7610
-
Ali #353 O.K. majd szólj előre, hogy mikor! -
#352 akarsz jonni?? hat akkor irj mailt, megbeszeljuk... oks?? -
Ali #351 Egy ilyen bemutatóra én is beneveznék... -
#350 PS2 lazan kirajzolja az egyebkent szar OP flashpoint grafikat. -
#349 aha mar tudom mi az, meg is van.... :)))))))de jo az elemzesed, na tenyleg csá -
#348 akkor megyek veled!!! ugye tudod?? az OP mijen?? ál látsz kb 1 kilométerre rohadt sok fa meg bokor... -
#347 mindegy ugyis megyek.. -
#346 latom nem erdekel.... -
#345 de GCn szebb lesz. azt tegyuk hozzá
te csocso ahol vettem a 64et,ott meginvitaltak engem GC bemutatora ... ez mar ketto bazze:) -
#344 szerintem is -
#343 hogy ps2 nem tud akkora terepet kirakni....habar ki tudja nem lattam meg az op flashpointot.... jah de hulye vagyok, szerintem azt tudja a ps2 -
#342 mit? -
#341 na ne máááá nem hiszem azert... -
#340 colin lesz tuti mindenhol ez megy és operation flashpont is lesz,... ps2 re nem lesz mert nem bírná kirajzolni azt az akkora terepet a gép -
#339 oksa...
-
Ali #338 Lehet, hogy egyszer elmegyek oda... Kösz. -
#337 dc-t meg 15ert szeretnek majd venni, ha bejott annyiert
-
#336 aha, de en most ossze akarom gyujteni az osszes N jatekgepet... azert van ez... nekem megerte annyiert... mar csak GBA kell(az osszes GB-t magaba foglalja ugye:), meg majd a Cube... amit ps2omrol nyomok majd át -
#335 25 ert dc-t is vehettel volna... -
#334 koszike ALi, messze vettem a vilag vegen(vegre talaltam), 17.kerulet, pesti ut 130.
bazz emlekszel meg erre a jelre???mekkora volt
http://csoon.com/img/ULTRA64.JPG
-
Ali #333 Gratulálok az új gépedhez. Hol van az a hely? -
#332 Ali, tuti lesz, ez a lenyeg, de engem a shenmue 2 atirasa jobban megmozgatott :DDD vmiert, kepzeld ali megvan a conker 64re.....(uj geppel egyutt:)
talatam egy helyet, ahol minden 64es game van, es jo aron is aranylag -
Ali #331 Colin 3? Mikorra? Honnan van az info? -
K.András #330 csak nem te? -
#329 bazze gyere mar xboxos forumokra akkora egy lama ember van koztunk:DDD meghalsz -
#328 megkaptam a cd-t... kircsi az tetszett hogy az alienként pici szörnyként kezdtem!! tök jó 5let...
Gc re jön Shanmue 2 és Colin 3 is!!!!!!!!!!!!jíííháááááááá -
#327 hallod naggyon ott van a conker!!!! -
#326 ezt nem ertem???, mindegy, na megkaptad a cédét??? -
#325 ma nálunk is és a gc király lesz -
#324 SHENMUE 2 jon GC reeeeeeeeeeeeee:)))))))))))!!!!!!!!!király!!!!!! -
#323 siman :) -
#322 havazik nálatok?:))))))))) -
#321 HAVAZIIIIIIIIIIK GYÖNGYÖS RULZ HÓ POWER!!!!! -
#320 najo dogolj meg! ez telleg szep... -
#319 az osszes virag me fa mozog... ugy kell elkepzelni(ezek a kepk mind augustusiak... tehat azot rengeteget szepultek)
-
#318 bazz nezd mar meg milyen mozgasokra kepes a karakter(az arc animacioja szinte perfect!!!ebbol a kepbol sztem levaghato)
-
#317 szőr bazz mit szőrözöl mááá? -
#316 mellesleg silany Gamespot kep, szal azert nem rossz:) -
#315 teh, azon az allaton mozog abor, mint a jpben...jah es mondom ezt mar lefikaztak maguk akeszitok.... (ilyen szor nem volt a shenmueben)varj mutatok szebbet :) -
#314 na most nem azert de ilyen karakterkidolgozas a shenmue2 ben us van... ha vannak nagy tajak akkor cool