Ghost Recon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ja igen nézz szét a jelölt helyen, mert elég jól le van álcázva én is nehezen találtam meg annak idején

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Punker
az Island Thunder 8-s pályájában plz segítsen valaki.
a fószer akit el kell kapni elbújt valami barlangban és nem találom a bejáratát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
multit? nyom valaki?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
az Island Thunder: Beach pályáján vagyok de mission faild-t ír ki valamiért😞
tud valaki segíteni?

Punker
én is most raktam fel a 2 kieg lemezt 😊

Sol Dier
Felraktam újra a gamet a két kiegészítõvel, és lellene hozzá még egy két dolog.
Tud valaki egy magyar oldalt ahol mindent megtalálok hozzá(patch, pálya, magyarosítás stb.)

van egy gondom mégpedig az hogy elindítom a játékot, be jön a menü, de aztán nem tudok rákattintani egyik gombra se.nem tudjátok miért van ez?
Nah megoldottam a problémát.
Elolvastam egy csomó külföldi fórumot. A probléma nem egyedüláló, sõt ennél több tipushiba is elõfordulhat. Az Ubi-ok általában mindig azt válaszolták, hogy frissitse az illetõ a driverjeit (95% ezt válaszolták), de lényegében ez nem segít. A probléma az hogy szarul van megírva a progi és az újabb konfigokkal lehetnek gondok. A patchek meg össze vannak gárnyolva. Bár a v1.3 jónak tûnik, a v1.4 csak akkor tegyétek fel ha elkerülhetetlen, mert gondok lehetnek vele. Jobban mondva vannak, ezt az Ubi-ok is elismerik és - állítólag - dolgozank már rajta.
Ha valaki hasonló gondba ütközik egy két tipp:
- *új driverek* ez csak azért mondom mert az Ubi-sok mindenre ezt válaszolták.
- Hiába javították még mindig gondot okozhat az árnyékok lekezelése. Vedd le, segíthet.
- Modok közül egy legyen aktív, a többit tedd inaktivvá, mert összeveszhetnek.
- Eax is gondot okozhat. A kikapcsolása segíthet.
- A legfontosabb (nekem ez segített), tisztán újratelepíteni a játékot és sorba pakolni fel a cuccokat. Ha van elég hely, akkor csinálj másolatot a GR-röl mielött uninstallálod. Ez különösen akkor segít ha missiok betöltése alatt szimplán kilép a Win-be. Ilyenkor a régi GR-böl a megfelelõ mappot cseréljük le. Nem tudom a logikáját, de ez nem csak nekem vált be.

Mindenkinek további jó játékot.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Srácok tanács kéne!

A következõ a problémám. Letöltöttem a DS és a IT. Na meg a v1.3 és v1.4 patchet meg a NoCDexe hozzájuk. Felteszem minden király, elkezdek DS (most már az árnyékok is jók). Hopp egyszer kifagy. Na nem baj gép újraindít folytatom. Megcsinálom az elsõ küldetést, összecuccolok a másodikra tölti a pályát aztán tölti, aztán tölti...közben zenél szvsz kifagy. Újra próbálom, megint, sõt néha kifagy amikor az egész gamet indítom.
Találkozott valaki ilyennel? Mitöl lehet? Esetleg a NoCdexe-töl? Ma majd újratelepítem az egészet és nem teszem fel a v1.4 patchet meg az IT(persze míg a DS nyomom).
Ja más ezt már megoldottam de nem tudom mitöl volt. Az alap game 14 küldetéséhez érve kilépett a win-be. Csinálhattam bármit. Újrainstalláltam, mûködött. Ezután a 15 küldi-nél lépett ki. Megint install megin mûködik, de most (kiváncsiságból megnéztem) 14 lépett ki újra. Szerencsére félrettetem az elõzõt (GR-t copy-tam) map14 másol viszza. Csont nélkül ment mind a 14 és 15. Az elsõ változatnál a 15 még nem. Kiváncsiságnól összehasonlítottam a két map könyvtárat eredmény: egyforma (csak az egyik müxik a másik nem). Felülirtam az új müködõ 15 mappal, így az is müködik. Szvsz mindkettõ alap GR jól fut, de nem tudom miért.

