7610
-
#273 GC!! gyere pengézni -
#272 jo az oldal.. -
#271 LESZ COLIN MCRAE 3 GCre!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeeeeeeee -
#270 HAllod csocso akarhol is vagy..!menj a www.jeux-france.comra (ott a fohirek mellett vannak videok, ott toltsd le a resident evil gcn(8)
as videot, bazz nagyon meleg... kurvara jol abrazoljak az eroszakot benne...(csonkitas, agyalas..:)))) -
#269 hat nemtom, meg hogy lesz... remelem hogy a hir kacsa, de teny, hogy most all a viz az ignenen:((
bazz akkor ha minden tiszta, hogy hogyan tovabb, akkor fizetunk, bazz leszarom, oks? -
#268 Egy perc csönd az IGn miatt!!! RIP:( tényleg a legjobb oldal volt... menyi tkell? ha két háromezer simán előfizetünk ketten nem? -
#267 xbox..... hajjjjjjajjjj xbox,,, hogy en hogy utalom azt a szart:))) meg ha dc emulator lesz ra akkor is bukni fog, (a Dc magaban is bukott sajnos...) mivel dct se vett senki se a Gamei miatt xboxon se fog sokakat meghatni... szerintem...
bazzzzeg allitolag az ign ettol fogva fizetos lesz... mindenert fizetni kell majd(meg egy rohadt kepert is)....(a cuberesz ,mar 21e ota nem frissult:((((
bazz az volt a kedvenc oldalam..:(((((((((((
-
#266 -
Inquisitor #265 Na de milyen jól néznek ki a kék hibaüzenetek a TV képernyőjén :) -
#264 most má nekem is PS2 nem meg Xbox,olyan gamez vannak rá,hogy kettéáll a fülem! -
#263 ja es szaggatni fog rajta minden jatek es lefagy. -
#262 az emu jó dolog -
Inquisitor #261 Európai megjelenés Március 14.
És lesz hozzá DC emulátor :) -
#260 há de nincs igazam?! -
#259 Csá GC -
#258 Gregor, xbox be fog fuccsolni, ne vegyel, 576osok is utaljak...:)(gondolom az o velemenyukre acc nem?:)pcs grafikaja van, es az elso gamezok mar szaggatnak ra... mig GC-n eszmeletlen szep grafikaju gamezok lesznek.
Az xbox europaban kb 430amerikai dollarnak megfeleloen fog kijonni (hivatalosan) en GCt fogok venni, mert jobb is, igeretesebba jovoje, jobb gamek vannak ra, es olcsobb is.(nomeg GBA connectes:) tenyleg csokkentika GBa kazik alaparat, ettol fogva 9-10 lesz egy uj gamez ra... (azert ez is valami) de ezeket is lehet cserelgetni ezresert. -
#257 DC sors humm DC EL ELT ES ELNI FOG -
#256 125-130 rongyos körül lesz,de szerintem vegyél PS2-t vagy várj egy kicsit,nehogy DC-sorsra jusson a doboz! -
#255 Ja es nem vagyok ps2 fanatikus a SEGA a legjobb -
#254 Figy azt mondom vaRJUK ki meg megjelenik es aztan nyilatkozom. Egyebkent a hirek rola tenyleg nem jok bar ha mondjuk az xbox.com on nezed a hireket ott biztos csupa jo szal nezopont kerdese. Ja es szubjektiv velemeny nem letezik. Az arat nem lehet elore tudni. -
#251 2002. Tavasz asszem marcius -
#249 ok,annyiért nekem is kéne!! -
#248 20de mar sok helyen irtam -
#247 mennyiért is? -
#246 jaja es nekem havri alapon hozzak :D SEGA Rox -
#245 jah,amerikában 50$ -
#244 Nah veszek egy DCt! :D
20 ert a gep es 10 jetek meg ket joy es memoria 30 rongy azert ez megeri szerintem...iratni meg barmikor tudok ra.
