440
Ghost Recon
-
Kotomicuki #440 Újra elővettem, de még csak (újra)ismerkedem vele: még mindig nagyon hangulatos és kőkemény - ilyesmit utoljára a Brigade E5-ben éreztem (az immortal badass mod-dal megtoldva)! -
Novotsik #439 ova ment a game win 7 alatt? -
tss #438 szevasztok szedtem a magyarítás portálról magyarítást de olyan szar csíkosak a betűk hogy föl se fogom mi akar lenni:S tudja valaki milehet a probléma?
fölraktam előtte a magyarításhoz szükséges patch-et...köszi -
Novotsik #437 hívd oda a csapattársad -
Bence12233 #436 Valaki tudna segíteni az első pályán nem stzáll be a helikopterbe. -
bali1983 #435 Sziasztok.VALAKI TUDNA SEGITENI MERT ELEKADTAM A JÁTÉKBAN.
Azon a pályán (farallow) ahol a végén 2 helikoptert kellene leszedni ott, mit kell csinálni, hogy letudjam szedni a másikat is? mert ugye csak 1 rakétám van.valaki már ajánlotta hogy agyak ki parancsot a kolégénak ő majd leszedi de nincs koléga.köszi
-
kingx #434 Hali!
Emlekeim szerint mi 1.4patch-elt gr-el jatszottunk multit. Hamachi nelkul is tokeletesen ment. www.gamecopyworld.com ha valami meg sem stimmelne. -
#433 probalj ki régebbi hamachi verziokat pl v0969 -
ragojani #432 Sziasztok. Haverral neten akarunk hamcsin keresztül jáccani de nem látjuk egymást és már sokmindent megpróbáltunk de valamiért nem jó.:(:( Ha valakinek van ötlete légyszives ossza meg velem. Előre is nagyon szépen köszi -
#431 Pont a netes multizás miatt nem crackeltem, ha már eredeti. -
#430 crack-el próbáltad? -
#429 1. Van egy eredeti CD-s Ghost Recon, English version.
2. Felteszem rá a "ghostrecon_v1.3_en" patch-t.
3. Akarok játszani...kíirja: Helyezzem be az eredeti CD-t.
Tippek? Multizni szeretnék vele neten, X-fire-el, ott lát is szervereket, de mindig kéri az eredetit, SINGLE playerben is! -
#428 játékon belül nincs olyan opció hogy multiplayer? -
Kakaduduka #427 helló! engem az érdekelne hogy lehet e ezzel a játékkal neten játszani? vagyis tudom hogy lehet mert az all seeing eye talált szervereket csak nem tudtam oda felmenni. hogyan lehetne játszani?
-
#426 bocsi nem tutam hogy ez kiegészitő bocsánat -
#425 És mit nem értesz? Kell az alapjáték is az Island Thunder kiegészítőhöz. -
Ezt irja ki ! -
XRV #423 Mi az a szöveg? Elolvastad? -
#422 helosztok nekem az a problámám hogy nekem az island a thunder van meg és amikor elkezdem telepiteni kijön 1 szöveg le okézom és kilép a telepitöböl -
#421 hát akkor marad a torrent vagy emule -
#420 Én nagyon szeretem azt is , néha szoktam coop modban tolni amcsi szervereken 200-as pinggel.. -
smusher #419 hello! esetleg valaki foglalkozik még a r6 raven shield-del? bocs, hogy off, talán nem is annyira off: ha valaki szívesen multizna raven shield-del, jelezze! thx -
XRV #418 ugyanaz
"Sorry, you must live in the U.S. to play this title" -
XRV #417 Köszi, nem innen szedtem le. Most ezt is megpróba :-) -
#416 http://pcdome.hu/letoltes/3242/tom_clancy_s_ghost_recon_pc
ezt szedted le? Ezt a pcdome rakta ki csak nem olyan hülyék hogy nem is megy. -
XRV #415 Háát akkor, érdemes, ha nem itt élsz, mert nekem azt írja hogy:
"Sorry, you must live in the U.S. to play this title" Hiába állítottam át United States-re a regnél, akkor sem engedte. -
XRV #414 Ez a reklámokkal teletűzdelt, ez hogy néz ki? Gondolom ez az "Ad Supported" azt jelenti. -
#413 Persze , kitűnő játék. -
blackgamer #412 freeware lett, érdemes letölteni? -
#411 akkor :
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116020130
Ghost Recon Advanced Warfighter = Ghost Recon 3
-
#410 nemtudom mert nem írja ki hogy melyik rész ez. vagy lehet csak nekem nem bassza ki a szememet. BH-n rákerestem és ezt adta ki mondom akkor jó lesz ez. Amúgy lehet hogy a 3. rész mert nagyon zabálja a gépemet... -
#409 biztos, hogy a Ghost reconnal jatszol? Az elso reszevel?
mert az 1 -ben lehet menteni, esc-el kilepsz es ott a save game.
de sztem te a 3. resszel tolod annak kulon topic van mar. -
#408 na jo este megnezem en is de tutira lehet menteni .. -
#407 sajna nekem nem működik ez. csak checkpointoknál szánja rá magát :( -
#406 En ugy emlekszek mindenhol lehet menteni.. talán F5 vagy F8, próbáld már ki.
És utána betöltésnél a LOAD-ra kell menni nem a pályára. -
#405 srácok nincs valami olyan javítás amiben nem csak ellenőrzőpontoknál lehet menteni? -
#404 közbe én nyaraltam egyet kell még a cucc?? -
adamprof #403 húúúú...
Nem tudom melyik a nyelvi file.
Küldd el emilben([email protected]),és meglátjuk.
Köszi!!! -
#402 ghost recon\data\shell\string.res - nem ez kéne? -
#401 Az alapjatek nekem angol, csak arra kene rajonni melyek a nyelvi fajlok.
Majd ha hazaerek megnezem.
a kiegeszitesek nekem is olaszul vannak meg=)