7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• SeGa
    Csendben figyelem az esemenyeket masik szemem meg a tvn van :D
  • SeGa
    Vagyok :D
  • balumaci
    hol van SEGA elvtárs??
    már rég nem találkoztam vele!
  • balumaci
    jól elbeszélgetek magammal mi??
    lehet,hogy skizofrén vagyok?!
  • balumaci
    nah,most mindenki fog anyázni emiatt!!!
    :)
  • balumaci
    nahh,ebből a topicból szép kis lelkisegélyszolgálatot varázsoltunk secc-perc alatt!!
    igaz GAMECUBE??
  • balumaci
    ok,most má' mindegy!!
    :))))
    egyébként meg irjá mailt,hogy mikor érsz rá csetbe!!!
  • GAMECUBE
    nem megyek, mert mennem kell..... sajna... tesom jon, emailben erre is valaszolok.... legy jo... :))) es ezeket telleg ne itt beszeljuk meg:))
  • balumaci
    nah,gyere má' most egy csetbe,ezt nem akarom itt folytatni!!
  • balumaci
    hát jó,de mivel nem vagyok egy túl szép gyerek..
    egyébként a pénz csak a csaj megtartásáshoz kéne..
    szerintem,bár nem értek annyira hozzá!
    van egy haverom,alul-felül fogszabályzós,ráadásul nagyon csunya is ,de jó fej!!
    még nem volt csaja,pedig jófej,és akkor a csajok nem a külsőt nézik mi??
  • GAMECUBE
    jol kell fellepni ennyi.... en telleg 1 filler es utazgatas(ergo nem cipeltem haza, ha kellett neki valami o jott:), meg nyalas nelkul elertem (ez alatt nem ertem azt, hogy mas azt csinalja, csak lattam mar olyanokat akik azt hittek az megy) mindent!
  • GAMECUBE
    aha, hat igen regen abban a korban azt hiszi a jonep, hogy a penz meg a draga cucc a minden, de total nem igy van, en megiscsak atveszeltem valahogy (eleg sok csajjal) a gimit 1 arva forint nelkul... bazz, egy fillert nem koltottem rajuk, az gamezokra ment, es emiatt nem utaltak meg, vagy neztekkevesebbnek.. de embere valogatja, lehet en volta nagyon jo kornyezetbe... na de 4 ev alatt sem volt olyan bagazs csaj akinek ez lett volna a fo
  • balumaci
    mármint a 9.-ben
  • balumaci
    ok,de az egész évfolyamban van vagy 15 jó csaj,de oda ugye nem árt,ha egy pár 20,000-res megvillan a zsebedben,amivel per pillanat nem rendelkezem!!
  • balumaci
    hehe,14 ,de hát ugye én se vagyok öregember!
    egyébként egész jól néz ki a csaj a korához képest!!
    a nyalókát megpróbálom!!! :))))))))))
  • GAMECUBE
    hat 13 eves???? vegyel neki nyalokat:)))))
    vagy vidd el vidamparkba(nehogy felreerts nem a te hanem a csaj kora miatt:))))))))9 keress 15evest, 13-14 evesek hisztisek, percenkent valtozik a velemenyuk.... hulyek... en mar csak tudom az utobbi 4 evben allandoan rajtam logott a java.... volt idom kiismerni... de normalis tippeket is adhatok)))(a bráner májszter:)
  • balumaci
    nekem igen(reményeim szerint)
    tényleg skacok tetszik egy 2 évvel fiatalabb csirke,mit kell ezeknek mondani,hogy eldobják az agyukat?
    kisebbekkel még nem igen próbálkoztam!
    :)
  • GAMECUBE
    haz jah:)) en most paper mariora varok, es majd cserelek!! ra... milyen gazdasagos is... jaccok egy csomo uj gameval, fillerekert.
  • CSOCSO
    aham nem lesz olyanum tuti!
  • balumaci
    mai áron 25,600 HUF
  • CSOCSO
    ok thx
  • balumaci
    ok,elirtam!
    várjál,megnézem,hogy mennyi egy márka ma!
  • CSOCSO
    szoktak CSOCS nak hívni de midnegy...persze nem nagyon csak ha megszolítanak itt amugy ékletben senki csak CSOCSO nak
  • CSOCSO
    az mennyi HUF ban?:))))))) nembaj nem lesz ps2-m.. megszerzem a turok 3 at meg a conkert az eltart simán jövö év elejéig mikor jön a gc...
  • balumaci
    nem csocs,csocso
  • balumaci
    itt vagy csocs?
    hallottad,hogy kijött a messiah chip?
    200 DM
  • balumaci
    szóval az egy másik gamecube volt!
  • CSOCSO
    én is
  • balumaci
    nah,itt vaygok!
  • CSOCSO
    GameCube Most Popular Console Ever

Nintendo declares that GameCube is the fastest selling console in history.

November 28, 2001

Nintendo announced today that its GameCube platform is the fastest selling of the three next-generation systems. The company also declared that its flagship offering Luigi's Mansion is the most popular launch title in history.
    According to Nintendo, GameCube sold more than one-half million units during the first week of availability. The firm claimed that its machine sold at nearly twice the rate of Microsoft's Xbox system and 25 percent faster than Sony's PlayStation 2 when it debuted last year.
  • CSOCSO
    majd leirjuk és csak a GC tuhatja meg az ali meg én szal tölük kérd én meg elgfelejtettem
  • balumaci
    azért ha valaki tudja,akkor irja le,vagy kuldje el mailba,please!
  • CSOCSO
    nemtom mikor elvileg két helyen lesz egyik most decemberben nemtom hol..elfelejtettem..
  • balumaci
    és mikor??
  • balumaci
    hol lesz ez??
  • GAMECUBE
    Csak a sikeressegrol hogy mi a legjobb konzol, ami valaha is kigyutt:)a szoveg magaert beszel.

"Nintendo announced today that its GameCube platform is the fastest selling of the three next-generation systems. The company also declared that its flagship offering Luigi's Mansion is the most popular launch title in history."

na es ez is

"The firm claimed that its machine sold at nearly twice the rate of Microsoft's Xbox system and 25 percent faster than Sony's PlayStation 2 when it debuted last year."

mar elkelt 900ezer GC, es ujabb 125 ezer erkezik, mert a boltok meg igenylik(csak amerikaban:)))
    nah meghogy az xbox fog lemosni mindenkit...
    ha PCt akarnak vegyenek azt, ne xboxot:)

• Ali
    Elmegyünk együtt, megnézzük az új gépet. Utána megiszunk egy pofa sört.
  • balumaci
    miről beszéltek fiúk?
    milyen bemutató?????
  • GAMECUBE
    majd csak lesz:)
  • CSOCSO
    nah GC!!!
    irj vagy valami! mikor lesz és mi és hol?