7610

gamecube.lap.hu

WAREZ = azonnali BAN!

• Kou
    lila kockám van, aranyos és pici szal cool
  • Ali
    Csocso! Neked fekete kockád van? Van egy képem, amin egy sárga kocka van, az is jól néz ki. A lilától írtózom...
  • CSOCSO
    tudod? aranyos kis kocka dobozba van rejtve nah hog ytetszik neked?
  • Kou
    Hidden Mansiont még nem:)
    Most mit értesz az alatt hogy a GC külselye?:)
  • GAMECUBE
    teccik a GC kusseje?:)
  • GAMECUBE
    Hidden MAnsiont is?:)
  • Kou
    Jól:)
    A lenyomtam megfelelő érvényes rá:)))))))
    Kou
  • GAMECUBE
    Ne gondolkodj hozd az arut bazzeg, nekem is kell már:)
    Hogy megy Luigi?:)
  • Kou
    Hát meggondolom LOL
  • GAMECUBE
    CHEAPBOY:
    Csak pojjenkodok bazzeg:)
    Egyebkent is Te kezdted itten a csunya mondatokat:))
    tenyeg akkor mennek a Holland Importok?:)
    Egy kis anyag a gamek melle nem art:)
    Minosegi cucc egyenesen CHEAPTOL.
  • Kou
    Miaz hogy őrült?
    Nem is tudom ki kérdezte meg tőlem hogy tud szerezni hollnad importot nagyon olcsón:)) a kérdés még az volt hogy kell-e?:)
  • GAMECUBE
    Az vagy, ez nem ketseg:)
    Vedelsz amig a tobbiek nem latjak... es ez nagy ido:)
  • GAMECUBE
    CHEAPBOY:
    Ezt kinek nyomattad be?:))
    En igy nezek ki bazzeg?:)
    Te iszakos, drogos orult!!
    ilyen korban raadasu...c.c.c.c:)))
  • Kou
    Nem vagyok iszákos!
    Legalább nekem normális arcom van, és nem úgy néz ki mint aki mindennap 3 marihuánás cigivel kezdi a napot
  • GAMECUBE
    Iszakos allat!!!!
  • Kou
    Nah mindegy mentenm alukálni, a néha csak annyi hogy bulikon, no mindegy téma lezárva.
    Kou
  • Kou
    Vagy ez nagy gond?:)
  • Kou
    NJem vedelek csak néha megiszok egyet kettőt
    nyugi nem részegedek le soha
  • CSOCSO
    ...
  • CSOCSO
    :))))
  • CSOCSO
    ...
  • GAMECUBE
    GCre a Namco szerint.... most hogy igy nagyon egymasra talaltak ez valoszinunek tunik.
    MEghat a GC a legerosebb es legosszetettebb HW.

Nem en mondtam!! mieott anyazna valaki:)
    KOU nezd meg PCs gamezoknak lealdozott topicban a sok szep Tales of Phantasia kepet.
  • CSOCSO
    faszom kéne vmi osztrá oldal melyik gamez mennyibe kerül egy boltban meg mennyi a memoria kártya mer anyám menne ki és hozna nekem cuccokat.. tudom te is tudsz de ö megy ki venni ruhákat és ha má ottan van akkor majd hoz azt is.
  • CSOCSO
    csá csumi:) én 18 vagyok bp-n lakom 3 ker.
    volt 4 GB-m 1 nes em 1 snes em 1 n64 em...most gc-m van... NINTENDO RULEZ!! veletek mizu?:)
  • GAMECUBE
    Egyebkent udv. a Kockasok koreben:)
  • GAMECUBE
    HAHAHAHHAHAH:)
    ?MArha vicces:)
    Bázzeg, elvitted az utcso kockat!!:)
    :DD
    Jo gamet, hohgy fagyna le a geped:PP
  • Ali
    Köszi. Luigit sokan vettek a társaságból, majd lehet cserélgetni.
  • Ali
    Játékcserélésben utána benne vagyok. A géphez vagy az SW-t, vagy a Blue Stormot veszem meg. (Ha addíg nem lesz Mario Kart)
  • Ali
    Nagyon irígy vagyok azokra, akik már beszerezték a gépet. Június elején a günteréknél én is megveszem, ha minden jól megy.
  • GAMECUBE
    Egy a klasszikus star FOx sorozston alapulo Star fox game jon, Tri Forcere es GCre.
    Namco+Nintendo kozos produkcijjo:)
  • GAMECUBE
    En jelen.
    MEg jon Dolphin, Ali, Kou, az a kis luke gyerek... hogy is hijják????....???? Jaaa CSomi:)))
    Meg Csocso.
    Aztan majd meg gyujtunk nepeket:)
  • CSOCSO
    nah gyűjtsük magnkat ssze hoyg tudjunk majd gamezokat cserélgetni meg megbeszélni a dolgokat.. kinek hoyg tetszik a masina ( csak GC sek irjanak) és kienk hogy tetszenek a gamezok pl most nekem a luigi van meg.
  • CSOCSO
    :)))))))))))))))))))))))))))) te mekkora lámer vagy azt nemtom mé nem vállalod fel magad.. de azé remélem jösz még ide egyszer kétszer!!
  • GAMECUBE
    cseppet szebb karakterek mint amit eddig valaha lattunk.
    Es akkor a 4meg a 0resz ennel szebb lesz a Capcom szerint... huh..:)

• GAMECUBE
    Ime A gamespot Resi tesztjebol egy ket idezet.

"All of Resident Evil's various elements come together to give you a good old-fashioned case of the creeps. With two playable characters, three difficulty settings, almost a dozen different endings, and branching story paths depending on whether certain objectives are met, the game also offers you plenty to do. Anyone with a penchant for the macabre will be blown away by Resident Evil, and even if you're only vaguely into this sort of game, it's still a must-buy. With the exception of the dated control scheme, Capcom has nearly perfected its craft and created the best Resident Evil ever.
    "

"Capcom has finally perfected the art of mixing prerendered scenery with ambient animations and polygonal objects, and the result is the most visually impressive video game ever released."

ehem ehem:)))
  • GAMECUBE
    Ja ime egy kis adalek a GCseknek:)
    Ugy nez ki mar nyaron Mariozhatunk a Sunshine-nal.

"Nintendo says we might get Super Mario Sunshine earlier than expected!"

Ez szamunkra annyit jelent az europai nep karacsonyra szamitott de valszeg a cim miatt is nyaron fog kijonni.
    Nalunk is.

• GAMECUBE
    Figyi az de nincs benne kihivas es ez nem teccik.
    Rokonnal jacottam a Crash Basht es jobban bejott, mert kihivas game, ki job stb, es ottt is lehet szivanti... remelem Nem lezs ilyen a 4.
    Hisszabb kihivasosabb menetek kellenek.
    Sokkal !!!

• Ali
    A gruppenpartyt egyedül nem is szoktam sohasem játszani. De ha összejön 3 haver és egy-két rekesz sör, akkor kevés jobb, poénosabb game van ennél.
  • GAMECUBE
    Hat ja:)
    Lehet nekem is be kene gyujtenem???
    Nekem aze nem teccik, mert nincs benne olyan nagy es sokaig tarto kihivas, mint pl. a Crash BAshben, nagyon csiptem az ottani minijatekokat, nem kellett szerencse, nem 3mpig tartott egy menet.... nekem az jobban bejott megha alig is volt benne game.
  • Ali
    Várom. Legalább komplett lesz a sorozatom.