Ghost Recon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy mail-ban küldjél már nekem egy címet vagy ismertetőt erről a fizetős ftp-ről .
Előre is kössz .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak telepít , és Terroristára vadász...
----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------
... Mivel melyentisztell BSA itt csak legalis vasarlok vannak ... es a Ghost Reconnak vegezzuk a betatestet , ugyebar ? 

Broadband - 300kb/s , azaz 37.5 KB/s .Elvileg ennyi , mert valójában csak 33 KB/s a stabil sebesség .Ez azt jelenti , hogy ideális esetben óránként 120 MB-ot tudok leszedni ( ezt már többször lemértem , így ez fix adat ) .
Akkor egy kérdés .:
Szerinted így mennyi időbe telne leszednem egy játékot ember ???
Szóval ki az a marha , aki nekivág egy ennyire bizonytalan letöltésnek ?! Bár a kérdésre már megadtad a választ .
Remélem azért nem sértődtél meg ... nagyon .

Szintén , ha jólesik neked is .
Azért legközelebb legyél figyelmesebb és értelemzd azt , amit leírtam . OK !?!?!?!?!?!?!?
"...De a délelőtt , akinek gyorsabb nete van mint nekem , az már le is tölthette a programot ..."
Szóval az a helyzet , hogy én nem töltöttem le , mert nem állok neki egy jó 6 órás töltögetésnek , főleg akkor , ha jó eséllyel időközben törlik is a file-okat .Mint kiderült , igazam is volt .Másrészt ha figyelmesebben olvasnál más topic-okban , akkor tudhatnád , hogy S-O-H-A nem töltök le ISO-t , csakis rip-et és azt is azért , hogy megnézzem milyen a program .Van egy jó haverom , aki ha kell egy játék full-ban meghozza nekem .Én így szerzem be a nekem tetsző játékokat , ezért kár szidnod engem .Értve vagyok ?!

Kacsababa ma 11:07 | Válasz erre | #7187
ftp://195.70.32.215/incoming/tmp/tag/and/fill/by/greener/
Dragon's_Lair-Razor1911 (ISO)
Ghost_Recon (ISO)
Macromedia_Flash_5.0 (RIP)
Adobe_Photoshop_6.0 (ISO)
Adobe_Premiere_6.0 (RIP)
Megnéztem és tényleg ott volt a teljes cd .Amokor jó fél órája be akartam írni ide a topic megnyitásakor a címet , hogy ti is tudjátok , sajnos már az összes file törölve lett .Mindenesetre elég érdekes , mert még az isonews-on híre-hamva sincs a programnak .De a délelőtt , akinek gyorsabb nete van mint nekem , az már le is tölthette a programot .Elvileg lehetséges a dolog , mert a GOLD-dá válása már megvolt .