7610
-
Kou #1388 lila kockám van, aranyos és pici szal cool
-
Ali #1387 Csocso! Neked fekete kockád van? Van egy képem, amin egy sárga kocka van, az is jól néz ki. A lilától írtózom... -
#1386 tudod? aranyos kis kocka dobozba van rejtve nah hog ytetszik neked? -
Kou #1385 Hidden Mansiont még nem:)
Most mit értesz az alatt hogy a GC külselye?:) -
#1384 teccik a GC kusseje?:)
-
#1383 Hidden MAnsiont is?:)
-
Kou #1382 Jól:)
A lenyomtam megfelelő érvényes rá:)))))))
Kou -
#1381 Ne gondolkodj hozd az arut bazzeg, nekem is kell már:)
Hogy megy Luigi?:)
-
Kou #1380 Hát meggondolom LOL
-
#1379 CHEAPBOY:
Csak pojjenkodok bazzeg:)
Egyebkent is Te kezdted itten a csunya mondatokat:))
tenyeg akkor mennek a Holland Importok?:)
Egy kis anyag a gamek melle nem art:)
Minosegi cucc egyenesen CHEAPTOL. -
Kou #1378 Miaz hogy őrült?
Nem is tudom ki kérdezte meg tőlem hogy tud szerezni hollnad importot nagyon olcsón:)) a kérdés még az volt hogy kell-e?:)
-
#1377 Az vagy, ez nem ketseg:)
Vedelsz amig a tobbiek nem latjak... es ez nagy ido:)
-
#1376 CHEAPBOY:
Ezt kinek nyomattad be?:))
En igy nezek ki bazzeg?:)
Te iszakos, drogos orult!!
ilyen korban raadasu...c.c.c.c:)))
-
Kou #1375 Nem vagyok iszákos!
Legalább nekem normális arcom van, és nem úgy néz ki mint aki mindennap 3 marihuánás cigivel kezdi a napot -
#1374 Iszakos allat!!!!
-
Kou #1370 Nah mindegy mentenm alukálni, a néha csak annyi hogy bulikon, no mindegy téma lezárva.
Kou -
Kou #1369 Vagy ez nagy gond?:) -
Kou #1368 NJem vedelek csak néha megiszok egyet kettőt
nyugi nem részegedek le soha -
#1366 ... -
#1364 :)))) -
#1362 ... -
#1361 GCre a Namco szerint.... most hogy igy nagyon egymasra talaltak ez valoszinunek tunik.
MEghat a GC a legerosebb es legosszetettebb HW.
Nem en mondtam!! mieott anyazna valaki:)
KOU nezd meg PCs gamezoknak lealdozott topicban a sok szep Tales of Phantasia kepet. -
#1354 faszom kéne vmi osztrá oldal melyik gamez mennyibe kerül egy boltban meg mennyi a memoria kártya mer anyám menne ki és hozna nekem cuccokat.. tudom te is tudsz de ö megy ki venni ruhákat és ha má ottan van akkor majd hoz azt is. -
#1353 csá csumi:) én 18 vagyok bp-n lakom 3 ker.
volt 4 GB-m 1 nes em 1 snes em 1 n64 em...most gc-m van... NINTENDO RULEZ!! veletek mizu?:) -
#1352 Egyebkent udv. a Kockasok koreben:)
-
#1351 HAHAHAHHAHAH:)
?MArha vicces:)
Bázzeg, elvitted az utcso kockat!!:)
:DD
Jo gamet, hohgy fagyna le a geped:PP
-
Ali #1349 Köszi. Luigit sokan vettek a társaságból, majd lehet cserélgetni. -
Ali #1347 Játékcserélésben utána benne vagyok. A géphez vagy az SW-t, vagy a Blue Stormot veszem meg. (Ha addíg nem lesz Mario Kart) -
Ali #1346 Nagyon irígy vagyok azokra, akik már beszerezték a gépet. Június elején a günteréknél én is megveszem, ha minden jól megy. -
#1345 Egy a klasszikus star FOx sorozston alapulo Star fox game jon, Tri Forcere es GCre.
Namco+Nintendo kozos produkcijjo:)
-
#1344 En jelen.
MEg jon Dolphin, Ali, Kou, az a kis luke gyerek... hogy is hijják????....???? Jaaa CSomi:)))
Meg Csocso.
Aztan majd meg gyujtunk nepeket:) -
#1343 nah gyűjtsük magnkat ssze hoyg tudjunk majd gamezokat cserélgetni meg megbeszélni a dolgokat.. kinek hoyg tetszik a masina ( csak GC sek irjanak) és kienk hogy tetszenek a gamezok pl most nekem a luigi van meg. -
#1337 :)))))))))))))))))))))))))))) te mekkora lámer vagy azt nemtom mé nem vállalod fel magad.. de azé remélem jösz még ide egyszer kétszer!!
-
#1335 cseppet szebb karakterek mint amit eddig valaha lattunk.
Es akkor a 4meg a 0resz ennel szebb lesz a Capcom szerint... huh..:)
-
#1334 Ime A gamespot Resi tesztjebol egy ket idezet.
"All of Resident Evil's various elements come together to give you a good old-fashioned case of the creeps. With two playable characters, three difficulty settings, almost a dozen different endings, and branching story paths depending on whether certain objectives are met, the game also offers you plenty to do. Anyone with a penchant for the macabre will be blown away by Resident Evil, and even if you're only vaguely into this sort of game, it's still a must-buy. With the exception of the dated control scheme, Capcom has nearly perfected its craft and created the best Resident Evil ever.
"
"Capcom has finally perfected the art of mixing prerendered scenery with ambient animations and polygonal objects, and the result is the most visually impressive video game ever released."
ehem ehem:)))
-
#1333 Ja ime egy kis adalek a GCseknek:)
Ugy nez ki mar nyaron Mariozhatunk a Sunshine-nal.
"Nintendo says we might get Super Mario Sunshine earlier than expected!"
Ez szamunkra annyit jelent az europai nep karacsonyra szamitott de valszeg a cim miatt is nyaron fog kijonni.
Nalunk is.
-
#1332 Figyi az de nincs benne kihivas es ez nem teccik.
Rokonnal jacottam a Crash Basht es jobban bejott, mert kihivas game, ki job stb, es ottt is lehet szivanti... remelem Nem lezs ilyen a 4.
Hisszabb kihivasosabb menetek kellenek.
Sokkal !!!
-
Ali #1331 A gruppenpartyt egyedül nem is szoktam sohasem játszani. De ha összejön 3 haver és egy-két rekesz sör, akkor kevés jobb, poénosabb game van ennél. -
#1330 Hat ja:)
Lehet nekem is be kene gyujtenem???
Nekem aze nem teccik, mert nincs benne olyan nagy es sokaig tarto kihivas, mint pl. a Crash BAshben, nagyon csiptem az ottani minijatekokat, nem kellett szerencse, nem 3mpig tartott egy menet.... nekem az jobban bejott megha alig is volt benne game.
-
Ali #1329 Várom. Legalább komplett lesz a sorozatom.