7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• versio
    eladni te lamer ,osztrákoktol hoztam be mert itt nem lehetett kapni:))

de 2 maradt :)))))
  • GAMECUBE
    hat ja...... mi a fenenek vett tizet??? szoba minden sarkaban legyen egy?
  • Ali
    Biztos dúsgazdag a fiú a kredencgyártásból és fel akarta lendíteni a sony eladásait. Miért nem vett mindjárt 100-at?
  • CSOCSO
    10 vettél mikor kijött japánban????????
    az szép lenne:) akkor te 1,5 milliót költötél ps2 re mikor megjelent? ezt is csak most vetted pedig ez olyan dolgo amit el kéne mondani!:) szal nem hiszem hogy 10 vettél.. amugy meg ez europai:) az meg japán volt szal ennyit erről..
  • CSOCSO
    tényleg igy volt!!
  • Ali
    És mit csinálsz 10 ps2-vel? A pöcsödre húzod őket?
  • versio
    én 10 ps2-t vettem megjelenéskor és egy se volt rossz !!!
  • GAMECUBE
    nem ferdit igaza van!!
  • GAMECUBE
    hat ja a haverom aki akkoriban vett ps2ot 3 szor vihette vissza... csoppet sem volt pipa (az ugye 4 uj gep...csak egy emberre, lehet azokat is beleszamoltak a nagy eladasokaba:)
  • CSOCSO
    ha ugy tetszik én avgyok tájékozott.. én mondtam neki hoyg minden második szar volt.. már neten nemtom hol van de az 576 bol be tudom scannelni hogy 500 ezret rendeltek vissza mikor 1 millio jelent meg azon a hétvégén....
  • GAMECUBE
    Mert Te nem vagy az azert idegesit mi ALien?:)))
    Bocs de azert eleget nezem a netet, hireket, hogy legyen fogalmam a dolgokrol
  • GAMECUBE
    a ps2oknel egy csoppet tobb hiba volt, mint a ez az egy.... ventilator, joydtick, ki nem jovo talca, dvdnemolvasasa, jatek nem inditasa.... (bocs de ahulye is tudja hogy a sony nagyon leegette magat a ps2 kapkodasa miatt... es nem mond hogy nem, mert magadbol csinalsz hulyet...)
    ja es ez csak egy ember velemenye... majd ha a sajto is felkapja akkor azt mondom oksa
  • Alien!
    Azt szeretem benned,hogy olyan rohadtul tájékozott vagy...
  • versio
  • GAMECUBE
    hol olvastad???
  • GAMECUBE
    miert ps2ok nem voltak sorozatba szarok?? minen masodik!!
  • versio
    " Hey, I've been playing Gamecube since 2 PM last Friday, and I've had no problems. However, Rogue Leader has crashed TWICE in the same spot... at the 3rd part of the Hoth War mission. Is this a glitch anyone else is experiencing? NOTE: you might have to play a few times to get it. The system won't reset when it does this, the screen freezes, and there is a freeze of the sound in the speakers. "

hahahahahahah :))))))))))))
  • Ali
    Reggelre kiderül...
  • GAMECUBE
    A record number of NINTENDO GAMECUBE systems (700,000) will be available in stores this Sunday - more than double the competition's first day inventory .... ha ez mind elkel, akkor uj rekord nintendonal... a konzolpiacon
  • GAMECUBE
    mi????
  • Ali
    Holnap reggelre már biztos lesz cikk az amerikai fogadtatásról.
  • GAMECUBE
    oukéjjjjjjj:))))
  • GAMECUBE
    Miert a hifid nem hasonlo???(csak magasabb)
  • GAMECUBE
    nem tudom, csoppet jobb mint trebox!!! meg vilagit is a sotetben... keken:))
  • Lacc
    Milyen hülyén néz ki. Legalább valami normális designe lehetne. de egy KOCKA??? Ehhh...
  • GAMECUBE
    DVD CUBE!! AZ A TUTI!! SZERINTEM EZ IS NAGYON BEFolyasolta azt, hogy nem veszik az eredeti cubet japanban... inkabb ezt kerik karacsonyra... mar az osszes elkelt belole tob honapra elore.. tehat nem kell japanban se leirnia cubet!!!
  • GAMECUBE
    ja es az EE-t nem a sony corp csinalta, hanem a hitachi!!!
  • GAMECUBE
    HAT NEM tudom...

