Ghost Recon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Hali!

Nincs kedve valakinek segíteni egy multiban ?
Ugyanis még magyarokkal nem találkoztam!😞( +Mindenki azt hiszi,hogy szovjet játékos vagyok!😊
Amit minden bizonnyal nem kedvelnek,mert egyedül vagyok a teljes csapat ellen!😊))))))))))))))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Mighty_
Megvettem!

skorpio7
Á ... értem .Crack-kal sikerült ?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Mighty_
A The All Seeing Eye boldog tulaja vagyok 😊

skorpio7
Melyik hazai cég forgalmazza ???
Vagy esetleg csak a "biztonsági másolat" boldog tulaja vagy ?! 😊

Mighty_
Hat...nem volt mit tenni...megrendeltem...Mar a teljes verzio tulaja vagyok 😊

Mighty_
Ehhh....Pedig de jo volna...
Nincs kedvem fizetni 20 dolcsit...😞

Mighty_
Az all seeing eye-hoz van valakinek torese?

Mighty_
Jol van na! Nem kell egymasnak esni. Ugyis olyan kevesen vagyunk magyarok, akik ezt a csucs jatekot net-en jatszak! Ne marakodjatok!

Hustler_hu
ELIT alakulat RULEZ 😊) Ghost Reconhoz tenyleg feelinget ad ...
skorpio7
Tö-ké-le-tes !

Shep
Igen a rip, az általad említett progi hol lelhető fel?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

skorpio7
Shep !
A rip van meg neked ?
Én a multiplayeres játékhoz az Eye programot használom és tökéletesen működik .A legutóbb egy 12 fős , 4 csapatos partiban vettem részt és no lag-zás volt a játékban ( ilyen részletes terep mellett és ennyi embernél 😊)).Szóval elég jól megcsinálták a netkódját a játéknak .

skorpio7
Hát nem akarlak megsérteni , de a #245-ös hozzászólásodból mindössze az olvasható ki , hogy nem tudod melyik billentyű is az .Szó sincs arról , hogy te megnézted és nem megy mégse a dolog.Szóval ha legközelebb pontosabban fogalmazol , akkor nem tűnik majd senkinek úgy , hogy butaságot kérdezel .
Különben ha megnézed MIGHTY válaszát is , hát ... igencsak úgy határolta be a gombot , hogy még egy tuti amatőr se téveszthesse el . Egy kis cinizmus érződik rajta . Jó voltál Mighty .

Shep
Na már még ez se megy ajaj na utoljára katt

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na akkor mostmár aztán katt ide

Shep
Elrontottam, katt

Shep
Srácok meg van vkinek a multiplayeres gamehez szükséges ubicomos install vagy mifene? Fel tudná rakni nekem vki tömörítve vhova? Előre is kösz.

Paladin nekem a 14es pályán csinált ilyet mikor visszatöltöttem egy mentést aztán megfogtam és egy korábbit töltöttem vissza akkor már jó volt, de mivel nállad a pályát ne makarja betölteni/a 13 as tök jó pálya/ ezért nem igen van ötletem de esetleg nézz el ide cheatertnem biztos hogy van, mert én nem néztem meg de egy próbát megér

skorpio7
Szerintem egyszerűbb lett volna azt mondani neki , hogy "esetleg néha nézzen bele a billentyűzet kiosztásba" , mert akkor nem lesz ilyen gondja .Amúgy szerintem röhejes , hogy egyesek vaktába esnek neki a game-nek és arra nem veszik a fáradtságot , hogy megnézzék a "controls"-ban az egyes billentyűkhöz milyen funkció is tartozik .

Mighty_
A tilde gombbal (`)
Az Esc alatt, az 1-es gombtol balra talalhato 😊

Shep
Honnan lehet leszedni a progit? Ugye 15 pálya van a gaméba?

Breki33
szia
a jatekban nem tudom hogy kell (egyaltalan van-e ilyen)

de en egy FRags nevu progit hasznalok a jatekok alatti fps kiiratashoz
Mighty_
Erre gondoltam en is. Bajban vagyok a szamokkal...😊

Mighty_
Pedig azzal kell szetloni a tankot! Probald meg jobban becelozni 😊

Nekem nagyon bejön és aki azt mondja hogy szar arra le fog sujtani a haragom.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hustler_hu
nah ez jo ... 1 pacifista meg 1 militarista vitatkozik 😊
a bombát lerakja magától is sztem... a kúszást nem tudom, nekem nem volt arra szükségem.
Shep
Nem akarok beleszólni de a topic nem erről szól. Vki segítsen pl #222 Előre is kösz

Hustler_hu
Megalakult a #ghostrecon.hu csati ... lehet jonni ircen megbeszelni a multikat meg minden mast
Shep
Srácok volna egy alapvető kérdésem, hogy lehet beállítani hogy a gép által irányított emberek/akik nem az én egységemben vannak/ pl kúszva közeledjenek, vmint hogy ne lőjjön hanem a robbanóanyagot rakja le?

