91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • BlueBear
    Hát többnyire a FW-190 ami nagyon jó a fordulóharcban, csak nem szabad túl "vadul" vezetni a gépet, mert átesik hamar!Ha érzed, hogy mit bír a gép akkor a 190-es a nyerő....ha viszont még egy kicsit kezdő vagy akkor a LA-5fn-t tudom ajánlani!!!Nehéz átejteni, és relatíve mozgékony!
  • Rettegett
    Sziasztok hölgyek urak! Csak egy kérdés, az il-2 sturmovik 1946 milye nyelvű és van e magyar?
  • LBALÁZS28
    Hali!
    Nem tudjátok melyik a legjobb fordulóharcos gép az IL-2-ben??
    Köszi: Balázs
  • Lacusch69
    Wings over Europe
  • istikovacs76
    A WOE melyik szerver rövidítése?
  • Szepy2884
    mostsemuxik
  • Szepy2884
    Ezeket én is tapasztaltam :(( De itt legalább tudom hogy kit mikor, vagy engem ki mikor lőtt le. A WC-n szerintem is jobb társaság van, de azt a servert nem csup@szs*ggű szlovákok tartják fent
  • Lacusch69
    Na, nekem meg pont tegnap lett tele a tököm a WoE-vel... A kedves csapattársaim 5 vagy 6 killemet lopták el, de amikor bajban voltam, egyetlenegyszer kaptam segítséget (Terrorka), amúgy inkább lesz@rtak.
    Volt olyan, hogy megrongáltam egy Shitet, közben hátulról engem is támadott egy másik, a (nyilván "GRIJ"-es) csapattársam(?) meg először beült mögé, amikor kifordultam inkább az én áldozatomat lőtte le, minthogy segítsen. Pedig az egész abból indult, hogy ketten szorongatták és lementem segíteni neki...
    Az olyan dolgokon már nem is csodálkozok, hogy szembetámadás után (Shit leesett) füstölő géppel, beállt motorral vitorlázok hazafelé, és a nemes lelkű ellenfél 4-szer csap rám, mire le tud lőni (310_Max)...
  • Her Laca
    Pont jókor:)
    Tegnap akarom nézni a lapját ,oszt nem műkszik:)
    Lehet tudták,hogy átpártolsz , és pánikszerűen töröltek mindent:DDD
    De igazad van ,szerintem is jó kis server a WOE ,egész jó pilótákkal,és a gép kiosztás is korrekt.
  • DonZorro
    Jól tetted Szepy Testvérem... Isten hozott! Vagy egy Fóka talán???
  • Szepy2884
    Na, átpártoltam a WC-ről a WOE-re, mert az előzőn, már nem tudom összevetni a statomat a többi honfitársammal :(( Rákatintok a trikolorra és semmi :( Nem baj, a statja amúgy is olyan vérszegény volt, pláne a WOE-hez képest.
  • DonZorro
    Tudj meg mindent az Ellenségről...
  • Solt
    Ez volt az, de azért köszönöm! :)
  • Trucker39
    Valamit nagyon rosszul csináltál. Valószinüleg nem a megfelelö soundmodot szedted le. Nálam csak a bejelentkezö képen van orosz szöveg. A játékon belül minden angol nyelvezetü. Egy helyen, a térképen, a város nevek voltak még egy ideig orosz nyelvüek, de tudtommal az is orvoslásra került.

Ugy gondolom, erre a verzióra lenne szükséged: ENG SOUND MOD
  • Solt
    Igyekeztem finoman fogalmazni!
  • Szepy2884
    "Valahogy nem fűznek hozzá jó emlékek..."

Asszem értelek...
  • Solt
    Valahogy nem fűznek hozzá jó emlékek...

