7610
-
goldengod #479 Érdekes volt! -
Ali #478 Ha lesz bemutató szóljatok! Hajrá GC! -
Hummin #477 utána jártam most, és a következőket találtam.
Ez első link igen tetszetős. A másodiknál több és nagyobb felbontású fotókat találtok.
http://www.gamesx.com/misctech/gamecube.htm
http://www.icrontic.com/gc1.htm
kiváncsi leszek melyik lesz az igazán befutó konzol, úgyis a játékok fogják meghatározni, vagyis remélem. :)
Hajrá Cube, PS2!
Azért az xbox-ot sem kell leírni, azt hittem, hogy gagyi lesz, de a látott animok alapján ő sem kutya (DoA3). Kár, hogy az Abe csak box-ra van :(
Medal of Honour lesz GC-re? A csak PC fan-ok pedig összetehetik a kezüket, hogy megjelenik februárban a gépükre. -
#476 nem mennenek ellnenben GC-n igen mennek(eg pici modositasal,de az legalis) -
Hummin #473 GC: meg tudnád adni azt a címet, ahonnan a GC inside képeket szedted le, mert ahogy néztem a filenév alapján több is van :)
THX -
#472 azert irok ide is, mert megzsunik a forum, ha nem beszelunk normalis dolgokrol. -
#471 kiály a nintebndonation meg igy van megpusztulva ha nem nekem küldöd a híreket... -
#469 hhihih -
#468 JELENTEM MEGNEZVE:))))))))))))))
naggyon meleg..... es igaz is:))) -
#467 www.extra.hu/nintendonation/power.html
megnézni:)!!!
hihih -
#466 ezt mar eleg regen, de nemet oldalon, es ma mar nem tudom mi a nevuk, de egy jopar angol oldalon.
jah es japan siten.
cimekkel nem tudok szolgalni...
egyedul a nemete...
www.gamezone.de... (itt GC szekcio, es a news archivumban menj egeszen vissza oktober eleje kore...asszem 10-12e korul)
en a cikk irojanak irtam egy levelet, hogy ez igaz e, es azt irta, hogy jah, csak mef eros titok
leven a sony hiaba vett 20%-ot a squareben... az nem 50, tehat meg mindig onnalo a square
allitolag azert lesznek GC gamek is, mert a N csak ugy engedte meg a squarenek hogy GBAra megcsinalhatja a ff1-6ot, ha GCre megcsinaljak az exkluziv(grafika, uj titkok) ff7-12 verziot.
es GBAra majd uj rpgket is csinalhatnak:)
es squre bevallasa szerint szukseguk van a Nintendora:)))jesssz:) -
#465 JANUARBAN LEHET GC-t nezni, tehat meg mesze van, es raer:)
de csomi partija a kozelben van... oneki meg irok levelet, hogy mi van:))) -
#464 Na csákány... szibériából írta haverom:
Zdraszvutye
Kezdem itt, játszottam a C16-tal is meg a Atari
al is. En mond C16 jobb, sokkal jobb szaga van
ha leég a táp.(ez mondjuk a kutyát sem érdekli)
grafikailag sztem veri a szomszéd asszonyt,
ne kerdezzed mive nyomtam, olyan tacsko es
pitbull keverek fele aktionnal, eleg gagyi vot
(atari), a C16 nemtom mi vot, de ha oszinten
kerdezel en a Gorbacsov Vodkajara eskuszom :)))))
CSOCSO: Nem akartalak megbántani, ha mégis bocs! De elfogott a hév! -
#463 Na csummi,,, amerikábol irta haverom:
Csao
Na hol is kezdjem, jatszottam az xboxal is meg a game cube
al is. En azt mondom az xbox jobb, sokkal kenyelmesebb a
joystickja (EZ mondjuk a szemelyes velemenyem), grafikailag
szerintem veri (nem sokkal), ne kerdezd mivel jatszottam,
nem tudom, olyan medievil es crash bandicot keverek fele
maszkalossal, eleg gagyi volt (game cube), AZ XBOX nemtom
mi volt, bar ha oszinten kerdezel en a szuper nintendo
MARIO CARTjara eskuszom :))))))))))))))))))
az emberünk leragadt a snes nél no de mindegy:)
majd meglátjuk mindenesetre szerintem ö a luigival jástzott csak az van mászkálós ami hasonlít azkra és az nem is bövelkedik a 10 millios poligonokkal:) szal erröl ennyit .. a kontrollerröl annyit hogy majd megássuk.. az egyész design-t nyulták a 3 konzoltol ( dreamcast alapplusz az xbox gömb benne ps2 fekete és a gc nek a dpadja...