TE HULYE VAGY??? 40 gigas vinyo??? max 4 gigas lesz ahogy igertek... amr az is kinn van...
    NAh csoppet ferdit az adat.. mert mar lassan 20 game lesz kinn GC-re, ami karacsonyig eleri a 40et is...
    INTERNET MEG LESZ A GC-RE!!!MAR bocs de hozzak rola kepeket??? Es nem csak telefonos, hanem kabelneteshez is jo(ugye halokartya)
    mar reg bejelentette MIYAMOTO hogy lesz, csak nem most... mar elnezest, de a PS2nek is csak mostantol van modeme... pedig mar 1.5eve benn van a piacon... szerintem GCre hamarabb kinn lesz.
    JA és Nem tudom itt Mo-n mit vered a nyalad arra hogy neten is lehet jaccani, mert egyenlore pont mi leszunk azok, akiknek szarul fog menni, mert nem hiszem hogyMOra fognak koncentralni, (ergo itt eleg szar ma meg az internet sebessege, meg tvnettel is..)pont MOra, ahol a kedves ps2es tulajok 99%a iratja agamekat... hat abbol nem sok penzt lat a sony, es jol is teszi, ha az ilyen regiokat kihagyja... ahol ugyis csak a penzt lopjak tole... (ahelyett hogy cserelgetnetek)
    Whinchester is lesz GC-re, Az ibm fog csinalni ra nagyon kis meretu whinyot,(alul meg van hozza a nyilas a gepen) mig a ps2oe eleg robosztus lett.
    tehat azok amikkel erveltel nem jottek be, mert nem marad el a GC mogotte... (ja és GC-re meg van kulon kepernyo,mint a psonehoz... jaj ps2re nincs is de szaaar!!)
    Es nezd mar meg a DVDCUBEt, csoppet jobban nez ki mint a ps2, ja es kepzeld a ps2 es xbox dvdjeivel ellentetben ez egy high end cucc lesz.... nem csoda ha japanban mar mind a 100ezer elkelt elovetelben (havonta fognak 100ezret gyartani... tehat ez is egy ok ami miatt japanban nem ment jol agc.... sokan megvarjak a DVDset... erre ugye senki se gondolt!!!!)
    SZal internetet felejtsd el, mert TE ÉS ebben az orszagban csak nagyon kevesen fogjak tudni maximalisan kielvezni!!
  • Ali
    Végre valamiben egyezik az izlésünk.
  • Ali
    Te már beégtél egy másik topicon a váltott nickjeiddel. Igaz "öreg konzolos"?
  • MuERTe
    Nem kicsit, ezen még énis elgondolkodnék, hogy megvegyem-e.

Jól mutatna a tv mellett :)
  • Ali
    Sokkal jobban néz ki, mint az eredeti GC.
  • MuERTe
    Panasonic Q.
  • MuERTe
    Kis helyesbítés: a gc-ben ArtX videochip virít és nem Ati (más kérdés, hogy az Ati fölvásárolta a céget), ami független szakértők szerint is az iparág csodája, összteljesítményben a legjobb a konzolok közt.
  • Ali
    Kár, hogy csak Japánban. Biztos lenne rá itt is kereslet.
  • MuERTe
    Már van. Q a neve, több mit 100 dolcsival drágább mint a gamecube és csak japánban kapható.
  • Ali
    Hát... Még ez alapján is inkább a ps2 tűnik nevetségesnek. DVD-s GC pedig lesz.
  • GAMECUBE
    na gamecube is lassan elkel mindenutt.....
  • GAMECUBE
    hat nem tudom, mondom technikailag a ps2 a fos jelenleg!!, az oldal ahonnet van a stat. a gamefaqs oldalrol van(csak hogy tudd mindennel foglalkozik), ja és a gamespoton is 60%a a szavazoknak (40ezer ember volt) GC vesz karacsonyra maganak.
    A GC nem bukott meg japanban... epp ebben a forumban irom, hogy miert voltak ygengek az eladasok... (amik mar erosodnek, de ti csak addig figyeltetek, hogy jaja nem indult jol.... szar bukas..., mellesleg a ps1 is igy indult japanban!!!)
  • Ali
    PS2 már elavult. Már szinte nem is egy kategória a GC-vel és az X-box-al.