Ha kifagyásokhoz tud valaki hozzászolni, kérem segítsen ötletével.
A konfigom: AMD 1600, 512 Ram, GF4 Ti128, Sb live 5.1, 60 Gb wincseszter, Win98Se.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Kell a desert siege is, ha multizni akarsz, mivel a legtöbb szerveren ghost+desert volt ehhez jött még az island. De a desert siege is király 😊, érdemes megszerezni.

www.armed-assault.hu

alábbi linken még keresgélhetsz
német szervreken többnyire grm4 van

http://www.theplatoon.com/mod.asp

www.armed-assault.hu

hello

Ha mod-ok vannak a szerveren, akkor be tudsz lépni, csak kb 2mp-vel késõbb kivág. Ilyenkor ki szokta írni, hogy milyen mod-ok hiányoznak.

Ez talán a leggyakrabban használt:

GRM4

www.armed-assault.hu

Tud vki linket az Island Thunderhez? Esetleg vmi dc-s hub?

www.armed-assault.hu

Jaja...mindjárt le is ér! A Desert Storm nagyon fasza volt, remélem ezt sem cseszték el! YEAH!!
skorpio7
2002-09-26 PC Game Isos Ghost Recon: Island Thunder *Proper* (c) Redstorm 24x15 MB DEVIANCE

Annak , aki szerette az alapprogramot is .Ez a 2. kiegészítõ amúgy .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

I.C.ram
Reméljük... 😊
Lazarus
ez az amikor az emberke nem dõl bele a falba hanem realisztikusan reagál a környezetre?
I.C.ram
Ez az Unreal Warfare engine még csak egy build, tehát nem a végleges!! Tehát sokkal szebb lesz majd a végleges motor, mint ez amit az AA is használ.
Csekk disz:

http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_1.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_2.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_3.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_4.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_5.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_6.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_7.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_8.jpg
http://eu.agria.hu/ghostrecon/hun_reconsquad_9.jpg

Ha valakinek van kedve beszállni a fejlesztésbe (pályakészítés stb.) - írjon! [email protected]

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Én ano a Rainbow 6 tal jártam igy egy Magyart se találtma bezeg itthon véletlenül 200 emberbe futotma bele akik játszanak vele csak ép oött nem találkoztunk valamiért

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

SarkanyfuaRUSH
Koszi DrAK!

Nos, akkor tud valaki ajánlani valami helyet ahonnan le lehet szedni a Ghost Recon ISO-t ?

Előre is köszi

Ja és DrAK, ha tudod ugyanezekre a kérdésekre a választ az Operation Flashpoint esetében, légyszi arra is válaszolj. (OFP topicba is ott a kérdés)

Köszi
SarkanyfuaRUSH
Udv Emberek!

Csak két rövid kérdésem lenne:
1. Lehet-e a RIP Ghost Recont patchelni vagy csak az ISO-t hagyja?
2. Lehet-e eredeti CD kulcs nélkül magyar (vagy más) szerveren játszani?

Előre is köszi
akar valaki valamikor multizni????
Goodwill
akkor elárulod, te honnan szedted le?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
aha...honnan fogom én ezt letölteni (DS)?

Csak a www.gamecopyworld.com-ot tudom nektem javasolni, én legalábbis mindent megtaláltam ott.

Mellesleg a GR-re nem tettem semmiféle peccset! 😊
Goodwill
hja, ez engem is érdekelne, mondjuk nekem a rip van meg, erre van vmi krekkelt pecs?

Beszarok, de komoly ez a játék!!!
A GR-ban még meg tudtam csinálni, hogy a Sniperemmel kerestem valami klassz kis magaslatot, aztán szépen leszedegettem az ellen nagyrészét, de most már nem lehet nyugodtan "heverészni" valami kiszögellésben, mert az ELLENNEK IS VAN SNIPER-E!!!

NAgyon kemény a városkás pálya...asszem 5.-ik küldi!

Na pá! Megyek irtani! 😊)
Én is szivesen játszanék de sajnos a netkapcoslatom sebesége ezt nem teszi lehetővé... Hát ez van igy jártam meg ilyenek.
Mellesdleg tényleg kevés a SD fegyver a GR ben de ez érthető is nem ugyanaz a két játék.. na mindegy ne makarok bele menni.

szm0re
193.6.40.66 100MBit
nem fut non-stop, de elég gyakran fut a szerver.

esetleg, ha nem menne de vki akar játszani, akkor ircNETen a #rbl2k;#deathfellows csatornán megtalálható vayok.

jó lenne végre magyarokkal játszani mert a külföldiek ffajából elegem van.

