IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lacusch69
    Na, nekem meg pont tegnap lett tele a tököm a WoE-vel... A kedves csapattársaim 5 vagy 6 killemet lopták el, de amikor bajban voltam, egyetlenegyszer kaptam segítséget (Terrorka), amúgy inkább lesz@rtak.
    Volt olyan, hogy megrongáltam egy Shitet, közben hátulról engem is támadott egy másik, a (nyilván "GRIJ"-es) csapattársam(?) meg először beült mögé, amikor kifordultam inkább az én áldozatomat lőtte le, minthogy segítsen. Pedig az egész abból indult, hogy ketten szorongatták és lementem segíteni neki...
    Az olyan dolgokon már nem is csodálkozok, hogy szembetámadás után (Shit leesett) füstölő géppel, beállt motorral vitorlázok hazafelé, és a nemes lelkű ellenfél 4-szer csap rám, mire le tud lőni (310_Max)...