ismét pár hónap múlva..
Szép okok, de nem arról van szó inkább, hogy itt egyszerûen nincs general channel amire mindenki automatikusan fellép?
Én legaábbis csak say-eket szoktam látni, azok meg elég kis területen érvényesek.
miért egy játék kezdõ szakaszában mi másról lehetne?
hogy odakinn süt-e a nap, vagy mégis mirõl? az nem érdekel senkit. mint ahogy az se nagyon, hogy xyz melyik országból van.
1. questekrõl nem kell dumálni, mert mindent a szádba rágnak.
2. pq-król nem kell beszélni, mert pofonegyszerû mind.
3. insták nincsenek low szinten, szal 'LFM akármi' sincs
4. lore-ról mindenki olvasgat a tome-ban
5. szerintem most az aaa látott bbb helyen ccc számú ellenséges player(eke)t sincs most, mert mindenki a szintezéssel, kasztok próbálgatásával van elfoglalva...
6. gankelés sincs 5-ös pontból kifolyólag, tehát gankelés miatti cry sincs
tehát nagyon beszédtéma sincs (ha esetleg mégis, kiváncsi lennék rá, hogy mégis mirõl)
ahol majd lesz mirõl csevegni az majd a szervezett pvp lesz úgy t3-t4 környékén...
szerintem.
aztán javítsatok ki, ha netán tévednék...

tegla
Warcampekben vannak a Flightmasterek,általában.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Torzonborz
szerinted csak a questekrõl lehet csevegni ? oO

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Hyder
Kérdésem volna:

nem tudja valaki, hogy Norsca-n merre találom a "repülõteret"?

*repülõtér: nem emlékszem az arc nevére akit Nordland -on találtam és jöttem rá, hogy ilyen lehetõség is van.

**igen, tudom...meg tudnám keresni, de ha valaki tudja fejbõl, akkor céltudatosan mennék

Köszönöm!

Steam: [HUN]Feriggno

Solid Snake
Köszi a tippet <#buck>
PSAV
ez a karbantartás tényleg kora délutánig tartott 😊

Yobi - NE Tank DK Arathor@In Aeternum

máshol megy a kérdezõsködés chat-en, hogy mit merre találni, de itt minek?
ahhoz nem kell kérdezõsködni, hogy a map-on megtaláld a bazi nagy piros foltot, ahol a quested meg tudod csinálni...
pq-hoz meg detto nemigen kell dumálni. bemész, halomra ölsz pár npc-t, a script kisorsolja, hogy hányadik lettél, örülsz, lootolsz, ennyi...
ezt még egy olyan ember is simán megérti, akinek 1 számjegyû az iq-ja, annyira le lett butitva.
kommunikációt a questelés gyakorlatilag abszolút nem igényel.
s gondolom most mindenki azzal van leginkább elfoglalva...

Ecoterrorist
Üdv all!

Jómagam és még néhány cimbi a Burlok szerver "árnyékos" felén ténykedünk. Role Play!
Ha netán van ott még pörköltfun player kishazánkból ...pm me >>> név: Hellrazor

A káosz költözön a szívedbe!😊

World of Tanks: NukaNova Warhammer Online: Mentha, Datura Raiderz: NukaNova

Torzonborz
azért a többi mmohoz képest tényleg nagy csönd van a cseten. máshol megy a pofázás , kérdezõsködés , segítségkérés stb itt meg ilyesmit nem nagyon látni.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

s0n1c
Na ez meg a másik, a játékosok nagy része még javában t1-t2ben questel. Az outdoor pvp lehetõség pedig újszerûen hat, az emberek nincsenek hozzászokva.
HAF Rigel

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

s0n1c
Majd ha kialakulnak az alliance-ek lesz élet hidd el.
HAF Rigel
lehet hogy még a kezdõ szinten tanulja az ember az egész játékot . Én is csak küldiztem, meg a publik küldiket csinálgattam ott .

http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png

ma már nem is fogna menni a szerverek?
Hamed
Hat a forumokat elnezve nemigen latom hogy barmelyik guild is atmenne az uj szerverre.

Mondjuk nem is csodalom, hiaba van nagy queue itt kiegyenlitett a ket oldal. T2-ben vagyok meg csak, de folyamatosan valtoznak az eroviszonyok, naponta tobbszor gazdat cserelnek az erodok, stb. Order is jol szervezett, talalkoztam mar egesz jo premadekkel is scenarioban..

Amit egyedul hianyolok az a kozossegi elet.. Komolyan mondom meg kezdo zonakban is siri csend van minden channelen, egyket guild hirdetest lattam es ennyi. Semmi "gyertek vedjuk meg ezt, tamadjuk meg azt" tipusu tomeges szervezkedes. 5-10 emberrel meg sokra nem lehet menni.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Hyder
kár, hogy aláírásban nem lehet HTML 😞

Steam: [HUN]Feriggno

PsyhoApu
Üdvözlet uraim!

Egy kérdésem lenne: Annó Lineage2-höz volt msn kliens, így játék közben tudtam használni. Létezik a WH-hoz valamilen msn plugin?

http://kutyuszoba.blog.hu/

Lacc
A Karak Azgalt klónozzák a Zhufbar-ra. Nem volt még szó itt errõl úgy látom, szóval gondolom maradunk (legalábbis a legtöbben) az azgal-on. Remélem akkor lesznek akik átmennek a másikra 😄
s0n1c
felháborító, mondjon le a szerver! :F
jellemzõ. bejön az ember melóba, és elkezd játszeni, erre maintenance 😛

Jaj, ez az aminek sok értelme nem volt, kiforgatni, belekötni egy olyan dologba, amirõl szó sem volt. Emlékeztetõül nem arról beszéltünk, hogy tökéletesen kiegyensúlyozottak a játékban lévõ karrierek, hanem, hogy a realitásból táplálkozó eredeti szabályrendszer erõs megnyírbálásával változatos, játszhatóbb, kiegyensúlyozottabb környezetet teremtenek egy ámítógépes játékhoz. Tudom, hogy a falhoz beszélek, de nem tudom egyszerûen levetkõzni, hogy tegyek a közjóért.

