Ghost Recon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Lantee !
Egy mail-ban küldjél már nekem egy címet vagy ismertetőt erről a fizetős ftp-ről .
Előre is kössz .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Shep
Az ok de nincs vmi új hely, de ami igazán kéne most az a Black Thorn

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ubi
Ghost Recon!
ubi
A Gost REcon négy file kivételével megvan! A forumban volt! Mire leszedtem volna már tötrölték!
Shep
Az isonewson még se híre se hamva nektek honnan a bánatból van már meg? Nem tud vki letöltőhelyet ehhez meg a Black Thornhoz?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem árulnád el honnan töltöd?

Dreet
Lantee: Nem kell hozzá R6.
Csak telepít , és Terroristára vadász...

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Hustler_hu
Nah en csak BSA mentesitem a helyet ... Mivel melyentisztell BSA itt csak legalis vasarlok vannak ... es a Ghost Reconnak vegezzuk a betatestet , ugyebar ?
ember
mit takar az, hogy a R6 célzási rendszerét használja?
Shep
Nem tudja vki honnan lehet letölteni a Black Thorn ripet?

skorpio7
Ugyan már Tressy ! Hát lehet , hogy nem a legjobb hasonlat volt , de Hustler csak próbálta magyarázni az én álláspontomat a játékletöltéseimet illetően , ami lehet , hogy nem a legjobban sikerült .

ubi
valaki tegye már fel a rar, r30,31,32-t!!!!
skorpio7
Valahogy úgy ... te már kapisgálod haver !

Hustler_hu
Nem em meg nem ertelek ... ummm ... azt akarod mondani hogy a haverod neked megveszi a jatekokat ugye ? a rip meg aza sharware fajta ...
skorpio7
Mondd , nem tudsz olvasni vagy ennyire értetlen vagy ?!
Broadband - 300kb/s , azaz 37.5 KB/s .Elvileg ennyi , mert valójában csak 33 KB/s a stabil sebesség .Ez azt jelenti , hogy ideális esetben óránként 120 MB-ot tudok leszedni ( ezt már többször lemértem , így ez fix adat ) .
Akkor egy kérdés .:
Szerinted így mennyi időbe telne leszednem egy játékot ember ???
Szóval ki az a marha , aki nekivág egy ennyire bizonytalan letöltésnek ?! Bár a kérdésre már megadtad a választ .
Remélem azért nem sértődtél meg ... nagyon .

ubi
ha gyors neted van, miért fos rippeket töltögetsz???
skorpio7
UBI !
Szintén , ha jólesik neked is .
Azért legközelebb legyél figyelmesebb és értelemzd azt , amit leírtam . OK !?!?!?!?!?!?!?

"...De a délelőtt , akinek gyorsabb nete van mint nekem , az már le is tölthette a programot ..."

Szóval az a helyzet , hogy én nem töltöttem le , mert nem állok neki egy jó 6 órás töltögetésnek , főleg akkor , ha jó eséllyel időközben törlik is a file-okat .Mint kiderült , igazam is volt .Másrészt ha figyelmesebben olvasnál más topic-okban , akkor tudhatnád , hogy S-O-H-A nem töltök le ISO-t , csakis rip-et és azt is azért , hogy megnézzem milyen a program .Van egy jó haverom , aki ha kell egy játék full-ban meghozza nekem .Én így szerzem be a nekem tetsző játékokat , ezért kár szidnod engem .Értve vagyok ?!

I.C.ram
valaki rakja mar fel valahova pls
ubi
nekem 4 file kivételével megvan!!! help!! rar,r30,r31,r32 hiányzik! Help!!! ha meglenne, feltölteném valami gyors szerverre, ha valaki tud egyet!!!
ubi
skorpio! nyasgem!
Hustler_hu
Nalam mindenk oks , Drak oszehozhatnank azt a multit mert a game super (pont ahogy mondtam 😊) )
Ez eddig kiraly, de a game is kene hozza!

En is, en is! Ha masnak kell, akkor nekem is! Egyebkent mi ez a game?

I.C.ram
en is akarom a jatekot!!!! 😊)
Kéne a gém hallod-e és akkor többen lennénk..😊))

ubi
skorpio! fel tudnád tölteni az sg-re az uccso négy fájlt? annyi hiányzik! rar, r30,r31,r32 hiányzik! Please! BIG THX!!!
skorpio7
Hát tudod ez elég érdekes , mert a délelőtt folyamán ezt olvastam a 0dayftp topic-ban .

Kacsababa ma 11:07 | Válasz erre | #7187

ftp://195.70.32.215/incoming/tmp/tag/and/fill/by/greener/

Dragon's_Lair-Razor1911 (ISO)
Ghost_Recon (ISO)
Macromedia_Flash_5.0 (RIP)
Adobe_Photoshop_6.0 (ISO)
Adobe_Premiere_6.0 (RIP)

Megnéztem és tényleg ott volt a teljes cd .Amokor jó fél órája be akartam írni ide a topic megnyitásakor a címet , hogy ti is tudjátok , sajnos már az összes file törölve lett .Mindenesetre elég érdekes , mert még az isonews-on híre-hamva sincs a programnak .De a délelőtt , akinek gyorsabb nete van mint nekem , az már le is tölthette a programot .Elvileg lehetséges a dolog , mert a GOLD-dá válása már megvolt .

I.C.ram
megjelent mar vagy mi van? 😊)