Hustler_hu
Ok fiuk ... zarjuk le ezt avitat jo ? igy is van eleg aberalt agyu kis tizeneves konzolos akik ezeken a forumokon elik ki a perverz kisebsegi komplexusbol adodo anonimitasi megmondommindenkinek milyenkiralyvagyok es az engepemaminemPCazrulez ... inkabb a jatekrol beszeljunk meg a magyar GR community kialakitasan ... mert mar lassan alakul ...
Az utolsó pályát hogy kell megcsinálni? Amint elérkeznék az amcsi katonákhoz, kb 20 méterrel a kereszteződés előtt vagyok és lelövik őket, akárhányszor megyek... Mi a megoldás?
Hustler_hu
Hat a magyar jelzeseket nemismerem , de elkoszonni tudott (Dovidenja) ... tehat vagy utannaolvasott vagy erti ... vagy ... vagy ...

Koszi az fegyverinfot 😊) most mar lehetek kem 😊) afrancba mar tudnak rolam 😊)
Kössz a tippet én voltam béna. Hány küldiből áll a játék? Mert lassan már mással kéne foglalkozzak időm szűkössége miatt.
Hustler_hu
En elhiszem , de azt az 1 -et nemhiszem hogy nem hivtak fel kulon a figyelmet hogy ellenseg fegyverehez nyulni NO-NO ... az lehet hogy AK val mentetek nem M16ossal (habar nemtudom mien a nato magyar alakulatainak a fegyvere ... megsem vagyok en kem keremszepen ...)
[SaintS]Hicks
sima ügy

én vittem 1 snipert specialt, 1 rifle és 1 támogatóval A csapat

B csapat - 2 demo és 1 m136-os (vagy 139 nemtom) akinek 4 rakétája van, innentől gondolom vágod a témát 😊))
I.C.ram
nekem az ismerosom az idegen legional szolgalt 1 evig es halalra kereste magat 😊) csak azert egy evig mert megszokott 😊) amit ugye nem lehet 😊) es elvileg korozi az interpol de hat mar mindenki szarik ra 😊) halalra kereste magat ott 😊) mondjuk az a vilag legkemenyebb hadserege (egyik)
Mighty_
Annyira jo 😊

Mighty_
Kell egy ember (Demo) akinel van demo charge.
A ket hidpillerhez (eszaki-deli) kell rakni egyet-egyet.
Abban, hogy levadasznak, nem tudok segiteni. Esetleg annyit, hogy en nem torodtem a tankokkal. Nagy ivben elkerultem oket es csak az embereket vadasztam le.

Gyerekek segítsetek. Leakadtam a 7. megmérettetésnél, ahol van 2-2 tank a híd 1-1 oldalán, mindig leszednek, de 1 Demo ember nálam nem elég a híd felrobbantásához, mindig kiírja hogy nincs elég anyagom hozzá és mission failed. Tud vki segíteni?
SeGa
most lattam kepeket nagyon ut a jetek...
Hustler_hu
hehe ... ez a topic csuszik le a sok agyatlan konzolos baromsagok miatt ... ehe ... eskusztok senki sem jatszik vele ... vagy csak annyira jo hogy no comment 😊)
Hustler_hu
Hat igen ... elveszi a fegyvert majd nekial csiszolni 😊) LOL
Hustler_hu
Az szep ... miattad kotottek meg akkor a Daytona=i szerzodest ... az a 2 tetu ... 1 ik 8 metert a fold alatt van a masik sitten ... meg is erdemlik . Na a jatekban azert nem lehet lopkodni a fegyvert mert ha utannaolvastal az infoknak ezt a game-t a Sealesek rendeltek meg . (ugyanis a R6-et hasznaltak taktikai kikepzesre es kellett nekik 1 kezenfekvobb game , nyugodtan olvass utanna) Nagyfoku LW traning szimulacio leegyszerusitve es OICW marketing . Akkor is gratula hogy visszajottel .
skorpio7
Nekem nagyon tetszik a a game !
Az eye segítségével , méga rip változattal is volt szerencsém nem egy szerverre bejutni és játszani .Hát meg kell hogy mondjam , állati jó a hangulata .A OF valahogy nekem nem jött be , de ez !!!
Szóval érdemes a figyelemre ez a game !

Hustler_hu
Orulhetsz neki hogy nem boszniaban voltal ... ugyanis ott eloszeretettel csinaltak szep kis csapdakat a felderitoknek ... erdekel nehany ?
Pl . Tarskatona uniformisba oltoztetett hulla ... BOOM
vagy a terhes no (bombatol terhes) ... BOOM ...
Hidd el ezt ugy mondom hogy tudom ...
Veruj mi , znam sta govorim ... (ha erted akkor orulok hogy kijutottal onnan elve)
Sikerült valakinek megcsinálni a 14. küldetést?
Már kiírtottam mindenkit, a tankok már az orosz bázisnál vannak, mégsem írja ki az északi átjáróhoz, hogy completed. Pedig nincs ott senki, keresztbe-kasul bejártam már.
Mit kell csinálni??
I.C.ram
szerintem a flashpoint ezerszer jobb mint ez 😞(
nincsen még magyar szerver?
Hustler_hu
Miert ? Szerinted haboruban az a meno ha leszedsz valakit akkor elveszed az osszes fegyveret ? 😊)
(mondjuk csinaltak olyat de miutan a vietkongok eloszeretettel szereltek fel kis granatokat a fegyverekre ...azota nehanyan "felemelo" erzesben ervenyusultek ... valahogy ki van adva szabalyzatba hogy nemigazan kene bantani az ellenseges katonak hullait 😊) )