A küldetések leírása is orosz lett, ez így már sok... :D
  • Her Laca
    Miért? Világnyelv vagy mi. Asszem csak a nyitó szöveg orosz a menü az angol ,legalábbis nekem.
  • Solt
    No, akkor le is szedem... "báncsa" a szemem az orosz szöveg... főleg, hogy a 64 bites vista miatt nem tudom elindítani a DCS-t...
  • Her Laca
    Nincs
  • Solt
    Urak!

A soundmod, ás a 6dof mod után tele lett orosz szöveggel a program... hiába írom vissza az ini fájlban angolra, vagy magyarra, nem reagál... Van erre valami megoldás, vagy IJ? :)
  • Her Laca
    Ja neked írtam a választ:DD
  • Her Laca
    :D
    Olvasgatom sorra a hozzászólásokat. A fene se nézte mi van elöl.
    De ,hogy hogy jut eszébe valakinek ilyenekkel szórakozni fel nem foghatom.
    Na mindegy :)
  • Willenbrock
    Hol lehet olyan szervereket találni ahol realisztikusak a beállítások és a Soundmodot is tűrik?
  • kiskorúbézoltán #15860
    OFF
    Bazz... nem volt gyanús az előtted lévő három hozzászólás meg az, hogy a link küldőjét kitiltották? De azért kipróbálod...
    ON
  • Her Laca
    Az édes jó moszkvai anyukádat szívasd hülye gyerek!!
    Lehet szájba rugdallak .
  • Lebowski
    én zarfe -re tippeltem :)
  • madmanic
    kimaradt az eggfe..
  • Lacusch69
    Kedves moderátorok!

Valaki törölné ennek a s.....j-nek ezt a postját?
  • Zunex
    Ezt nézzétek meg: http://www.hackthat.net/df/ddos/40122/index.hack
  • perko
    Csúsztatás
  • Sanyix
    Tudja valaki mi a neve ennek a lassítós manővernek ami abból áll, hogy belelépni az oldalkormányba, miközben a csűrővel az ellenkező irányba döntve ellentartani az oldalkormány miatti dőlésnek, amitől a gép így oldalazva repül, alig kanyarodik, viszont erősen lassul?
    Nemrég láttam ezt valami légikatasztrófás ngc-s dologban, amikor kiment a hidraulika, és mivel nem tudták kiengedni a féxárnyat csak így tudtak lassítani. Na meg most kipróbáltam il2-ben me-262-vel, ott is frankón műxik :)
  • Lacusch69
    Szlovák térkép, besszarábiai kampány, meg pár apróság.
  • Gundark 1 1
    Szép, szép. Várjuk Kecskemétre :)
  • DonZorro
    Újra repül egy 109-es...
  • Lacusch69
    EZ lemaradt...
  • Lacusch69
    Link, link, link, link.

Szerintem inkább joy probléma.
  • horthy
    Tudtok ajánlani jó IL-2 Skins weboldalakat ? Ja és még egy kérdést miért van az hogy akárhányszor beállitom a Joy-om a következő misszónál az Il-2-nél ujra kell kalibrálnom ez szoftver vagy joystik hiba ? Mondjuk nem egy nagy gond mert kilépek a játékbol menet közben a vezérlőpult menübe és ott ujra beállitom csak érdeklödésként kérdezem ??
  • RedRiot
    Kipróbáltam a Joy Controlt, jó kis program. A hivatalos fórumon találtam pár beállítást. Kettőt-hármat kipróbáltam, ez az amelyik a legjobban bejött:

Roll: 13 21 28 39 53 65 77 88 96 100
    Pitch: 22 28 37 45 54 65 77 88 97 100
    Yaw: 35 41 48 56 67 76 82 89 95 100

Ezzel a beállítással már nem ugrál alattam a gép, a célon tartás is könnyebb így.
  • Vogel
    Anno volt egy Gravis Destroyer nevű 3000Ft-s botom, a legelső. Ez rendelkezett egy magic buttonnal amit ha benyomtam, csökkentette a joy mozgatásának érzékelését és kb olyan lassu volt a mozgatása a gépnek mint 1/2 lassitásban. Érdekes funkció volt.