Ma lattam Shenmue2 t UHH bazz killer gém... -
#243 Ramza megvan a mentes... ugyhogy mar ki is nyirtam oket HEHE :) -
#242 nah meg itt is talaltam
"Nintendo of America's VP George Harrison says GameCube is selling out everywhere. "
-
#241 Vucli: a 64re azok mind meg is kezdodtek, csak a kazi kapacitasa, illetve a nehez programozas miatt rengetegen elalltak attol, hogy befejezzek a munkat(nem beszelve a magas jogdijakrol)
de ma mar van hely (akart tobb Mini DVD-n), olcso lett a jogdij, es a fejlesztes a legkonnyebb most a GCre:))))tehat minden adott, ami a 64nek nem....pedig nagyon birtam a kicsiket:) -
#240 hivatalos konzollal foglalkozo (nem csak N) oldalak? -
#239 nem igy van ez... mindenho, azt irjak, hogy full elfogyott!!a megfigyelok okosak, ha kb 10oldal irja, hogy sells out van!!!!... bocs, de acikk allja huyleseg, mig a fentebbi nyilatkozat,arra szol, hogy a plusz jovo GC-k fogynak el!!
GAMECUBE sells out!
"Marking its biggest home console launch, Nintendo has sold all of its initial 700,000 GameCubes."
ezis egy
"Selling out all the 700,000 initial GAMECUBE units shipped, the launch is Ninendo's largest ever. Originally planning to make 1.1 million sales by the end of the year, Nintendo has added another 200,000, which will be shipped to the U.S., to increase the forecasted 2001 sales to 1.3 million."
miert irna tobb oldal is ezt???????
-
#238 "[Reuters, Yahoo Finance] A Nintendo szerdán közölte, hogy az év végéig 200 ezer darabbal növelni fogja az amerikai piacra szánt GameCube játékkonzol szállítási volumenét. A cég azt is elmondta, hogy a vasárnap bemutatott GameCube leszállított készletei a mostani hálaadási hétvégén teljes egészében el fognak fogyni a boltok polcairól az USA-ban.
A Nintendo 700 ezer darabot szállított a 199$-os konzolból az észak-amerikai bemutatóra, és immár 1,3 millió darab eladását tervezi ez év végéig.
A Nintendo szóvivője elmondta, hogy egyelőre nem született döntés azt illetően, hogy hogyan fogják elosztani a pótlólagos 200 ezer konzolt. A cég közölte, hogy év végéig hetente 100 ezer konzolt fog leszállítani a raktárkészletek pótlására.
Perrin Kaplan, a Nintendo szóvivője így fogalmazott: "Biztos vagyok benne, hogy a Hálaadás utáni napra teljesen elfogynak a polcokról a GameCube konzolok".
Heath Terry, a Credit Suisse First Boston egyik elemzője szerint a megemelt szállítások kedveznek azoknak amerikai játékkiadóknak (Electronic Arts, Activision, Midway Games és Acclaim Entertainment), melyek több GameCube játékkal jelentkeztek a konzol bemutatásakor.
Az elemzők és megfigyelők szerint a bemutatáskor a Nintendo 300-350 ezer GameCube konzolt adott el. A konzolokból, a 49,99$-os játékokból és a különféle perifériákból a Nintendo saját bevallása szerint 100 millió $-os forgalmat bonyolított a vasárnapi bemutatón."
TALÁN ELFOGY :))) MAJD EGYSZER ... :)))
-
#236 az msot tenyleg nagyon megy nekem is a nosztalgia... rulezzzz:) -
#235 RAMZA:DDDDDDDDDDDDDDD hat ja:)) de nagyon ott van a GAME!!most hogy mondod be is ruhazom holnap egy english FF7re(ps):))) -
Ramza #234 "Meglepo es egyaltalan nem mulatsagos: ELVESZTETTEM AZ FF8 INSTALL DISKET BAZZ"
Nem pc-n kell játszani, és nem fogod elveszteni az _install_ disket
"pedig nosztalgia van es nyomni akartam a 7 mar fenn van. legalabb kinyirom a weaponoket :D"
Majd kb. 60 óra múlva -
#233 hehe -
#232 ircen manyusz vagyok. -
#231 de van:))) penge szobaban szoktam nagyneha feltunni... G_______ neven (vagy GAMECUBE)de van ott a tesom bazsi2001neven:)
6667es porton asszem (elte, meg ilyen szervereken) -
#230 Meglepo es egyaltalan nem mulatsagos: ELVESZTETTEM AZ FF8 INSTALL DISKET BAZZ
pedig nosztalgia van es nyomni akartam a 7 mar fenn van. legalabb kinyirom a weaponoket :D