eyi:) no midnegy.... -
#462 nekem meg matek! -
#461 Na de most megyek mert holnap töri temazaro. -
#460 Ez pl jo de a GC will win egy faszsag ugyanugy mint az hog a PS2 es jatekoknak lealdozott vagy mint az xbox megbukott stb. -
#459 Igaza van Dikknek mert egy konzolhoz eleg egy topic es nem ketto ahogy most van. -
#458 Hát nincs. -
#457 hát nincs igazam? -
#456 Dikkmat nem bantjuk dikkma haver! -
#455 :DDDD -
#454 Ezt hol hallotad? -
#453 nah,ez aztán a szólásszabadság!!!!! -
#452 csumm gc -
#451 nem szereted? -
#450 az miert??? Devil MAy cry -
#448 bazze ma szereztem meg a DMC-t leven ma jelent meg... rohadt jo a game.. -
#447 most mar ugy nez ki egyezkednek.... lesz minden ff GCre:)) meg GBAra:) ugy ám.. ezt egy japan siten olvastam (angol forditassal persze) -
#446 az sokba lesz, mivel jelenle euban nem is forgalmazzak.... internetezni majd idovel minden GC-n lehet... (sony se azonnal kezdte) vissza a DVD cubera..
nah japanbol lesz majd tuti (nagyon ritkan, mert ott mar honapokra elore elkelt az osszes... leven havi 100ezret csinalnak jelenleg csak) import, de arra majd rajon meg a magyar vam, leven minden ilyen termeket elegge megadoztatnak..
szoval en azt mondom annyi lesz, mint ps2 volt, amikor meg csak japan volt... vagyis 300-320ezer kozott lesz, erre meg rajon az hogy at kell modositani europai rendszeru halozatra (220v) illetve atirni a menujet angol nyelvure, (ez utobbi konnyen megy) szal 350bol tuti megvan. de ha lesz majd egyszer euban is, akkor tuti 100-120kozott lesz.... remelem, idovel hoznak ide is:) -
#445 az mar mas helyzet. hogy nem ertetek vele egyet... sajnalom, ha a bites temara utalsz, akkor cumi van, mert tobb konzolos ujsag (viszamenoleg) irta, hogy szamit a bit (a konzoloknal) es az ember szeme is latja egy snes es ps kozti kulonbseget (nem volt grafikus kartya )
vagy ps n64 koztit... n64 fele annnyi poligont tudott mint ps, es megis a 64bites N64volt a szebb grafikaju es erosebb gep.... vajh miert?? hogyan??? ez olyan, mintha egy tnt2 gyengebb lenne egy tnt1nel (leven utobbi joval kevesebb poligont tud mozgatni) csak 64nel ott a 64bit.
ezeket magyarazd meg. -
#444 Kérdezd a Panasonicot vagy a Nintendo-t! -
#442 Én mindenesetre maradok hűen a PS2-nél és a PC-nél! Jöhet bármilyen XBOX vagy Gamecube! A Nintendo az SNES-nél úgyse tud nagyobbat alkotni soha! Már ott elb***ta, hogy összeverte a port a SquareSoft -tal! -
#441 Lehet, hogy bukta lesz, de az eladások nem ezt támasztják alá, és ez tény, nem dobálózás (több lapon is leközölték az eladási adatokat). Mindamellett nekem viszont nem szimpi. -
#440 Nem tudom miért de nekem szimpatikus a GAMECUBE, ennek ellenére hatalmas bukta lesz. Én ilyenekkel nem szoktam dobálózni, de ez tuti!!! -
#439 És szerinted mi a jobb? Érvek nélkül anyázni, vagy olyan primitív érvekkel anyázni amikkel senki nem ért egyet? -
#438 nem nekem a szokasom az ervek nelkuli anyazas.... -
#437 hat nem en szurom el:)
egyebkent mar beszeltunk telon, es messze vagyok en mar a 12tol. akkor kaptam az elso nintendom...SNESvolt:)
-
#436 Höhö "miattatok" :D -
#435 Meghallaná a 12 éves hangod.. juj, ciki lenne :) akkor ez a topic esetleg marad, ha nem hülyeségről beszéltek.
Bocs de szükség van erre mert mindenki panaszkodik hogy szar a fórum mostanában miattatok.