EOF
szm0re

Mi kell a kiegészítő installhoz ?
Úgy értem rámegy a backup példányra is?
Netán külön is megy ?
Az alapjáték hibáin javít ?

P.s:
Apu , a kiskutya miért csinálja úgy ? 😊))
figy ha reális fegyver használatot akarsz eből a szempontból akkor nem kell célkereszt csak nézd meg a Operation Flashpointot. Emlékeim szernt abbna és a Hiden&Dangerousban volt emegcsinálva rendesen a célzás tod látod a fegyvert de nem csiőből lösz hanme célzol rendesen...

Én elhiszem ,hogy amikor a távcsövet a szemed elé teszed akkor csak egy baszot nagy célkeresztet látsz ,de miert van akkor is keresztbe hosszába egy csík mikor nincs a kezedben ?Én jobban szeretem volna a fegyvert látni mert ez a valóság.Ha ezt már meg tudták csinálni sokkal régebben ,és itt most ne menjünk messzire csak a HALF-LIFE -ig vissza.Akkor most miert lenne ez olyan nagy kérés igy 2002 felé??
Izé.. szal tod a fegyver nézet szerintem ne molyan fontos.. és akár hiszed akár nem ha távcsőves puskával lősz akkor csak egy bazi nagy célkeresztet látsz (vagy tüskét sbb stb de ezt hagyjuk)

Talan azert mert nincs fegyver nézet.Engem legalább is ez taszitott.A távcsöves az meg kész röhely,hogy az egész monitor egy célkereszt.
Azt hallottam,hogy a kiegészítőnél megnőtt
a gépigény.Ez igaz?
Már töltöm is! Ghost Recon RULLLLLAAAA!!!
engem is erdekelne, foleg mert igazan nagy csapat nelkul is jot lehet rajta nyomulni meg kulonben is
skorpio7
Hát nemsokára ... 😊 , ha fogadni kellene , akkor a jövőhétre tennék , szerintem a hétvégén már nyomni fogjuk .

"...Desert Siege will ship on March 26th 2002 and will contain 8 new Single-Player missions. The missions will be based in North Africa, focusing on a future conflict between Ethiopia and Eritrea. The Mission Pack will feature a new environment - the Eritrean desert, new enemies and new desert uniforms for the Ghosts. 5 new Multiplayer spaces will also be included in the Mission Pack...."

A hivatalos megjelenési idő 26.-a , 8 új misszióval egyetemben .Már alig várom .

Crem
Hali!

Mikor lesz itt kb.??
Ugyanis "MI" nagyon sokat nyomultunk anno a gaméval! (CaviaR) (Ray)
Sőt ha lett volna még jelentkező akkor talán ma is fent lenne, mivel elejétől a végéig végignyomtuk...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

skorpio7
Nekem nagyon tetszett ez a game , még a multival is játszottam a gamespy-on és most végre itt van nemsokára a kiegészítő is !
ARANY lett a Tom Clancy's Ghost Recon: Desert Siege kiegészítő .Nemsokára már tölthetjük is .

Hali! Hol lehetne szerezni olyan papírszemüveget?
CaviaR
taxi: Mi az MSN-nel szoktunk elötte dumálni. Ismered? Ha van neked, a címem, amin elérhetsz: [email protected]
Ha többiek címére is szükséged van, magdhatom azt is.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Már hárman vagyunk. Mindenkinek megvan a dolga, és már össze vagyunk szokva. Így érdemes játszani, ismeretlenekkel nem olyan jó. Mindeniki ismeri a másik harcstílusát, így nem történnek "balsetek". (de az is megesik)
Szóval gondold/gondoljátok meg!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

CaviaR
Jó, de ez egy megbeszélt csapat lesz!

Crem
Hi ALL!

Ha van kedve valakinek multiban játszani (csapatban)
Az írjon a Deep Fighter topicba,hogy meg tudjuk beszélni...

Thx.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CaviaR
2000 és 3000 között 😊

CaviaR
Olyan nagy a különbség 200 és 300 között? Nem hinném

CaviaR
Papa: Nekem hasonló a konfigom, csak egy gyengébb procival, és memóval, DX.8.0-cal. Voodoo 3-3000 közel jár. Nekem viszont fut a game, szinte szakadás mentesen. (Máramennyire egy Voodoo-tól várható)
Szóval nem biztos, hogy a kártya a gond.

Crem
Ez jó!😊))

Hasonló történetem nekem is akadt itt... Beírtam,hogy magyar vagyok erre megkérdezték miért nem ettem...