Ghost Recon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs kedve valakinek segíteni egy multiban ?
Ugyanis még magyarokkal nem találkoztam!😞( +Mindenki azt hiszi,hogy szovjet játékos vagyok!😊
Amit minden bizonnyal nem kedvelnek,mert egyedül vagyok a teljes csapat ellen!😊))))))))))))))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Vagy esetleg csak a "biztonsági másolat" boldog tulaja vagy ?! 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A rip van meg neked ?
Én a multiplayeres játékhoz az Eye programot használom és tökéletesen működik .A legutóbb egy 12 fős , 4 csapatos partiban vettem részt és no lag-zás volt a játékban ( ilyen részletes terep mellett és ennyi embernél 😊)).Szóval elég jól megcsinálták a netkódját a játéknak .
Különben ha megnézed MIGHTY válaszát is , hát ... igencsak úgy határolta be a gombot , hogy még egy tuti amatőr se téveszthesse el . Egy kis cinizmus érződik rajta . Jó voltál Mighty .

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Paladin nekem a 14es pályán csinált ilyet mikor visszatöltöttem egy mentést aztán megfogtam és egy korábbit töltöttem vissza akkor már jó volt, de mivel nállad a pályát ne makarja betölteni/a 13 as tök jó pálya/ ezért nem igen van ötletem de esetleg nézz el
a jatekban nem tudom hogy kell (egyaltalan van-e ilyen)
de en egy FRags nevu progit hasznalok a jatekok alatti fps kiiratashoz

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Koszi az fegyverinfot 😊) most mar lehetek kem 😊) afrancba mar tudnak rolam 😊)
én vittem 1 snipert specialt, 1 rifle és 1 támogatóval A csapat
B csapat - 2 demo és 1 m136-os (vagy 139 nemtom) akinek 4 rakétája van, innentől gondolom vágod a témát 😊))

A ket hidpillerhez (eszaki-deli) kell rakni egyet-egyet.
Abban, hogy levadasznak, nem tudok segiteni. Esetleg annyit, hogy en nem torodtem a tankokkal. Nagy ivben elkerultem oket es csak az embereket vadasztam le.
Az eye segítségével , méga rip változattal is volt szerencsém nem egy szerverre bejutni és játszani .Hát meg kell hogy mondjam , állati jó a hangulata .A OF valahogy nekem nem jött be , de ez !!!
Szóval érdemes a figyelemre ez a game !

Pl . Tarskatona uniformisba oltoztetett hulla ... BOOM
vagy a terhes no (bombatol terhes) ... BOOM ...
Hidd el ezt ugy mondom hogy tudom ...
Veruj mi , znam sta govorim ... (ha erted akkor orulok hogy kijutottal onnan elve)
Már kiírtottam mindenkit, a tankok már az orosz bázisnál vannak, mégsem írja ki az északi átjáróhoz, hogy completed. Pedig nincs ott senki, keresztbe-kasul bejártam már.
Mit kell csinálni??
(mondjuk csinaltak olyat de miutan a vietkongok eloszeretettel szereltek fel kis granatokat a fegyverekre ...azota nehanyan "felemelo" erzesben ervenyusultek ... valahogy ki van adva szabalyzatba hogy nemigazan kene bantani az ellenseges katonak hullait 😊) )