De azért, hogy reflektáljak némiképp az általad ideráncigált témára, ez még mindig nem single-player wow, hanem mmo, és mint ilyen csapatjáték.

QuippeR
OFF
PnP rpg-k a zkoobgpr.no-ip.org címen elérhetõ DC++ hubról tölthetõek (4111-es port, ha jól emlékszem). itt a mainstreamtõl a ritkaságokig minden van. de ha valami megtetszik, akkor tessék megvenni!

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

s0n1c
a jobb keze kell a fésülködéshez :F
shadow warriornál left handnek mi értelme van? (remélem lesz egy olyan peccs,h megkapja a dual wieldet😊 végülis trailerben is van😛)

Lynx_TWL
wow jobb

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

tudom, a ranged spellcaster utalás volt csak chris kasztjára, nem azért irtam, mert szerintem csak arra vonatkozik...

nincs mit.
amúgy a szabálykönyv 6. kiadás, ha jól néztem, most a 9-esnél járnak, szal' nem túl up-to-date, de kezdésnek jó.

találtam még pár hasznos oldalt, ezeken is körülnézhetsz:
rincewind oldala (magyar) van sok jópofa dolog itt is
warhammer fantasy + 40k rulebooks (1013 mbyte) (torrentet már le is mentettem magamnak, valszeg jó gyors lesz, mivel sok seeder/leecher van, ~5 órája rakták fel)
whf torrentek minden mennyiségben na ezt végig kéne nyálazni, de túl shock...
gugli találatok

s0n1c
lol
s0n1c
ugyanúgy a meleenek is 0-ra redukálódik
ha ezek a szabályok a "játszhatóság, kiegyensúlyozottság, stb, stb miatt lettek úgy megalkotva ahogy", akkor nem értem, hogy hol a balance ott, mikor egy ranged-re rámászik egy melee, s low hp-n automatice snare effektet kap, s gyakorlatilag 0-ára redukálódik az elmenekülési esélye.
ha szerinted ez a szabály ranged spellcaster-ként a "kiegyensúlyozottság" nevében született, akkor elég érdekes a nézõpontod.

de tudod mit?
legyen igazad.
sem erõm, sem kedvem, sem energiám nincs vitatkozni veled, legyen minden úgy, ahogy te szeretnéd...
(részemrõl a téma innentõl lezárva)

BEAST
Meg kellett probalnom 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nagyon köszi a linket, ilyenre gondoltam 😊
s0n1c
Gondoltam, hogy valaki le fogja csapni a labdát :F
BEAST
Mennek mar a serverek? <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

s0n1c
Szerencsére nincs belõlük sok, úgyhogy nem szükséges.
Majd lezáródik magától ha a végére ért.
Inkább a "mennek már a szerverek?", "melyik a magyar szerver?", "van már trial?" típusú kérdéseket gyomláld ki.

s0n1c
Ezzel azt hiszem le is zárhatjuk a témát 😊
QuippeR
ja igen, akit érdekel a téma, de vitatkozni nem akar, az meg nézzen utána a GNS elméletnek (újabban The Big Model néven fut), és akkor talán világossá válik, hogy a realitás csak simulationist felé tendáló játékoknál számít, míg egy MMO alapvetõen gamist.

QuippeR
Chris-szel kell egyetértenem. amit például PnP-ben "reális" játékstílusnak neveznek, az is éppen olyan messze van a valóságtól mint mondjuk az Intergalacting Cooking Challenge. egy játék alapvetõen nem lesz jobb attól, hogy egyfajta fake valóságérzethez ragaszkodik.

lásd DnD4, ahol olyan messze kerültek a "realitástól", amennyire DnD még nem merészkedett (nagy szó), de ettõl még nagyon jó játék.

a további ilyen irányú beszélgetést szerintem az rpg.hu fórumain illene intézni, mert itt off. vagy mondjuk rpg.algi.hu-n, ha valaki theory-heavy elemzéseket akar olyan emberektõl, akik két percnél tovább gondolkoztak már hasonló témakörökön. (értsd: anoním "system does matter"-hívõk és hobbifejlesztõk.)

Nem kell azért minden hozzászólásban alátámasztani a rólad kialakult közvéleményt.
Az a te bajod, hogy már évek óta nem veszed észre, hogy nem a többszáz ember megy szembe veled a forgalomban...

Amire reagáltál, annak az utolsó mondatában ott van a megoldás.
Hupikék törpikék megvolt? Na õ Okoska, azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a rajzfilmbeli megfelelõje néha azért értelmes dolgokat is mondott.

Semmi köze ennek a kötözködéshez, ne akard ezzel elütni a dolgot, ha a 14 éves srác "Ez hülyeség......de még mekkora...." címû hozzászólását sikerült ilyen tudományosan megcáfolnod a realitáshoz való kapcsolatával, akkor az általam vázolt 3 aprócska dologgal sem lesz probléma. A segítõ vezérgondolat még mindig ott van az elõzõ hozzászólásomban, érdeklõdve várom a megoldást.

egyszerû.
mert a kommentjeimbe belekötni (szóljon bármirõl is), olyan mint emo-snak lenni.
divat -.-

picket
Ez a slideshow mode? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Köszi a válaszokat, akkor a következõ kérdés, a magyarok mennek vagy maradnak? Vagy ebben már nem lesz 'központi' döntés?